• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaklasik 10 yildir bu cift cizgiyi ariyordum ben hafif cizgi bile hic görmemiştim görünce de inanmayip 6 test ve ordan kan tahliline gittim. bian kendimi buldum senin hafif cizginde :) sonucun sonucum gibi olsun insallah

İnşallah ne güzel
3 tane yaptım bende
Duruyorlar banyoda daha
Kaldırmadım
İnanamadım ki
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Dua beklerim anniş

Ayy gerçektenmi tabiki bi araştırayım bunu

32B042E9-DB45-45D5-8D9A-AE2A1BAAF5CA.png

Demek sabırlıyım
Ben oysa ki eskiden daha çok sabırsızdım
Artık negatifi görmeye alışmışım
Pozitife hala inanmıyorum
Doktor hamilesin derse anca keser beni
Hayırlısı olsun cnm((( ben yaptım idrarda negatif çıktı bugun 10. Günümdü))

Korkma bazı doktorlar küçükken dinletmek istemiyor ama başlamış dediğine göre kalp atışlarını görmüş demekki görmek yeterli içini ferah tut
Çok şükür içimi rahatlattınız. Malesef istemsiz korkuyorum hatta kendimi korkutuyorum neden bilmiyorum hep aklımdan kötü şeyler geçiyor inşallah hormonlardandır.

Ayın 22 sine tekrar randevu aldım rica edicem dinletmesede çok korkuyorum birşey olacak diye :KK43:
Gördükten sonra onlar korkma sen genelde bazı doktorlar dinletmiyo 3 aydan önce bide devlet hastanesinde de dinletmiyorlar genelde gördükten sonra hiç üzülme canım onlar görüyo sonuçta içini ferah tut

Sormadım, kullandım ama... Artık dayanamıyordum, zararlı olabileceğini düşünemedim. Yüzüme bile sürdüm. Allah korusun artık ne dıyeyım.
Ben de bir iki kez burnumun içine sürmüştüm doktor kullanma deyince şok oldum canım. Artık allaha emanet :dua:

Ben de bir iki kez burnumun içine sürmüştüm doktor kullanma deyince şok oldum canım. Artık allaha emanet :dua:

Merhabalar,

Ben şu an 7+2 deyim ve sinüzit sorunu bende de var. Ceyda Düvenci'nin youtube'daki AnneeeTV kanalınız takip ederken Ender Saraç'la yaptığı bölümü izledim. Susam Yağını burnunuzun içine sürmemizi tavsiye ediyordu günde 3-4 kere. İki gündür deniyorum ve bu gece gerçekten iyi uyudum. Bi deneyin isterseniz.

Merhabalar,

Ben şu an 7+2 deyim ve sinüzit sorunu bende de var. Ceyda Düvenci'nin youtube'daki AnneeeTV kanalınız takip ederken Ender Saraç'la yaptığı bölümü izledim. Susam Yağını burnunuzun içine sürmemizi tavsiye ediyordu günde 3-4 kere. İki gündür deniyorum ve bu gece gerçekten iyi uyudum. Bi deneyin isterseniz.
Susam yağının zararı yok muymuş canım? Yoksa deneriz tabikş.

Merhaba kızlar. 7+2 haftalık hamileyim düne kadar çokta rahatsız edici olmayan kasık ağrısı dışında hiç bir problemim yoktu ama dün gece kahverengi pembeye dönük akıntı başladı. Hemen acile gittim bebek çok şükür iyi ama lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok korkuyorum.
Bu arada kasık ağrım için doktor progestan vermişti 2 gündür onu kullanıyordum o yan etki yapmış olabilir mi. Çünkü onun öncesinde böyle bir problemim yoktu

Gunaydın kızlar:KK6: hepımız ıcın guzel sorunsuz bır gun olsun ıns :KK73:kontrole gıdenler guzel haberlrr getırsın ıns bulantısız booggsuz agrısız günlerımız olsun... kızlar vatsap grubu kurarsak bencede burası bıter bence bıraz daha paylaşım yapalım ılerleyen aylarda kurarız inş :KK37:

Back