• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
[QUOTE="

Ben ikisindede lierac kullandım hiç çatlamadım yine sipariş ettim bugün gelir:KK76:[/QUOTE]

bende sebamed ile başladım bakalım bu bitince nolur. o kadar çok şey öneren var ki.. hangi siteden kaça aldın canım bakayım bende. hasret0587 hasret0587

Merhaba kızlar. 7+2 haftalık hamileyim düne kadar çokta rahatsız edici olmayan kasık ağrısı dışında hiç bir problemim yoktu ama dün gece kahverengi pembeye dönük akıntı başladı. Hemen acile gittim bebek çok şükür iyi ama lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok korkuyorum.
Bu arada kasık ağrım için doktor progestan vermişti 2 gündür onu kullanıyordum o yan etki yapmış olabilir mi. Çünkü onun öncesinde böyle bir problemim yoktu
Benimde 9. Haftaya kadar hiç birşeyim yoktu 9. Haftanın ilk günü sürekli kasık ağrım oldu korktum acile gittim bebek iyiydi doktor enfeksiyon olabilir dedi ama idrar testim temiz çıktı rahim büyüdüğü için olabilir dediler. 9+2 de akşam adet kanaması gibi çok pembe şakır şakır bi kanamam oldu düşük yapıyorum sandım acile gittim kanama alanı var bebek iyi ama düşecekse yapacak birşey yok dediler. Ertesi gün kendi doktoruma gittim 9+3 te bebeğim hareket bile ediyordu doktor evet kanama alanın var ama merak etme bebeğe zarar vermez dedi. Kanamamda sabaha kahverengiye dönmüştü. 3-4 gün daha böyle devam eder kesilir dedi. Sonraki 4 gün hiç birşey gelmedi ama 2 gündür kahverengi akıntı şeklinde kanaman var. Cumartesi yine kontrolüm var bakacağız ne durumda. İnş seninde bebeğe zarar vermeyecek bi kanamadır. Bu arada ben tüp bebek olduğu için başından beri progesteron jel kullanıyordum doktorum başka ilaç eklemedi devam jele dedi

kızlar ben geldiiimm :KK200:
dün doktora gittim herşey yolundaymış kalp atışlarını dinletti hiç sorun yok 1 ay sonra tekrar gel dedi :emir_bebek:
ama bnm test sonuclarım yetişmedi bugün eşim gidip alıcak bakalım inşallah fazladan ilaç almak zorunda kalmam:KK51:

Benimde 9. Haftaya kadar hiç birşeyim yoktu 9. Haftanın ilk günü sürekli kasık ağrım oldu korktum acile gittim bebek iyiydi doktor enfeksiyon olabilir dedi ama idrar testim temiz çıktı rahim büyüdüğü için olabilir dediler. 9+2 de akşam adet kanaması gibi çok pembe şakır şakır bi kanamam oldu düşük yapıyorum sandım acile gittim kanama alanı var bebek iyi ama düşecekse yapacak birşey yok dediler. Ertesi gün kendi doktoruma gittim 9+3 te bebeğim hareket bile ediyordu doktor evet kanama alanın var ama merak etme bebeğe zarar vermez dedi. Kanamamda sabaha kahverengiye dönmüştü. 3-4 gün daha böyle devam eder kesilir dedi. Sonraki 4 gün hiç birşey gelmedi ama 2 gündür kahverengi akıntı şeklinde kanaman var. Cumartesi yine kontrolüm var bakacağız ne durumda. İnş seninde bebeğe zarar vermeyecek bi kanamadır. Bu arada ben tüp bebek olduğu için başından beri progesteron jel kullanıyordum doktorum başka ilaç eklemedi devam jele dedi
Enfeksiyon bende de vardı evet hatta ilaç kullanmak zorunda kaldım onun için ama şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum. İnşallah birşey olmaz bebeğime

Kilo aldıysan ondandır belki. Bende henüz genişleme yok. Kızda basen genişler olayınıda çürütenlerdenim. 9 ay boyunca kızım olacağına inanmadı kimse,bu kesin erkek diyorlardı ama alakası yok.
[/QUOTE]
İlk bebeğim kızdı herkes aaa erkek olduğunu iddia ediyorlardı.

