- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.181
Cinsiyet ekli zaten canım=) düzelttim satıOlsun canım kaç kişiyiz sonuçtaya bide bişey dicem cinsiyette eklermiyiz listeye ilerleyen zamanlarda bu arada sat 7 aralık dedi doktorcuğumuz
günaydın dın dın dınnn=)Yani evde ultrason olsa her gün her saat bakarım bebeğe herhalde. Çok merak ediyorum büyüdümü nasıl annelik çok başka ya :)
Evet canımm bayadır konuşmadık senle. İyiyim bugün temizlik yaptım izinliydim evdeydim belim ağrıdı sonrada üzüldüm niye yaptım diye kısır döngü resmen :)
Bende var canım bu kredi kartı dönsün kremleri alıcam hemen resmen göbeğim kaşınıyor karnım kaşınıyor
günaydınn=) gerçekten müthiş bişey, insan kaybedince anlıyor sağlığın değerini. ben hep iştahsız hep çiroz bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Kiloyu hiç dert etmiyorum emzirdikçe gidiyor nede olsa =)cici anneler günaydınnn.
dün ilk defa kusmadan günü bitirdim.. o yüzden yedikçe yedim karnım o kadar gerildi ki akşam.. o kadar yemişim.. özlemişim çıkarmadan rahatça yemeyi. ama gaz her zaman ki gibi devam. çok şükür bugün ilk defa yumurta da yedim. o kadra güzelmiş ki tiksinmeden yemek..bu sefer de aman çok yemim derdine düşeceğim galiba
geçmiş olsun tatlım. duyarsın inşallah sen de ilk dr muayenene ben 8 hftalıkken gitmiştim ilk, aramızda 4 hfta var seninle =)Dün akşam sandalye devrildi sandalye ile bende çok kötü düştüm ayağım hafif incindi daha hiç kadın Doğuma gitmedim Bebeğin kalp atış zamanını bekliyorum, bu arada duymayan kalmamış sağ sultan bile duymuş hamile olduğumu bir birine söylemiş o kişide tüm herkese köye kadar yaymış
Dün akşam sandalye devrildi sandalye ile bende çok kötü düştüm ayağım hafif incindi daha hiç kadın Doğuma gitmedim Bebeğin kalp atış zamanını bekliyorum, bu arada duymayan kalmamış sağ sultan bile duymuş hamile olduğumu bir birine söylemiş o kişide tüm herkese köye kadar yaymış
cici anneler günaydınnn.
dün ilk defa kusmadan günü bitirdim.. o yüzden yedikçe yedim karnım o kadar gerildi ki akşam.. o kadar yemişim.. özlemişim çıkarmadan rahatça yemeyi. ama gaz her zaman ki gibi devam. çok şükür bugün ilk defa yumurta da yedim. o kadra güzelmiş ki tiksinmeden yemek..bu sefer de aman çok yemim derdine düşeceğim galiba
Benimde sabah içim bulanıyor bugün kahvaltı edemicem bari bir yumurta yiyeyim dedim mahvoldum çıkarmıyorum ama öğürtü oluyor bir de diş fırçalayınca iyice beter oldum işe de geç kaldım şimdi birşey yok mesela öğlene doğru olur yine şaşmaz inşallah bugün olmaz da öğlen yemeğe gidebilirim akşam da pek olmuyor ama yemek canım istemiyor
Canım işte bu yüzde ay ay değil hafta hafta hesaplanıyor.Kızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
günaydınn=) gerçekten müthiş bişey, insan kaybedince anlıyor sağlığın değerini. ben hep iştahsız hep çiroz bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Kiloyu hiç dert etmiyorum emzirdikçe gidiyor nede olsa =)
canım hamilelikte sen haftayı baz alacaksın ayı değil. bir ay 30 gün. ama hamilelikte 4 hafta 28 gün bir aya denk gelmiyor. 10. haftanda anca ki aylık olursun öyle düşün.Kızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
Amin çok teşekkür ederim.evet agrilarim zorluyor birde 2 yaşında oğlum var dinlenme imkanım yok napalım anneyiz biz biraz fedakarlik gerek kuzularim iyi olsun yeter.Canım üç gündür kasık ve bel ağrım var. Bugün yine uyandığımdan beri bel ağrım var yatarken bile ağrıyor. Krampta oluyordu ani harekette çok yorulunca eğilince falan. Dün evi süpürdüm ben ondan galiba bel ağrım
Canım çok sevindim için rahatlamış oh bebişte iyiymiş ama böbreklerde kum seni zorlar allah şifasını en kısa zamanda versin bende böbrek taşı düşürdüğüm için çok iyi biliyorum
Ben çok yiyorum tutamiyorum kendimi ne olacak halim doğuma kadar fil gibi olurum herhalde şimdiden epey kilo aldım.gerçekten muhteşem bir şey miş.. her sabah yürüyorum dk. erken çıkıyorum evden 2 araba yapmadan yürüyüp otobüse biniyorum.. o bile kardır şimdi. çnkü belli yicem bir şeyler.. bi de canım kuru şeyler istiyor poğaça gibi şeyler. korkuyorum yani. ama yapcak bir şey yok yiyememek daha kötü. inşallah dediğin gibi emzirince gider. avuntumuz.
senin de inşallah belli bir zaman sonra düzelir. yiyememek çok halsizlik yapıyor.
Iki kişinin bildiği sır değildirDün akşam sandalye devrildi sandalye ile bende çok kötü düştüm ayağım hafif incindi daha hiç kadın Doğuma gitmedim Bebeğin kalp atış zamanını bekliyorum, bu arada duymayan kalmamış sağ sultan bile duymuş hamile olduğumu bir birine söylemiş o kişide tüm herkese köye kadar yaymış
Kızıma ablası yumurta yediriyor ben diğer odadayım öğürtüden gözümden yaşlar geldi.gerçekten muhteşem bir şey miş.. her sabah yürüyorum dk. erken çıkıyorum evden 2 araba yapmadan yürüyüp otobüse biniyorum.. o bile kardır şimdi. çnkü belli yicem bir şeyler.. bi de canım kuru şeyler istiyor poğaça gibi şeyler. korkuyorum yani. ama yapcak bir şey yok yiyememek daha kötü. inşallah dediğin gibi emzirince gider. avuntumuz.
senin de inşallah belli bir zaman sonra düzelir. yiyememek çok halsizlik yapıyor.
aynen çalışan için gerçekten zor sabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum masa başı çalışıyorum masamın altında sehpa koyduk ayaklarımı uzatıyorum ama ne kadar olsada ev gibi değilKızıma ablası yumurta yediriyor ben diğer odadayım öğürtüden gözümden yaşlar geldi.
Kendin mi yapıyorsun poğaçayı, dışarıdan alma kendi yaptığının içine de bol iç koy :) Allah çalışanların daha çok yardımcısı olsun evde yatmak kolay çalışana ayak uzatmak lüks.
Aralık ve ocak aylarında son hafta bir diger ayin haftasına sarktigi icin o aylar tam 4 hafta olmuyor , o aylar 5 hafta sayılıyor, ayni zamanda Subat ayındaki hafta sayısı da az o yüzden tam 15ten 15e denk gelmiyorKızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?