2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim kan sulandirici igneyi neden kullaniyordun ki? Kanama alani varken hic kan sulandirici kullanilir mi? Kanamayi daha cok arttirir diye biliyorum. Yani bana coraspini kestirmislerdi hemen. Ben mi yanlis biliyorum bilen biri aydinlatsin lutfen. Yazik sana:KK17:
Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.

21 haftalik hamileyim detayli ultrasonda beyninde kist ve kalbinde parlaklik var dedi .. İki doktorda Allahin izniyle bir sorun olmayacagini soyledi.. Bu tur sorun yasayan var mi geciyormu gercekten ?pazartesi baska bir doktora gitcem incelenmesi icin ..
Cnm ben 7 haftalikken gittigim doktora o bana kist var dedi beyninde baska doktora gittim yok dedi. Ama cogu yerdede kaybolur diyorlar insallah oyle olur. Doktora gidince bana da durumlari yazarmisin. Takma kafana allah in izniyle bisey yoktur

Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.
Valla ben iki doktora birden gidiyorum biri uzman. Ikisi de aninda kestirtti ve kanama bitene kadar kullanmayacaksin dedi. Aktif kanama varken zaten mantiken arttirmasj lazim. Kan sulandirici kullanirken kan verince bile hemsireler daha uzun sure bastir pamugu diyoe. Benim de yarin kontrolum var kanamam vardi daha once.insallah biz de kotu bir surprizle karsilasmayiz korktum simdi:oha:

Valla ben iki doktora birden gidiyorum biri uzman. Ikisi de aninda kestirtti ve kanama bitene kadar kullanmayacaksin dedi. Aktif kanama varken zaten mantiken arttirmasj lazim. Kan sulandirici kullanirken kan verince bile hemsireler daha uzun sure bastir pamugu diyoe. Benim de yarin kontrolum var kanamam vardi daha once.insallah biz de kotu bir surprizle karsilasmayiz korktum simdi:oha:
İnşallah bende aynı durumdayım yarın sabah randevum var benimde hayırlı haberler duyarız inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar benim kanama bitti diye sevindim bugün kontrole gittik geçen hafta 20 mm olan kanama alanı 50 mm olmuş bebeğin üzerine doğru kara bulut gibi bebek iyi ama her herşey olabilir dedi doktor bugün 8 hafta olmuştu 10 gündür istirahat ediyorum herşey kötüye gitmiş kan sulandırıcı iğne kullanıyordum onuda kestik artık çok üzgünüm

Canim benim Allah yardımcın olsun ama düzelir insallah ya Allah'ın izniyle

Aynen canim oyle olmustu. O yuzden acayip midem bulanir... yaaa varya bu bebiste de canim bir et istiyor ki sorma valla burmlnuma cok guzel kokuyor normalde eti severim ama bunda bbaska oldu...esim de bugun gitmis 5 kilo et almis al dedi ne zaman canin isterse pisir pisir ye... ayyy varya kendimi nasil acgozlu hissettim aa napim birnuma misss gibi kokuyor
Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum:ruh:

Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum:ruh:
Bende dazla gelicek diye korkuyorum aslinda ben normalde eti biraz dazla kacirsam bas agrisindan duramam.. ama simdi bana misin demiyor agri magri yok ortada

Kızlar benim kanama bitti diye sevindim bugün kontrole gittik geçen hafta 20 mm olan kanama alanı 50 mm olmuş bebeğin üzerine doğru kara bulut gibi bebek iyi ama her herşey olabilir dedi doktor bugün 8 hafta olmuştu 10 gündür istirahat ediyorum herşey kötüye gitmiş kan sulandırıcı iğne kullanıyordum onuda kestik artık çok üzgünüm

Canım düzelir dağılır inşallah bak bebek iyiymiş kan sulandırıcı da kesilmiş en kısa zamanda yoluna girer inşallah

Back