• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Bende de oluyo canım ara sıra unutup oturduğum yerden aniden kalkınca oluyo genelde böyle bıçak saplanır gibi yarın doktora gidicem sorarım bakalım

Kızlar karinlarınız büyüdü mu ya ben de hiç yok. Büyüsün artık.

Canım daha küçücükler nasıl büyüsün henüz 1 cm benim 8.haftadayım kiloları daha çok az. Tabi.sabırsızlanıyoruz ben akşam çok atıştırırsam şişiyor ama o şişkinlik yani.sabah hiçbirşey olmuyor zatem o kadar hızlı büyüyorlarmış ki.birden çıkmaya başlıyormuş

Kızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Benim de agridi bugün hep. Kıl tüy operasyonu yapmıştım bir de yaparken bacagimda kasik tarafında catlaklar gördüm. Büyüdüğü icin genişlediği icin vücut agrilar oluyor tahminimce:)

Kızlar ben kusma bulantılardan istahsizlik çekiyorum. Dün ilk defa o kusma istahsizliklardan sonra canim popeyes tavuk menu cekti dayanamayip yedim öyle iyi geldi ki hic midem bulanmadi. Bu arada ben arada su kakaolu gevreklerden yemeye basladim sütle zarari var midir? Yiyemiyorum hicbirsey 1 kg daha gitmis hatta bugün bundan aldim iyi geldi bu sayede süt de içebilir oldum zararli mi sizce? :(

Kızlarrr mide bulantıları için ne yapıyorsunuz ?
İştahla yemek yiyorum ama sindirmiyor midem çıkarıyorum mutlaka yoruldum artık :(

Back