bende sebamed ile başladım bakalım bu bitince nolur. o kadar çok şey öneren var ki.. hangi siteden kaça aldın canım bakayım bende. hasret0587 hasret0587
Epttavm.comdan aldım bn cnm[/QUOTE]

tamam canım sağol bakayım.. ama bu çatlaklar için kendi cilt tipin de önemli diyorlar. okuduğum yorumlarda neler neler kullanıp hep çatlakları olanlarda var. vücudun kendi yapısı da çok önemli tabi. biz önlemimizi alalım tabi de :KK55:

kızlar ben geldiiimm :KK200:
dün doktora gittim herşey yolundaymış kalp atışlarını dinletti hiç sorun yok 1 ay sonra tekrar gel dedi :emir_bebek:
ama bnm test sonuclarım yetişmedi bugün eşim gidip alıcak bakalım inşallah fazladan ilaç almak zorunda kalmam:KK51:

Gözü aydın canım beni de 1 ay sonra çağırdı bakalım nasıl bekleyeceğim çok zor geliyor beklemek steteskop alıp dinlesem mi kalp atışlarını acaba yaa :işsiz:

Gözü aydın canım beni de 1 ay sonra çağırdı bakalım nasıl bekleyeceğim çok zor geliyor beklemek steteskop alıp dinlesem mi kalp atışlarını acaba yaa :işsiz:
:D:D arada özele gitsem mi diye düşndüm bende ama ultrasonda fazlası zarar deniyo

Ağrı yok genişlemede kilo almaya bağlı olabilir, sende kız mı geliyor yoksa:süslü:
Kilo veriyorum aksine ama basenlerimin genişlediğini farkediyorum ve ic kisminda da catlaklar oluşmuş. Kiz da erkek de sevinirim onemli degil sağlıklı olsun da ama içimizden ilk gecen esimin de benim de kız. Rüyalarım da oyle gidiyor ama bakalım:)

Kilo aldıysan ondandır belki. Bende henüz genişleme yok. Kızda basen genişler olayınıda çürütenlerdenim. 9 ay boyunca kızım olacağına inanmadı kimse,bu kesin erkek diyorlardı ama alakası yok.
Yok ben tam tersi kilo veriyorum istah da gittigi icin kusmalardan

Kilo veriyorum aksine ama basenlerimin genişlediğini farkediyorum ve ic kisminda da catlaklar oluşmuş. Kiz da erkek de sevinirim onemli degil sağlıklı olsun da ama içimizden ilk gecen esimin de benim de kız. Rüyalarım da oyle gidiyor ama bakalım:)
kalca genisleyince kız derler:))

.....Düşük Tehlikesi.....
Kızlar selam, aranızda kesesi rahim ağzına çok yakın olan var mı acaba?

Pztsi kontrolüm vardı, herşey çok normal ve iyiydi. Salı sabahı kanamam oldu, hemen doktora gittik. Hatta parça geldi. Kese rahim ağzına inmiş. Düşüyor dedi doktor hemen yatırdılar. İğne vs yapıldı dün akşam taburcudan önce tekrar kontrol ettiğinde “düne göre daha iyi ama yine de kese ile rahim ağzı arası 1 cm” dedi. Şimdi sürekli yatıyorum. 7+5’im bu arada.

İşin ilginç yanı kese ve kalp atışları çok düzgün ve sağlıklı. Sadece aşağı inmiş nedense. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Kese düzgün bebekte de sorun yok çok şükür. Ama doktorum ‘proluton depot’ diye bir iğne verdi. 3 günde 1 4 kez yaptır dedi. Ama şimdi bakıyorum bu iğneyi çok yoğun kanaması olanlara bile tek doz veya daha uzun aralıklarla yapılacak şekilde veriyorlar. Benim için çok ağır ve gereksiz geldi. Zaten progestan kullanıyordum iki gündür onu da günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Bu iğneyi duyan veya kullanan var mı ne yapmalıyım bilemedim.

Back