- 8 Mayıs 2013
- 418
- 257
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.381
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :)Bende katılmak isterim eylül annelerine. Inşallah allahın izniyle 29 eylül gibi alıcam yavrumu kucağıma. 6+5 günlük daha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :)Bende katılmak isterim eylül annelerine. Inşallah allahın izniyle 29 eylül gibi alıcam yavrumu kucağıma. 6+5 günlük daha :)
İnşallah canım sağolEğer bu gebelik testiyse hamilesin canım benim bundan daha silikti gebelik testim şuan 9 haftalık hamileyim rabbim daim etsin inşallah
Yok canm cok asırı degilde farklı olunca korktum,tesekkürler:)Takma canim kafana o hepimizde oluyor. Ama tabiki asiri olursa bi doktora gorun derim
Canım ara ara olur merak etme rahim genişliyorYok canm cok asırı degilde farklı olunca korktum,tesekkürler:)
Cok sagol canm,genişlesin büyüsün bebeklerimiz yeterki:)Canım ara ara olur merak etme rahim genişliyor
Bende de oluyo canım ara sıra unutup oturduğum yerden aniden kalkınca oluyo genelde böyle bıçak saplanır gibi yarın doktora gidicem sorarım bakalımKızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Karşıyaka da oturuyorum canımbende izmir neresinden canım:)
Sor bakalım kuzum cogu kiside olunca denekki normal diyorum iyi olalım hepimiz:))Bende de oluyo canım ara sıra unutup oturduğum yerden aniden kalkınca oluyo genelde böyle bıçak saplanır gibi yarın doktora gidicem sorarım bakalım
Geç yumurtlama olabilirmiş. Doktorum biraz temkinli 10 günde bir çağırdı şimdiye kadar, gelişimini kontrol etmek için. Şimdilik bir problem gözükmüyor, inşallah ileride haftasını yakalar.Merhaba amin inş ,hoşgeldin aramızaneden 1 hafta geriden geliyorsunuz?
Kızlar karinlarınız büyüdü mu ya ben de hiç yok. Büyüsün artık.
Amim sizinde inşallah :)Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :)
Sagolun rabbim inşallah herkese nasip etsim :)Insallah canim hayirli olsun
Benim de agridi bugün hep. Kıl tüy operasyonu yapmıştım bir de yaparken bacagimda kasik tarafında catlaklar gördüm. Büyüdüğü icin genişlediği icin vücut agrilar oluyor tahminimce:)Kızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Ben 6+5 te duydum karındanBebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duyuyorsunuz ?
6+3 de doktorum kalp atışları başlamış ama henüz duyamayız dedi. Ultrasonda görmüş olabilir mi biz neden duyamadık ?Ben 6+5 te duydum karından
Sormadım, kullandım ama... Artık dayanamıyordum, zararlı olabileceğini düşünemedim. Yüzüme bile sürdüm. Allah korusun artık ne dıyeyım.Canım sen viksi doktoruna sordun mu? Ben sormuştum kesinlikle kullanmayacaksın demişti. Aman diyeyim
Amin canımCok sagol canm,genişlesin büyüsün bebeklerimiz yeterki:)