- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.201
Teşekkür ederim, çok detaylı bilgi vermişsiniz.aylın hnm da iyi bir doktormus ama ben ilk doğumumuda can hocada yaptım ondan devam ediyorum:) muayene uygun 70 tl ben 5 haftalıkken genel bir kan tahlili verdim 45 tl tuttu ama doğum 4100 - 4500 arası değişiyor
Magnezyum bende kullanıyorum kabızlığa faydası olduğunu bilmiyodum teşekkür ederimCanım aynı zamanda sabah kalkınca üç tane erik kurusu yiyip peşine ılık su içmek de fayda ediyor. Benim doktorum ayrıca magnezyum diye bir ilaç verdi.
Benim kasıklarımda gün içinde ağrılar olabiliyor. Bacaklarıma kramp giriyodu doktor magnezyum verdi iyi geldiŞimdilik kabızlık problemim olmuyor ama arkadaşa tamamen katılıyorum bu konuda
kuru kayısının iyi geleceğini düşünüyorum bende. Biraz fazla yesem hemen etkisini gösterirdi bende çünkü
Bir akrabam emzirirken bebeğin kabızlık problemi için de kayısı suyu içerdi anne sütünden yavruya geçip etki etsin diye. Konu ile alakasız ama aklıma geliverdi işte kayısı diyince
Benim merak ettiğim sancılarınız, kramp ya da ağrılarınız oluyor mu?
8 hafta 2 ay etmez canm 1 ay 4 hafta 2 gün yada 4 hafta 3 gün oldugu icin tam tutmuyor,zaten ay hesabı karıstırır hafta hafta gidecez artıkKızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
Olabilir dimi yaa eşimde evi süpürdüm diye kızıyor bişi olsa bu vebali nasıl ödersin diyorgünaydın.formun erkencileri biziz sanırım.bel ağrısı olabiliyor bu zamanlar.dikkat etmwk lazm
Çok erken öğrenmenin dez avantajları bekle bekle geçmiyor zamangeçmiş olsun tatlım. duyarsın inşallah sen de ilk dr muayenene ben 8 hftalıkken gitmiştim ilk, aramızda 4 hfta var seninle =)
iyi düşün, belki hayır duası ederler Allah bağışlasın derler kimin duası kabul olacağı belli olmaz =)
yok cnm senin tahmini yumurtlama zamanını baz alıyor adet tarihini giriyorsun tahmini yumurtlama zamanına göre hamilelik hesaplanıyorKızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
Kızıma ablası yumurta yediriyor ben diğer odadayım öğürtüden gözümden yaşlar geldi.
Kendin mi yapıyorsun poğaçayı, dışarıdan alma kendi yaptığının içine de bol iç koy :) Allah çalışanların daha çok yardımcısı olsun evde yatmak kolay çalışana ayak uzatmak lüks.
Cnm kuru kayısı yemınle bana bıre bır geldı kalkınca hemen 3 adet ye ustune su ıc sonra kahvaltınyap aksamda ye bır ıkı tane sonra duzene bıle gırıyorKızlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buldunuz üç gündür tuvalete çıkamıyorum bittim
Ya adam yapıyorduda evde durunca ben dayanamadım yaptım. Gece uyurken ağrıyordu belim sabah kalktım öksüremiyorum iğne saplanır gibi ani keskin bir acı giriyor belime eğilemiyorum bile bel ağrısından çok korktum yagünaydın dın dın dınnn=)
ağır kaldırmadan zorlandığını hissetmiyorsan yapabilirsin aslında ama bel ağrın olduysa bundan sonra daha dikkat et
eşine yaptır eşine
Ben çok yiyorum tutamiyorum kendimi ne olacak halim doğuma kadar fil gibi olurum herhalde şimdiden epey kilo aldım.
Arkadaşın geridendi sonradan tamamladı o yumurtlama gününden kaynaklı diye biliyorum yok canım daha kese gözüktü haftaya gideceğimBöyle bir durum yaşadın mı cnm? Dr umda sorun değil dedi ama işte kaygılanıyor insan
Sen kalp atışı için gittin mi?
Hep aynıyız canım sabırlı olmak lazım ben de kabızlıktan maç oldum karnım geceleri şişiyor öyle düşünme iyi düşünGünaydın kızlar... kabus gbı uykular kalp atısını daha duymamak beklemek cok sınır bozucu hep kafamda delı sorular ıstahım yok 1 kılo vermısım bıle yemek ıcın yıyırum... gercı kızımda bu zamanlar kusmaktan koluuodum bunda yok boyle bırsey tobeler olsunda bos gebelıkmı dıe ıcım ıcımı yıyorallahım sanırım ben ve benım gıbıler temız sopa hakedıyor
Canım akıntın kahverengi ya da başka renkte gelmiyorsa sorun yok bir sorun varsa akıntından anlarsın Allah korusunKızlar aranızda gecmıste bos gebelık yasayan varmı belırtılerı neler oluyor merak ettım de
Ben yeni yaşadım canim. Ayni gebelik belirtileri oluyor teşhis ultrasonda konuluyor. O yuzden kendini dinleyip strese sokma.Kızlar aranızda gecmıste bos gebelık yasayan varmı belırtılerı neler oluyor merak ettım de
Canım maşallah hayırlı olsun bende de doktor keseyi gördü daha bebek gözükmez dedi kağıda baktığımda bir nokta görüyorum ben ama doğru mu görüyom bilemedim devlet hastanesi gibi bir yere gittim ilgilenmiyorlar zatenKizlar dün keseyi ve minicik nokta kadar bebegimizi gördük. Kismetse 12 gün sonra kalp atisini görmeye gidicez. Insan o noktaya bile bakip bakip ne hayaller kuruyor
Ben dün gittim 5+5ti. Alttan bakti öbür türlü göremeyiz dedi. Evet nokta belli belirsiz var ama var cok sükürCanım maşallah hayırlı olsun bende de doktor keseyi gördü daha bebek gözükmez dedi kağıda baktığımda bir nokta görüyorum ben ama doğru mu görüyom bilemedim devlet hastanesi gibi bir yere gittim ilgilenmiyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?