- 16 Aralık 2017
- 138
- 172
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #2.201
Melegimgelsinartik
Kayseri
Yas 31
Ilk bebegim olacak insallah
Son adet 11 aralik
Kayseri
Yas 31
Ilk bebegim olacak insallah
Son adet 11 aralik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım Canım ben de onu indireyim bakim :)
Canım ben de bilmiyorum valla doktor diyince folbiol u iptal ettik işte hekimden hekime değişiyor neye göre bakıyorlarsa artık .. aynen çok pahalı aralık ayında bi zam daha yedi demişti eczacı, ben de sormuştum bu arada eline sağlık canım uğraştın yoruldun liste için[/QU
aa bend bi sorayım bakıyım yarın folbiol kullanıyorum diyeAnladım Canım ben de onu indireyim bakim :)
Canım ben de bilmiyorum valla doktor diyince folbiol u iptal ettik işte hekimden hekime değişiyor neye göre bakıyorlarsa artık .. aynen çok pahalı aralık ayında bi zam daha yedi demişti eczacı, ben de sormuştum bu arada eline sağlık canım uğraştın yoruldun liste için
Ozelden atmistim geldi mi?oy anam anam ne zormuş
atladığım olduysa kusura bakmayın kızlar. mesaj göndermeye devam edin =)
25 kişi gözüküyoruz daha fazla olmalıyız=)
Yaş 21 mi anaaa çok küçük Ben de genç anne olmak isterdim ama nasip işte@Sema166 yaş 21 şehir bursa ilk çocuk
Canım geldi de gulhanata1944 yazmıştın onu etiketledim ben. Bunu mu etiketliyeyimOzelden atmistim geldi mi?
Benim atkadaşlarıma da doktorları ya folic1 ya folic trio tavsiye etmişlerdi. Gerçi doktorların da ilaç şirketlerinden aldığı promosyon oluyor sanırım belli markanın ilaçlarını yazıyorlar onlarda.Anladım Canım ben de onu indireyim bakim :)
Canım ben de bilmiyorum valla doktor diyince folbiol u iptal ettik işte hekimden hekime değişiyor neye göre bakıyorlarsa artık .. aynen çok pahalı aralık ayında bi zam daha yedi demişti eczacı, ben de sormuştum bu arada eline sağlık canım uğraştın yoruldun liste için
Kızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya folbiol kullanıyorum
Ya erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallahYaş 21 mi anaaa çok küçük Ben de genç anne olmak isterdim ama nasip işte
Aceleci davranmak istemiyorum aslında kesemi sat bilmediğim için kesinlik kazansın diye gittim haftaya hafta sonuna doğru giderim yolk sac dedikleri şey sanırım o kesenin içindeki araştırma sonucu bunu bulabildim sen hala gitmedin dimi canım sabrına hayran kaldımBilmiyorum canım. Ama bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum. Kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin:)
Folbiol kullanıyordum 1 sene önce. Doktorum baktı bu çok ağır yaramaz at bunu folic-1 kullan dedi. Onu alıyorum canım şimdi.
Hayıır daha gitmedim :) cumartesiye randevu aldım ama inşallah güzel haberlerle gelirim.Aceleci davranmak istemiyorum aslında kesemi sat bilmediğim için kesinlik kazansın diye gittim haftaya hafta sonuna doğru giderim yolk sac dedikleri şey sanırım o kesenin içindeki araştırma sonucu bunu bulabildim sen hala gitmedin dimi canım sabrına hayran kaldım
evet ama doktorum özel hastane olmasına rağmen çok ilgisizdi 1 ay sonra gel dedi çocuk 10 haftalık oluyo resmen ilginç bi doktordu kendisi keseyi görür görmez çekti aleti doyamadım çocuğuma sinirde oldum doktora Sen kaç haftada gidiyosun inşallahHayıır daha gitmedim :) cumartesiye randevu aldım ama inşallah güzel haberlerle gelirim.
Gebeliğe dair çok şey unutmuşum ben ama doğrudur. Takma kafana dediğim gibi kötü bişey olsaydı doktorun kesin söylerdi. 7. Hafta oluyor değil mi haftaya. O zMan sen de duyarsın kalp atışını inşallah.
Canim o yolk kesesi bebegin beslenmesini sağlıyormuş ve bu yolk kesesi varsa gebeliginin boş olmadığını bebeğin oluştuğunu gösterir diye biliyorum ben :)Kızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım
Benim kafamda karıştı folbiol ve imom kullanıyorum ikisine de yeni başladımYha bende folbiol kullanıyorum. Dr neufolid almamı önerdi. Folbiolu başka Dr vermişti. Anlayamıyorum bir Dr öneriyor diğeri hemen değiştir diyor
Doktor hasta iletişimi gerçekten çok önemli içine sinmiyorsa henüz başındayken değiştirebilirsin aslında.evet ama doktorum özel hastane olmasına rağmen çok ilgisizdi 1 ay sonra gel dedi çocuk 10 haftalık oluyo resmen ilginç bi doktordu kendisi keseyi görür görmez çekti aleti doyamadım çocuğuma sinirde oldum doktora Sen kaç haftada gidiyosun inşallah
Ya benim erken evlenebilmek gibi bi olasılığım yoktu, üni oku öğretmen ol sonra atanamayıp 5 yıl dersanelerde sürünüp olmuyor böyle deyip evlendim Ama böyle yaşıtlarımın 7-8 yaşlarında çocukları var imreniyorum oyle görünce ne güzel erken kalkan yol alır ciddenYa erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallah
Bende de var canım beyaz küçük bir iz. Sorduğumda bu önemsiz bişey dedi bana. Halbuki ben onu embriyo sanmıştımKızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım