• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen yaa daha çok yeni hamileyim bu kadar olut mu ki belirti
demek ki uyku isteği yapıyor ağırlık yapıyor
Canım adını hatırlamıyorum ilaç değil zaten suda eriyen kapsül gibi birşey vitaminmiş. Kayseriden birinin olması iyi oldu. Acıbademde elif hanıma gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun.
İlk doğumu Erşad batmaz da yapmıştım ikinciye de ona giderim belki ama aynı zamanda fakülteye de giderim
Kadın doğuma 2 hafta daha bekleyim kalp atışı ile birlikte
İmom a başladım ilaç olarak bugün

Amin canım darısı sana inşallah kalp atışı duyulmazsa üzülme sakın daha çok küçük dedi dontorum muhtemelen sende keseni görürsün
Yok üzülmem yA keseyi bile görsek ben gene de mutlu olurum şimdiden haftaya cumaya da randevu aldım ben yarın kese haftaya kalp atışı olsun diye

Niye saldırı olarak algıladınız bilemiyorum ama ben herkes gibi hissettiğimi söyledim benim aklıma kurt düşürdü çünkü.yorumumu kişisel algılamayın lütfen.burada ne benim ne de başkasının yorum yapan birine saldırma gibi bir durumu olamaz olmamalı herkes fikrini söylüyor deneyimini paylaşıyor gerginliğe neden olmayalım...
Her neyse uzatmakla konu kapanmaz halimilelik zamanları algılar farklılaşır diyelim herkesin fikrine sağlı duyalım ve her zaman ihtimalleri düşünelim hepsi bu

kızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim
Rumuz : sevimlipanduf
Sat: 8 aralık
İlk bebeğim olacak inşaallah ☺️

Ayy inşaallah ❤️ Darısı başıma ben de yarın gideceğim 6+0 oluyoruz yarın bakalım çok heyecanlı ☺️
Canım güzel haberlerle gel inşallah. Ben de Cumartesi gideceğim:) ya bu arada ikimizin de sat aynı sanırım ama sen 6+0 oluyorum diyorsun yani bugün 5+6 oluyorsun ama bendeki uygulamalar hep Bugünü 5+5 gösteriyor yani 9 aralığı 0. Gün olarak hesaplıyorlar. 9 aralığı 1. Gün olarak mı saymak gerekiyor kafam karıştı:)

Canım güzel haberlerle gel inşallah. Ben de Cumartesi gideceğim:) ya bu arada ikimizin de sat aynı sanırım ama sen 6+0 oluyorum diyorsun yani bugün 5+6 oluyorsun ama bendeki uygulamalar hep Bugünü 5+5 gösteriyor yani 9 aralığı 0. Gün olarak hesaplıyorlar. 9 aralığı 1. Gün olarak mı saymak gerekiyor kafam karıştı:)
Bende bilmiyorum ki canım ben Banu çiftçi nin programını kullanıyorum son adet tarihini girince 5+6 diye gösteriyor bugünü

Eklentiler

• IMG_6439.PNG
    IMG_6439.PNG
    149,7 KB · Görüntüleme: 62
ilk hamileliğimde gebelikten önce folbiol kullanıyordum doktorum içindeki folik asit oranını çok yüksek bulmuştu folic1 kullan demişti. şimdi de folic1 kullanıyorum

yalnız ne kadar zam gelmiş. tam 2 sene önce bu zamanlar 90 lı kutuyu 30 tl ye almıştık şimdi 30 lu pakedi 33 tlye

Bende bilmiyorum ki canım ben Banu çiftçi nin programını kullanıyorum son adet tarihini girince 5+6 diye gösteriyor bugünü

Anladım Canım ben de onu indireyim bakim ;) :)

ilk hamileliğimde gebelikten önce folbiol kullanıyordum doktorum içindeki folik asit oranını çok yüksek bulmuştu folic1 kullan demişti. şimdi de folic1 kullanıyorum

yalnız ne kadar zam gelmiş. tam 2 sene önce bu zamanlar 90 lı kutuyu 30 tl ye almıştık şimdi 30 lu pakedi 33 tlye

Canım ben de bilmiyorum valla doktor diyince folbiol u iptal ettik işte hekimden hekime değişiyor neye göre bakıyorlarsa artık .. :110:aynen çok pahalı aralık ayında bi zam daha yedi demişti eczacı, ben de sormuştum bu arada eline sağlık canım uğraştın yoruldun liste için:KK200:

Bugün eşime imom al demiştim
KıZıma hamile iken 1,5 sene önce 18 TL ye aldığımız 30 lu imom hapını bugün eşim 30 TL ye almış

Yok üzülmem yA keseyi bile görsek ben gene de mutlu olurum şimdiden haftaya cumaya da randevu aldım ben yarın kese haftaya kalp atışı olsun diye
Hadi hayırlısı olsun bende 1 hafta sonra gidicem tam 7 haftalıkken net dineltiyomuş dinletiyormuş doktorlar aynı gibiyiz senle doğum tarihlerimde aynu o zaman

Back