2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Benim atkadaşlarıma da doktorları ya folic1 ya folic trio tavsiye etmişlerdi. Gerçi doktorların da ilaç şirketlerinden aldığı promosyon oluyor sanırım belli markanın ilaçlarını yazıyorlar onlarda.

Hepimize şifa olsun şnşallah.

Düzenleyeyim canım sağol

Kızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım

Kızlae benim kesimin içinde ufak yuvarlak bi beyaz bişi var ne pluyo bu doktorum biraz ilgisizdi soramadım diğer gebeliğim boş gebelikti 6+1 de böyle bişey yoktu bu daha 5+5 anlamadım

Bilmiyorum canım. Ama bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum. Kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin:)

Yaş 21 mi anaaa çok küçük Ben de genç anne olmak isterdim ama nasip işte
Ya erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallah

Bilmiyorum canım. Ama bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum. Kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin:)
Aceleci davranmak istemiyorum aslında kesemi sat bilmediğim için kesinlik kazansın diye gittim haftaya hafta sonuna doğru giderim yolk sac dedikleri şey sanırım o kesenin içindeki araştırma sonucu bunu bulabildim sen hala gitmedin dimi canım sabrına hayran kaldım

Hayıır daha gitmedim :) cumartesiye randevu aldım ama inşallah güzel haberlerle gelirim.

Gebeliğe dair çok şey unutmuşum ben ama doğrudur. Takma kafana dediğim gibi kötü bişey olsaydı doktorun kesin söylerdi. 7. Hafta oluyor değil mi haftaya. O zMan sen de duyarsın kalp atışını inşallah.

evet ama doktorum özel hastane olmasına rağmen çok ilgisizdi 1 ay sonra gel dedi çocuk 10 haftalık oluyo resmen ilginç bi doktordu kendisi keseyi görür görmez çekti aleti doyamadım çocuğuma sinirde oldum doktora Sen kaç haftada gidiyosun inşallah

Canim o yolk kesesi bebegin beslenmesini sağlıyormuş ve bu yolk kesesi varsa gebeliginin boş olmadığını bebeğin oluştuğunu gösterir diye biliyorum ben :)

Yha bende folbiol kullanıyorum. Dr neufolid almamı önerdi. Folbiolu başka Dr vermişti. Anlayamıyorum bir Dr öneriyor diğeri hemen değiştir diyor
Benim kafamda karıştı folbiol ve imom kullanıyorum ikisine de yeni başladım
Şuan Emzirdiğim için benim ilaç kullanmam şart
Benim gibi emziren var mı hamile olup

Doktor hasta iletişimi gerçekten çok önemli içine sinmiyorsa henüz başındayken değiştirebilirsin aslında.

Kalp atışını duymayı önemsememiş olması garip gerçekten.

Ama çoğu öyle biliyor musun. Duygusal yaklaşmıyorlar çünkü, orda mı orda tamam.

Ya erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallah
Ya benim erken evlenebilmek gibi bi olasılığım yoktu, üni oku öğretmen ol sonra atanamayıp 5 yıl dersanelerde sürünüp olmuyor böyle deyip evlendim Ama böyle yaşıtlarımın 7-8 yaşlarında çocukları var imreniyorum oyle görünce ne güzel erken kalkan yol alır cidden

Bende de var canım beyaz küçük bir iz. Sorduğumda bu önemsiz bişey dedi bana. Halbuki ben onu embriyo sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…