2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende sömestr olduğundan Tekirdağ’da yazlıktayım havada güzeldi şansa bu hafta hep yürüyüş yapıyorum deniz kenarında çok iyi geliyo ama finalde bel ağrısı ve uyku çekiyorum biraz rahatlıyorum

Çok doğru dedin canım valla beni kendime getirdin bişiyin olacağı varsa olur önüne geçememki allahın takdiri. Ah ah kendimize yapıyoruz düşünmekten

Buhar iyi geliyor benim sinüzitime canım. Sıcak suyu geniş bir kaba koyup üzerine eğiliyorum kafama da bir havlu 5 dk duruyorum 2 dk kaldırıyorum kafamı

Bel ağrısı iyi değil gerçekten, doktoruna sordun mu belki gel der. Yapma bir daha boşber bu zamanlar çok kıymeti

Kızlar benim yarındı randevum ama doktor yarın gelemeyecekmiş bugüne aldık. Çok heyecanlıyım. 3 te göreceğiz minnakımı. Tabi babası yazık yine bizimle olamayacak.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bıgün ve her zaman :)

Çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah canım

Güzel haberlerle dönersin inş. Canım

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah kanama falan hiç kalmamıştır. Sanki en son az bir şey daha var demişti dr yanlış mı hatırlıyorum

Başka bir doktora git sende( randevusuz nasıl gidicek bu kız hiç düşünmemişim orasını) Ne bileyim ya bel ağrısı tesirgin etti beni. İnşallah bir sıkıntı yoktur yaptığın iştendir.
Muayenesi olan hastalar bittikten sonra 5.30, 6 gibi arayacakmış çok sinir oldum ya. Doğumum başlasada bunu mu diyeceklerdi resmen doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum

Muayenesi olan hastalar bittikten sonra 5.30, 6 gibi arayacakmış çok sinir oldum ya. Doğumum başlasada bunu mu diyeceklerdi resmen doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum
Canım doğum eğer normal olursa dr 2-3 kez muayeneye geliyor onun dışında ebelerle oluyorsun. Bebek kanala indiğinde çağırıyorlar dr teşrif ediyor :) sen gitsen alır aslında ama o da emrivaki gibi olur.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah kanama falan hiç kalmamıştır. Sanki en son az bir şey daha var demişti dr yanlış mı hatırlıyorum
Canım başka bir dr gitmiştim 30 sn falan baktı karnımdan kanama gözükmüyor demişti ama ben tam emin olamadım devlet olduğu için başından savdı hibime geldi

Canım başka bir dr gitmiştim 30 sn falan baktı karnımdan kanama gözükmüyor demişti ama ben tam emin olamadım devlet olduğu için başından savdı hibime geldi
Ya yoktur inşallah o zaman belki de. Hadş bakalım şimdi belli olur iyi düşünelim iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…