• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar. 7+2 haftalık hamileyim düne kadar çokta rahatsız edici olmayan kasık ağrısı dışında hiç bir problemim yoktu ama dün gece kahverengi pembeye dönük akıntı başladı. Hemen acile gittim bebek çok şükür iyi ama lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok korkuyorum.
Bu arada kasık ağrım için doktor progestan vermişti 2 gündür onu kullanıyordum o yan etki yapmış olabilir mi. Çünkü onun öncesinde böyle bir problemim yoktu
Bende önlemli amaclı 2 gundur progestan baslattı drum ama bı yan etkısı oldugunu sanmıyırum cnm kotu bısey oldugunuda sanmıyırum ıns dr una gıt ılk fırsatta bence

cici anneler günaydınnnn..
cmrtesi kontrolüm var.. bi an önce gidip bebişimi görmek için dünü perşembe bugünü de cuma sandım .. :halay:offf offfffff doktora bi an önce gitmek için günleri bile atlaya atlaya yaşıyorum:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu arada bir kaç gün önce watsons dan sebamed çatlak önleyici krem aldım. 50 küsurdan 29a düşmüştü. yorumlardan memnun kalan çok varmış diye okudum. aklınızda olsun. sabah akşam kullanıyorum. gaz da fena var bende iyice şişti karnım. bol bol sürüyorum o yüzden ben.

Bugün gidicem mutlaka ama dünden beri çok telaşlıyım ve korkuyorum
8 haftada gebelerın %25 boyle seylerle karsılasırmıs bu haftafa gerılen baglar yuzunden senınde damar catlamıs olabılır progestan ıle dısarıya cıkmıs olabılır kotu bısey olsa dun gıtmısın dr soylerlerdı ıcını ferah tut

8 haftada gebelerın %25 boyle seylerle karsılasırmıs bu haftafa gerılen baglar yuzunden senınde damar catlamıs olabılır progestan ıle dısarıya cıkmıs olabılır kotu bısey olsa dun gıtmısın dr soylerlerdı ıcını ferah tut
Eğer kötü bişey olsa kanama alanı falan görünürmüydü ultrasonda bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi doktor.

Eğer kötü bişey olsa kanama alanı falan görünürmüydü ultrasonda bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi doktor.
Tabıykı guzel muane ettıyse gorunurdu tedırgınlıgın normal ayaklarınıan altına yastık koy ve uzan dr gıtme saatın gelene kadar dınlen

Endişelenme sakın,ben oğluma hamileyken 6,5 - 7 haftalıkken senin gibi kanamam olmuştu,bebekte ya da kesede bi kanama yoktu ama 1 hafta progestan kullanmıştım,progestan kanamaya sebep olmaz öyle birşey duymadım daha çok bebeğin tutunmasını ve düşüğü önler.sen hiç endişelenme dr unla görüş muhakkak

Endişelenme sakın,ben oğluma hamileyken 6,5 - 7 haftalıkken senin gibi kanamam olmuştu,bebekte ya da kesede bi kanama yoktu ama 1 hafta progestan kullanmıştım,progestan kanamaya sebep olmaz öyle birşey duymadım daha çok bebeğin tutunmasını ve düşüğü önler.sen hiç endişelenme dr unla görüş muhakkak
İnsan bi anda böyle bir durum yaşayınca çok korkuyor inşallah bende de bir sorun olmaz çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar. 7+2 haftalık hamileyim düne kadar çokta rahatsız edici olmayan kasık ağrısı dışında hiç bir problemim yoktu ama dün gece kahverengi pembeye dönük akıntı başladı. Hemen acile gittim bebek çok şükür iyi ama lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok korkuyorum.
Bu arada kasık ağrım için doktor progestan vermişti 2 gündür onu kullanıyordum o yan etki yapmış olabilir mi. Çünkü onun öncesinde böyle bir problemim yoktu
Progestanla alakası yok o tam tersi bebeğin tutunmasına yardımcı olur, rahim büyürken içerde böyle reaksiyonlar olabilir endişe etme ağrılı ve çoğalmadığı sürece
Gunaydın kızlar:KK6: hepımız ıcın guzel sorunsuz bır gun olsun ıns :KK73:kontrole gıdenler guzel haberlrr getırsın ıns bulantısız booggsuz agrısız günlerımız olsun... kızlar vatsap grubu kurarsak bencede burası bıter bence bıraz daha paylaşım yapalım ılerleyen aylarda kurarız inş :KK37:
Evet henüz erken biraz samimiyet artsın tam kadro belli olsun bi görüşelim eylül annişlrri olarak:KK49:
kızlar bu arada bir kaç gün önce watsons dan sebamed çatlak önleyici krem aldım. 50 küsurdan 29a düşmüştü. yorumlardan memnun kalan çok varmış diye okudum. aklınızda olsun. sabah akşam kullanıyorum. gaz da fena var bende iyice şişti karnım. bol bol sürüyorum o yüzden ben.
Ben ikisindede lierac kullandım hiç çatlamadım yine sipariş ettim bugün gelir:KK76:

Progestanla alakası yok o tam tersi bebeğin tutunmasına yardımcı olur, rahim büyürken içerde böyle reaksiyonlar olabilir endişe etme ağrılı ve çoğalmadığı sürece
Ağrım fazla yok şükür yoldayım kendi doktoruma gidiyorum şuan inşallah güzel şeyler duyarım

Back