• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aylın hnm da iyi bir doktormus ama ben ilk doğumumuda can hocada yaptım ondan devam ediyorum:) muayene uygun 70 tl ben 5 haftalıkken genel bir kan tahlili verdim 45 tl tuttu ama doğum 4100 - 4500 arası değişiyor
Teşekkür ederim, çok detaylı bilgi vermişsiniz.

Şimdilik kabızlık problemim olmuyor ama arkadaşa tamamen katılıyorum bu konuda :KK70:
kuru kayısının iyi geleceğini düşünüyorum bende. Biraz fazla yesem hemen etkisini gösterirdi bende çünkü :KK70:
Bir akrabam emzirirken bebeğin kabızlık problemi için de kayısı suyu içerdi anne sütünden yavruya geçip etki etsin diye. Konu ile alakasız ama aklıma geliverdi işte kayısı diyince :deli:

Benim merak ettiğim sancılarınız, kramp ya da ağrılarınız oluyor mu? o_O
Benim kasıklarımda gün içinde ağrılar olabiliyor. Bacaklarıma kramp giriyodu doktor magnezyum verdi iyi geldi

Kızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
8 hafta 2 ay etmez canm 1 ay 4 hafta 2 gün yada 4 hafta 3 gün oldugu icin tam tutmuyor,zaten ay hesabı karıstırır hafta hafta gidecez artık

geçmiş olsun tatlım. duyarsın inşallah sen de ilk dr muayenene ben 8 hftalıkken gitmiştim ilk, aramızda 4 hfta var seninle =)

iyi düşün, belki hayır duası ederler Allah bağışlasın derler kimin duası kabul olacağı belli olmaz =)
Çok erken öğrenmenin dez avantajları bekle bekle geçmiyor zaman
Kızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
yok cnm senin tahmini yumurtlama zamanını baz alıyor adet tarihini giriyorsun tahmini yumurtlama zamanına göre hamilelik hesaplanıyor

Kızıma ablası yumurta yediriyor ben diğer odadayım öğürtüden gözümden yaşlar geldi.

Kendin mi yapıyorsun poğaçayı, dışarıdan alma kendi yaptığının içine de bol iç koy :) Allah çalışanların daha çok yardımcısı olsun evde yatmak kolay çalışana ayak uzatmak lüks.

bende günlerce öyleydim yumurtayı elleyemiyordum bile. aman aman bugün normal yedim benden mutlusu yok
bu hafta sonu yapacağım inşallah kendim. işten gelince görmüyorum ki kendime. sabahları hazır alıyorum. ya da ekmek arası peynir falan.. dün ıslak kek falan yaptım bol bol yumurta ve süt koydum. dedim burdan alayım bari aldığımı.ha bu arada yumurtaları eşime kırdırdım asla kıramadım ben :) bu hafta bol bol poğaça yapıp atıcam inşallah dolaba.
ammmiiinn.. sağol canım.. sabahları kalkmak o kadar zor ki. bide şu an sandalye de oturmak o kadar zor geliyor ki. ayağımın altına hep bir şeyler koyuyorum bi de...akşamı iple çekiyorum.. Allah yardım ediyor şükür. geçecek bu zamanlarda.

günaydın dın dın dınnn=)

ağır kaldırmadan zorlandığını hissetmiyorsan yapabilirsin aslında ama bel ağrın olduysa bundan sonra daha dikkat et
eşine yaptır eşine :KK70:
Ya adam yapıyorduda evde durunca ben dayanamadım yaptım. Gece uyurken ağrıyordu belim sabah kalktım öksüremiyorum iğne saplanır gibi ani keskin bir acı giriyor belime eğilemiyorum bile bel ağrısından çok korktum ya

Ben çok yiyorum tutamiyorum kendimi ne olacak halim doğuma kadar fil gibi olurum herhalde şimdiden epey kilo aldım. :olamaz:

o zaman bol bol hareket et.. benim bünyem almaya çok müsait. be işte o yüzden sabahları yürüyerek otobüse bineceğim yere gidiyorum.. yavaş yavaş da olsa yürüyorum..20 dk sürüyor. akşamları da evde koridorda bol bol tur atıyorum.. ye sen de gerçekten büyk nimet ama hareket etmeye de bak.. 3 ayı doldurduktan sonra evde spor da yapmayı düşünüyorum ama dedim 3 ay bi geçsin.. bol hareket gerisini boşver ne istersen ye.

Kızlae doktorunuzun numarasını aldınızmı? Ben keşke alsaydım dedim hastaneyi aradım sabah numaramı aldılar ama hala arayacaklar beni gıcık oldum bir dahakine numarasını isteyeceğim

Böyle bir durum yaşadın mı cnm? Dr umda sorun değil dedi ama işte kaygılanıyor insan
Sen kalp atışı için gittin mi?
Arkadaşın geridendi sonradan tamamladı o yumurtlama gününden kaynaklı diye biliyorum yok canım daha kese gözüktü haftaya gideceğim

Günaydın kızlar... kabus gbı uykular kalp atısını daha duymamak beklemek cok sınır bozucu hep kafamda delı sorular ıstahım yok 1 kılo vermısım bıle yemek ıcın yıyırum... gercı kızımda bu zamanlar kusmaktan koluuodum bunda yok boyle bırsey tobeler olsunda bos gebelıkmı dıe ıcım ıcımı yıyor:eek: allahım sanırım ben ve benım gıbıler temız sopa hakedıyor:işsiz:

Günaydın kızlar... kabus gbı uykular kalp atısını daha duymamak beklemek cok sınır bozucu hep kafamda delı sorular ıstahım yok 1 kılo vermısım bıle yemek ıcın yıyırum... gercı kızımda bu zamanlar kusmaktan koluuodum bunda yok boyle bırsey tobeler olsunda bos gebelıkmı dıe ıcım ıcımı yıyor:eek: allahım sanırım ben ve benım gıbıler temız sopa hakedıyor:işsiz:
Hep aynıyız canım sabırlı olmak lazım ben de kabızlıktan maç oldum karnım geceleri şişiyor öyle düşünme iyi düşün

Kizlar dün keseyi ve minicik nokta kadar bebegimizi gördük. Kismetse 12 gün sonra kalp atisini görmeye gidicez. Insan o noktaya bile bakip bakip ne hayaller kuruyor
Canım maşallah hayırlı olsun bende de doktor keseyi gördü daha bebek gözükmez dedi kağıda baktığımda bir nokta görüyorum ben ama doğru mu görüyom bilemedim devlet hastanesi gibi bir yere gittim ilgilenmiyorlar zaten

Canım maşallah hayırlı olsun bende de doktor keseyi gördü daha bebek gözükmez dedi kağıda baktığımda bir nokta görüyorum ben ama doğru mu görüyom bilemedim devlet hastanesi gibi bir yere gittim ilgilenmiyorlar zaten
Ben dün gittim 5+5ti. Alttan bakti öbür türlü göremeyiz dedi. Evet nokta belli belirsiz var ama var cok sükür

Back