• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de agridi bugün hep. Kıl tüy operasyonu yapmıştım bir de yaparken bacagimda kasik tarafında catlaklar gördüm. Büyüdüğü icin genişlediği icin vücut agrilar oluyor tahminimce:)
Öyle sanırım canım Allah saglık versin hepimize

Kızlar iki kese gözüktündemiştim birinde bebek var diğerinde göremedi doktor haftaya gel dedi biri olur da olmayabilirde deri kanaman gelebilir korkma dedi Progestan verdi olursa kullan dedi aklıma geldikçe çok korkuyorum kendimi kasıyorum karınlarım ağrıyor o yüzden çok kafam karışık ne olacak olumsuz düşünmemeye çalışıyorum olmuyor bir yandan üşüme ve titremeler yine bunalımdayım herhalde

Kızlarrr mide bulantıları için ne yapıyorsunuz ?
İştahla yemek yiyorum ama sindirmiyor midem çıkarıyorum mutlaka yoruldum artık :KK43:
Ilac kullaniyorum ama arada etki ediyor arada etmiyor kilo vermişim yine sporla kilo verememistim simdi veriyorum :( kursagim ağzımda geziyorum sokakta bile öğürmem geliyor :( etimek aldım pirinc patlagi aldim galeta aldim. Idare ediyorum her sabah simit aliyorum onunla kahvaltı yapiyorum dengeli beslenemiyorum bulantidan ama vucut ayakta kalsın o da yeter suan :(

Kızlar her şeye ağlıyorum haber izliyoruz ağlıyorum, dizi izliyoruz ağlıyorum, yemeği unutuyorum yanıyor bi de yandı diye ağlıyorum, evi temizliyorum sonra niye kirlendi dşye ağlıyorum, ben zAten ağlak biriydim balık burcuyum hamilelikle birlikte tavan yaptı duygu durumlarım şimdi eşimle trt çocuk da çizgi film izliyoruz :mad:
Senin ağlayasın mı vardı acaba:KK48:
Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duyuyorsunuz ?
6+larda
Kızlar ben kusma bulantılardan istahsizlik çekiyorum. Dün ilk defa o kusma istahsizliklardan sonra canim popeyes tavuk menu cekti dayanamayip yedim öyle iyi geldi ki hic midem bulanmadi. Bu arada ben arada su kakaolu gevreklerden yemeye basladim sütle zarari var midir? Yiyemiyorum hicbirsey 1 kg daha gitmis hatta bugün bundan aldim iyi geldi bu sayede süt de içebilir oldum zararli mi sizce? :KK43:
Bende Nestle nesfit iyi ballı bademlisini çok seviyorum içine ceviz ve pekmez de ekleyip yiyorum bazen faydalı içinde herşey war tavsiye ederim:KK6: nesquikinde bi zararı olmaz çocuklar yiyor sonuçta sütle faydası olur zararı olmaz ilk üç ay artık yiyebildiğimiz şeylerle idare edeceğiz
Kızlar iki kese gözüktündemiştim birinde bebek var diğerinde göremedi doktor haftaya gel dedi biri olur da olmayabilirde deri kanaman gelebilir korkma dedi Progestan verdi olursa kullan dedi aklıma geldikçe çok korkuyorum kendimi kasıyorum karınlarım ağrıyor o yüzden çok kafam karışık ne olacak olumsuz düşünmemeye çalışıyorum olmuyor bir yandan üşüme ve titremeler yine bunalımdayım herhalde
Bak işte yanlış yapıyosun sıkıyorsun kendini bişey olmayacağı warsada olur sen bi rahat ol arksna yaslan çok daralıyorsan zor değil git yarın başka dr a, oluştu belki Bebek oluşmadıysa da o sağlıksız keseyi kanama ile atacajsın tedirgin olma rahatla ki bebeğinde rahat gelişsin tutunsun sana:KK36::dua:

Ilac kullaniyorum ama arada etki ediyor arada etmiyor kilo vermişim yine sporla kilo verememistim simdi veriyorum :KK43: kursagim ağzımda geziyorum sokakta bile öğürmem geliyor :KK43: etimek aldım pirinc patlagi aldim galeta aldim. Idare ediyorum her sabah simit aliyorum onunla kahvaltı yapiyorum dengeli beslenemiyorum bulantidan ama vucut ayakta kalsın o da yeter suan :KK43:
Simit arası kaşar fırında misss hem kaşar kalsiyum deposu sana ve bebişedw faydalı olsun uiyebildiğin kadar artık 3/4haftaya rahatlarsın en fazla:KK55:

C
anm sıkma kendini belki geriden geliyordur,ama olmazsada vücut onu atar diğer bebğine zarar vermez merak etme,stres yapmaman lazım,Rabbim hayırlısını en iyisini nasip etsin sana

6+3 de doktorum kalp atışları başlamış ama henüz duyamayız dedi. Ultrasonda görmüş olabilir mi biz neden duyamadık ?
Ayın 22 sinde tekrar gidicem 8+6 olucak kesin duyarım demi sağlıklıysa bi tedirgin oldum :KK43:
Her doktor dinletmiyo canım 7+1 de doktorum dinletti 7+4 farklı bi doktor dinletmedi kalp atışı var dedi dinlemeyelim dedi doktorun tercihi genelde

Arkadaşım yaşadı aynı şeyi. Gebeliği kaldığı yerden devam etti. Korkma vücut bir şekilde tolere edıyor diğer keseyi.

6+3 de doktorum kalp atışları başlamış ama henüz duyamayız dedi. Ultrasonda görmüş olabilir mi biz neden duyamadık ?
Ayın 22 sinde tekrar gidicem 8+6 olucak kesin duyarım demi sağlıklıysa bi tedirgin oldum :KK43:
Korkma bazı doktorlar küçükken dinletmek istemiyor ama başlamış dediğine göre kalp atışlarını görmüş demekki görmek yeterli içini ferah tut

Senin ağlayasın mı vardı acaba:KK48:

6+larda

Bende Nestle nesfit iyi ballı bademlisini

Bak işte yanlış yapıyosun sıkıyorsun kendini bişey olmayacağı warsada olur sen bi rahat ol arksna yaslan çok daralıyorsan zor değil git yarın başka dr a, oluştu belki Bebek oluşmadıysa da o sağlıksız keseyi kanama ile atacajsın tedirgin olma rahatla ki bebeğinde rahat gelişsin tutunsun sana:KK36::dua:
Sağol canım rahat olmaya çalışıyorum diğer kesede gelişsin inşallah :dua:

C

anm sıkma kendini belki geriden geliyordur,ama olmazsada vücut onu atar diğer bebğine zarar vermez merak etme,stres yapmaman lazım,Rabbim hayırlısını en iyisini nasip etsin sana
Sağol canım amin inşallah hakkımızda hayırlısı

Geç yumurtlama olabilirmiş. Doktorum biraz temkinli 10 günde bir çağırdı şimdiye kadar, gelişimini kontrol etmek için. Şimdilik bir problem gözükmüyor, inşallah ileride haftasını yakalar.
İnş canım yakalarlar haftasını kuzularımız,kalp atışlarını ne zaman duydunuz?

7 yıldır bir defa bile pozitif görmeyince
Böyle olunuyormuş demek ki

Anca açabildim bugun forumu tek tek okurken senden hep gidiyorum acile gibi mesaj beklerken inatla sabah kan testine gidicem yazman beni benden aldı yapabilsem ben gidip yaptircaktim testi o kadar heyecanlandım. Allah insallah sanada nasip etsin forumdaki herkes saglikli sorunsuz bebeklerimizi alalım kucaklarımıza

Kızlar karinlarınız büyüdü mu ya ben de hiç yok. Büyüsün artık.

Benim gobek normalde de 4 aylık gibi oldugu icin şimdiden gazla beraber büyüdü 6 aylik duruyorum

Bu arada kabızlık problemi icin yatarken 1 bardak kefiri doktorum tavsiye etti bende işe yarıyor bilginiz olsun

Anca açabildim bugun forumu tek tek okurken senden hep gidiyorum acile gibi mesaj beklerken inatla sabah kan testine gidicem yazman beni benden aldı yapabilsem ben gidip yaptircaktim testi o kadar heyecanlandım. Allah insallah sanada nasip etsin forumdaki herkes saglikli sorunsuz bebeklerimizi alalım kucaklarımıza

Benim gobek normalde de 4 aylık gibi oldugu icin şimdiden gazla beraber büyüdü 6 aylik duruyorum

Bu arada kabızlık problemi icin yatarken 1 bardak kefiri doktorum tavsiye etti bende işe yarıyor bilginiz olsun

Demek sabırlıyım
Ben oysa ki eskiden daha çok sabırsızdım
Artık negatifi görmeye alışmışım
Pozitife hala inanmıyorum
Doktor hamilesin derse anca keser beni

Demek sabırlıyım
Ben oysa ki eskiden daha çok sabırsızdım
Artık negatifi görmeye alışmışım
Pozitife hala inanmıyorum
Doktor hamilesin derse anca keser beni
Yaklasik 10 yildir bu cift cizgiyi ariyordum ben hafif cizgi bile hic görmemiştim görünce de inanmayip 6 test ve ordan kan tahliline gittim. bian kendimi buldum senin hafif cizginde :) sonucun sonucum gibi olsun insallah

Back