- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.221
Ben cumartesi gidicem bir kere.6.haftanın içinde canim yani haftaya gitmeyi düşünüyorum :) sen canim ?
Hayirli haberlerini bekliyoruzBen cumartesi gidicem bir kere.
İnşallahHayirli haberlerini bekliyoruz
Sanırım evlenmem geç evlenirim diyenler hep erken evleniyorYa erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallah
2018 EYLÜL ANNELERİ
Eline sağlık
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[td][/td]--
Üye Adı Yaş Şehir SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi MinikPiranha 27 Erzurum 25Kasım -- -- 2 -- patisserieyumyum 28 Kayseri -- -- -- 1 -- M Mutluhatun 27 İstanbul 25Kasım -- -- 1 -- @Backstreetgirl 30 Muğla 30 Kasım -- -- 1 -- @yumiyum49 27 İzmir 9 Aralık -- -- 1 -- @Pufidikpie 25 Ankara -- -- -- -- -- fatoceren8888 30 -- -- -- -- 1 -- MinikPiranha 30 Ankara -- -- -- -- -- MinikPiranha 35 Kocaeli -- -- -- -- -- MinikPiranha 32 İzmir -- -- -- 2 -- MinikPiranha 32 Bursa 1Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 28 İstanbul 2 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 27 Yalova 26Kasım -- -- -- -- MinikPiranha 30 Erzurum -- -- -- 2 -- MinikPiranha 32 Kayseri 22 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 28 iSTANBUL 8 Aralık -- -- 1 -- MinikPiranha 29 Şanlıurfa 9 Aralık -- -- 1 -- MinikPiranha 33 Kayseri 28 Kasım -- -- 2 -- MinikPiranha 28 Kayseri 15 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 32 Bursa 21 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 23 İstanbul 28 Kasım -- -- 2 -- MinikPiranha 21 Bursa 22 Aralık -- -- 1 -- MinikPiranha 27 Bilecik 5 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha -- İstanbul 20 Aralık -- -- 2 -- MinikPiranha 31 Bursa 10 Aralık -- -- 1 -- MinikPiranha 32 Kayseri 11Aralık -- -- 1 --
[/td] [td]
[/td]
Olsun canım geç olsun güç olmasın Allah sağlık versin benim bu 2. Baya sürpriz oldu nasipyaş 23 ikinci çocuk valla imreniyorum ya kendimi çok geç kalmış hissediyorum :)
Emziriyor musunSanırım evlenmem geç evlenirim diyenler hep erken evleniyorben de öyle 19 bitti evlendim 21 de hamile kaldım 22 de doğum yaptım 22 tam bitti 24 kasımda bitti 23 e girdim yine hamileyim nasip kısmet çok şükür olsun böylesi güzel duygu Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Evet erken evlenmem diyenler hep erken den gidiyor valla doğru diyosun beniö 1 yılı geçti evlenmem vajiydim 10 ay yendim hamile kaldım 2 ayında kürtaj oldu falan derken 18 ayıma gircem rabbim herşeyin hayırlsıını nasip etsin 2 çocuğunuz erken olmuş ama olsun sağlıcakla doğsunlardaSanırım evlenmem geç evlenirim diyenler hep erken evleniyorben de öyle 19 bitti evlendim 21 de hamile kaldım 22 de doğum yaptım 22 tam bitti 24 kasımda bitti 23 e girdim yine hamileyim nasip kısmet çok şükür olsun böylesi güzel duygu Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bende yolk sac diye okudum ama netten bilmiyorum kii kese kaç mm di sizinBende de var canım beyaz küçük bir iz. Sorduğumda bu önemsiz bişey dedi bana. Halbuki ben onu embriyo sanmıştım
Emmeyi 3.5 aylıkken bıraktı oğlum 8.5 ayına kadar sağarak vermeye devam ettim ama drlar bırak diyince bıraktım istemeyerek demek istemiyorum canım ama bilerek olmadı öyle diyim doktor yumurtlaman yok dedi adet söktürücü verdi ve ben de korunmayı bıraktım kalmışımEmziriyor musun
İsteyerek mi hamiş kaldın cnm
Olgun anne olmanın ayrıcalığı farklıdır küçük olmanın ayrıcalığı farklıdır ama bildiğim tek bişey var yaş kaç olursa olsun annelik herkez için aynı duygudur rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah yavrularımızaYa benim erken evlenebilmek gibi bi olasılığım yoktu, üni oku öğretmen ol sonra atanamayıp 5 yıl dersanelerde sürünüp olmuyor böyle deyip evlendimAma böyle yaşıtlarımın 7-8 yaşlarında çocukları var imreniyorum oyle görünce ne güzel erken kalkan yol alır cidden
Yok canım zaten ben anneme geldim istanbulda bakıldım kendim bursada yaşıyorum zaten kontrollerimide orda yaptırıcam haftaya gidicem bursada kalp atışı içinDoktor hasta iletişimi gerçekten çok önemli içine sinmiyorsa henüz başındayken değiştirebilirsin aslında.
Kalp atışını duymayı önemsememiş olması garip gerçekten.
Ama çoğu öyle biliyor musun. Duygusal yaklaşmıyorlar çünkü, orda mı orda tamam.
Bizim sağlık ocağı pek bi entel canım 9. Haftda kalp atışını duyup gitmemizi istiyo aşılarda 20-24 haftadaydı sanırım iki doz gebelikti sonraki doz doğumdan sonra sonraki de ondan 1 yıl sonra yanlış hatırlamıyorsamKızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim
Yaşım 28 doğurana kadar 29 olacak, kesinlikle heyecanlar aynı yaş kaç olursa olsun yarın kontrole gideceğiz ilk kez bu gece heyecandan uyku yok yani banaOlgun anne olmanın ayrıcalığı farklıdır küçük olmanın ayrıcalığı farklıdır ama bildiğim tek bişey var yaş kaç olursa olsun annelik herkez için aynı duygudur rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah yavrularımızayaş kaç peki 2 çocuğu çabuk yaparsınız tek dezavantajınız bu olur sanırım
Yolk kesesi diyorlar canım bebişin beslenme kesesi iyi bişey yani görünmesiKızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım
Kayıt yaptıryosun onlar kilo takibi falan yapıyo 17 haftada ilk aşı 2 aşı var diye biliyorum ilk gebeliğimden 2 ci için hala gitmedim kayıt yaptırmaya kalp atışından sonra gidicem kayıt içinKızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?