• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya erken evlendim sevince öyle oldu bana kalsaydı bekarken 27 den önce evlenmezdim evlendiğimde de 3 seneden önce çocuk yapmazdım ama herşey kısmet erken anne olmak güzel olucaktır sanırım inşallah :KK200:
Sanırım evlenmem geç evlenirim diyenler hep erken evleniyor :halay:ben de öyle 19 bitti evlendim 21 de hamile kaldım 22 de doğum yaptım 22 tam bitti 24 kasımda bitti 23 e girdim yine hamileyim nasip kısmet çok şükür:anneadayı::dua: olsun böylesi güzel duygu Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:dua:

:KK200:2018 EYLÜL ANNELERİ:KK200:
Eline sağlık

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Üye AdıYaşŞehirSATDoğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmi
MinikPiranha MinikPiranha 27Erzurum25Kasım-- -- 2--
patisserieyumyum patisserieyumyum 28Kayseri---- -- 1--
M Mutluhatun 27İstanbul25Kasım-- -- 1--
@Backstreetgirl 30Muğla30 Kasım-- -- 1--
@yumiyum49 27İzmir9 Aralık-- -- 1--
@Pufidikpie25Ankara---- -- ----
fatoceren8888 fatoceren8888 30------ -- 1--
MinikPiranha MinikPiranha 30Ankara---- -- ----
MinikPiranha MinikPiranha 35Kocaeli---- -- ----
MinikPiranha MinikPiranha 32İzmir---- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 32Bursa1Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 28İstanbul2 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 27Yalova26Kasım-- -- -- --
MinikPiranha MinikPiranha 30Erzurum-- -- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 32Kayseri22 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 28iSTANBUL8 Aralık-- -- 1--
MinikPiranha MinikPiranha 29Şanlıurfa9 Aralık-- -- 1--
MinikPiranha MinikPiranha 33Kayseri28 Kasım-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 28Kayseri15 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 32Bursa21 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 23İstanbul28 Kasım-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 21Bursa22 Aralık-- -- 1--
MinikPiranha MinikPiranha 27Bilecik5 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha --İstanbul20 Aralık-- -- 2--
MinikPiranha MinikPiranha 31Bursa10 Aralık-- -- 1--
MinikPiranha MinikPiranha 32Kayseri11Aralık-- -- 1--
--

[/td] [td]

[/td]
[td][/td]

Sanırım evlenmem geç evlenirim diyenler hep erken evleniyor :halay:ben de öyle 19 bitti evlendim 21 de hamile kaldım 22 de doğum yaptım 22 tam bitti 24 kasımda bitti 23 e girdim yine hamileyim nasip kısmet çok şükür:anneadayı::dua: olsun böylesi güzel duygu Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:dua:
Emziriyor musun
İsteyerek mi hamiş kaldın cnm

Evet erken evlenmem diyenler hep erken den gidiyor valla doğru diyosun beniö 1 yılı geçti evlenmem vajiydim 10 ay yendim hamile kaldım 2 ayında kürtaj oldu falan derken 18 ayıma gircem rabbim herşeyin hayırlsıını nasip etsin 2 çocuğunuz erken olmuş ama olsun sağlıcakla doğsunlarda :KK200:

Emziriyor musun
İsteyerek mi hamiş kaldın cnm
Emmeyi 3.5 aylıkken bıraktı oğlum 8.5 ayına kadar sağarak vermeye devam ettim ama drlar bırak diyince bıraktım istemeyerek demek istemiyorum canım ama bilerek olmadı öyle diyim doktor yumurtlaman yok dedi adet söktürücü verdi ve ben de korunmayı bıraktım kalmışımEn Büyük TÜRKİYE

Ya benim erken evlenebilmek gibi bi olasılığım yoktu, üni oku öğretmen ol sonra atanamayıp 5 yıl dersanelerde sürünüp olmuyor böyle deyip evlendim ☺️ Ama böyle yaşıtlarımın 7-8 yaşlarında çocukları var imreniyorum oyle görünce ne güzel erken kalkan yol alır cidden
Olgun anne olmanın ayrıcalığı farklıdır küçük olmanın ayrıcalığı farklıdır ama bildiğim tek bişey var yaş kaç olursa olsun annelik herkez için aynı duygudur rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah yavrularımıza :KK200: yaş kaç peki 2 çocuğu çabuk yaparsınız tek dezavantajınız bu olur sanırım :KK48:

Doktor hasta iletişimi gerçekten çok önemli içine sinmiyorsa henüz başındayken değiştirebilirsin aslında.

Kalp atışını duymayı önemsememiş olması garip gerçekten.

Ama çoğu öyle biliyor musun. Duygusal yaklaşmıyorlar çünkü, orda mı orda tamam.
Yok canım zaten ben anneme geldim istanbulda bakıldım kendim bursada yaşıyorum zaten kontrollerimide orda yaptırıcam haftaya gidicem bursada kalp atışı için

Kızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim
Bizim sağlık ocağı pek bi entel canım 9. Haftda kalp atışını duyup gitmemizi istiyo aşılarda 20-24 haftadaydı sanırım iki doz gebelikti sonraki doz doğumdan sonra sonraki de ondan 1 yıl sonra yanlış hatırlamıyorsam

Olgun anne olmanın ayrıcalığı farklıdır küçük olmanın ayrıcalığı farklıdır ama bildiğim tek bişey var yaş kaç olursa olsun annelik herkez için aynı duygudur rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah yavrularımıza :KK200: yaş kaç peki 2 çocuğu çabuk yaparsınız tek dezavantajınız bu olur sanırım :KK48:
Yaşım 28 doğurana kadar 29 olacak, kesinlikle heyecanlar aynı yaş kaç olursa olsun yarın kontrole gideceğiz ilk kez bu gece heyecandan uyku yok yani bana ☺️ Dediğin gibi 2. Çocukla aralarında yaş farkları olmayacak fazla dinlenmeye fırsat yok yani☺️☺️

Merhaba kızlar. Dün dışardan yemek yedim ve zehirlendim. Gece yarısı kusma ve ishal başladı. Aynı tabahtan eşim de yedi ama ona bişey olmadı. Neyse bugün akşama kadar hiçbişey yiyip su bile içemeyince devletin aciline gittim. Dünden önceki gün betahcg değerim 6000 civarıydı bugün 12000 civarı olmaşıydı ama 8000 civarı çıkmış. Önceki kan testimi poliklinikte yaptırmıştım. Her laboratuarda değişir mi değerler neden olması gerektiği gibi artmamış? Ağrım sızım kanamam yok diye kadın doğuma göndermediler kontrole serum da alamadım işlemler çok uzun sürdü evde 3 yaşında kızım vardı dönüp uyutmam lazımdı bensiz uyumaz diye çıktım geldim. Zehirlenme belirtisi yok ama idrarda lökosit ve kanda crp değerim yükselmiş yani enfeksiyon var. Yarın dr a sorucam ama çok takıldım değerin gerektiği şekilde artmamasına

Kızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim
Kayıt yaptıryosun onlar kilo takibi falan yapıyo 17 haftada ilk aşı 2 aşı var diye biliyorum ilk gebeliğimden 2 ci için hala gitmedim kayıt yaptırmaya kalp atışından sonra gidicem kayıt için

Back