2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar aranızda gecmıste bos gebelık yasayan varmı belırtılerı neler oluyor merak ettım de
Bence boşuna vesvese yapıyorsun canım çünkü boş gebelik de olsa gebelik belirtielrinin aynısını ve hatta hepsini yaşabiliyorsun diye biliyorum. Boş yere üzme canını sabırşa bekle göreceksin inşallah ayrıca her gebelikte bulantı kusma olmaz

Kızlar çok kötüyüm gribim sandım ama sinüzitim azmış. Mahfoldum. Neler yaptım neler bana mısın demedi. Yüzüm gözüm başım ağrıyor burnum tamamen tıkalı. Normalde antibiyotikle geçiyordu ama şimdi onu da kullanmak istemiyorum nolcak bilemiyorum ökrüsük de başladı önerisi olan var mı?

Rüya gördüm sabah. Köydeyiz bakkal anca bulunur. Ama kocaman bebek alisveris mağazası açılmış. Geziyorum iceri pembe bebek kıyafetleri bakiyorum :)

Yine görüyorum hastaneye kontrole gidiyorum test tahlil bebek hersey saglam sen kurtaj olacaksin görünuyor diyorlar saçmalamayın hersey temiz diyorum sekretere giderken önünde ortaokul arkadaşımın beta sonucu ve karşısında cinsiyet K yazisiyla karsilasiyorum arkadasa hadi gözünaydın kiz olacakmis 2.side diyorum aa diyor erkek olsaydi falan derken uyaniyorum.. cinsiyet ile ilgili ilk rüyalar da öteki kürtaj neydi ya benim korkularım endiselerim sebepli mi ki

Acilde bana parol yaptılar geçti. Antibiyotik hamilelikte de kullanılabilen var kullan ama doktorun yazdığı. Ben dis ağrımda kullandım. Sinuzit ileriye giderse daha kotu oluyor. Kadın doğum doktoruna güven bu konuda. Hic kullanilmaz ilac diye birsey yok sadece mecbur kalmadikca kullanmayin diyorlar ki mecbursan kullanacaksin.

Benim de öyle oldu 3günde eşimin arkadaşları dahil cümle alem duydu

Sen kalbini ferah tut bilinçaltına yer etmiş korkuların, ama rüyaya giren cinsiyetler genelde tutar bakalım senin kide tutacak mı

4haftA 28gün çünkü o yüzden aya göre öne atıyor, hesaplanmıyor ay 31 çekiyor 4haftA 3günbitmiş oluyor

Kızlar ara arabkarın ağrısı yaşayan var mı normal mi ağrım olunca hemen uzanıyorum

Senin de mi 3. İki kızın mı var?

Selam kızlar nasilsiniz? Ben her gün 3 kat merdiven inip çıkıyorum binamızdaki asansör çalışmıyor. pazar baya uzak sırt çantamı takıp tempolu yürüyorum eşyaları doldurup eve geliyorum. Evde yatmak beni daha da yoruyor sanki hava ve enerji almak iyi geliyor☺☺

Sağol canım. Ya sabah aile hekimine gittim bana vitamin bile kullanma deyince ben de korktum tabi. İki güne geçmezse pazartesi kulak burun boğaza çıkıcam. Sıcak havlular koydum yüzüme. Tuzlu su çektim. Buhara durdum sıcak duşlar falan şu ana kadar işe yaramadı. Saraçoğlunun papatya buğusunu deniycem son çare. İnşallah geçer parolu ağız yoluyla tablet olarak aldım ama etki etmedi. Acaba serumda iyi mi geliyor ki?

Olabilir dimi yaa eşimde evi süpürdüm diye kızıyor bişi olsa bu vebali nasıl ödersin diyor
Ev süpürünce düşecekse düşeceği wardır bence o kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünmüyorum ben, yurtdışında öyle istirahat falan çok zor, vermezlermiş yatak istirahatı Bebek sağlıksızsa vücut onu kendi atıyor çünkü. Bunun önüne geçmek ne kadar imkanlı ne kadar doğru bilmiyorum

Papatyayı çay olarak içme sakın hamilelikte önerilmiyor

kendi kendine nazar değdiren ben...
içim dışıma çıktı yaa. sustum , bir daha demem bugün hiç çıkarmadım diye..poff

bir de yukarda birisi de yazmış aman kızlar hastayım diye bitki çayları bilmeden içmeyin aman aman...

Kızlae doktorunuzun numarasını aldınızmı? Ben keşke alsaydım dedim hastaneyi aradım sabah numaramı aldılar ama hala arayacaklar beni gıcık oldum bir dahakine numarasını isteyeceğim
Kendisi veriyor zaten kartını ama Özeller veriyor numaralarını devlete gidiyorsan o zor biraz,

Çok teşekkür ederim cnm haklısın mağlesef elimizden birşey gelmiyor sadece tek tecrüben şu Asla aman nasipte yoksa düşer zaten diyip haraket etmeyin bebişlerinize iyi bakın sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…