2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Teşekkür ederim canım bende üç hafta sonra gideyim inşallah

Yarın güzel haberlerle gel inşallah şahsen ben 1 ci 5 yaşına kadar gelene kadar yapmam o zamanda yine 27 olurum yine erken oluyo ama çok da ara istemez kocam aman bi bitinci doğsunda o bana yeter şimdilik rabbim herkeze nasip etsin

Bende yolk sac diye okudum ama netten bilmiyorum kii kese kaç mm di sizin
Canım inşallah öyledir yaa doktor bana mm sini söylemedi her şey yolunda dedi detaylı anlattı ekrandan görüntüyü bize. Ben de haftasına göre normal mi kese gelişimi dedim evet dedi . Keseyi gördüğümde 5+0 dım. Bu Hafta sonu gittiğimde detaylı bilgi alırım inşallah her şey yolunda gidiyorsa

İnşaallah ya inşaallah yarın yazacağım hemen

Kızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim
Ben arayip haber verdim sonra ebe geri aradi bilgilerimi aldi hafta ici ac gel goruselim tekrar dedi carsamba gittim tahlil istemediler cok yakin zamanda bakildi diye bilgilendirdiler 12.haftada gel daha sonra mart sonu gibi gel dedi geldiginde asilar icin gun veririm dedi ebe doktorlada gorustum..

Şu cinsiyet yöntemleri ne kadar doğru acaba. Gezinirken denk geldi. Eğer doğruysa sağ göğüs soldan büyük ise erkek diyor tersi ise kız. Buna göre erkek olacak Heheh. Cünkü dolgunlastigindan beri sağ göğsüm sola göre daha büyüdü Bugun kalp atışları için gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasıp etsin cümlemize cinsiyet işin espirisi.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım:) gebelikten önce de gebelikte de benim sağ memem byüktü hep diğerine göre ama bir kızım var şükürler olsun. Bunda hiç bişey hissetmiyorum ama kız istiyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimizinkini inşallah.

patisserieyumyum canım ben 4+6 da gidip kaydımı yaptırdım sağlık ocağına, hatta kan testlerimi de orada yaptırdım. İlk gebeliğimden aşılarım olduğu için aşı yapılmayacak ama kilo kontrolü bebeğin gelişimi falan takip edilecek.

Günaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.

valla eşim de dalga geçiyor benimle ..şimdiden bu haldeysen ilerde noluruz

yapıyorum listeyi kızlar. Bayağı zorladı beni. yarına kadar herkesi eklerim inşallah.

sat 27 kasım. ilk bebişim. yaş 30. istanbuldayım..

Kızlar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınızmı. Aşılar ne zaman acaba ben daha gitmedim

ben geçen hafta gittim canım. tahlilleri mi de ilk orda yaptım. kendi doktoruma götüreceğim. nisanda tekrar gitmem için randevu verdiler. kayıt oluşturuldu. kitapçık verdiler. bilgilendirme yaptılar falan filan..

Günaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.
Günaydın. Siz çok erken uyanıyormuşsunuz :) benim kız hala uyuyor kameradan bakıyorum ara ara:) az sonra uyanır.. çalışmasam uyurdum negüzel,öyle ihtiyacım var ki..

Tamam canım anladım bende gideyim bakalım şuan kayseri çok fena kar bir iki haftaya giderim bende.

Günaydınlar, Bizim kalkışımız 6:30. Şu an işteyim, gözlerimden uyku akıyor. Yorgunluk, bitkinlik, bulantı... Herkese sakin,dingin bir gün diliyorum :)

Günaydın bende erkenden kalktım yollara düştüm yurtdışımda yaşıyorum iki saat uzaklıkta bir şehirde master yapıyorum bugün sınavım var
Beni de listeye ekler msn
Sat 8 Aralık yaş 29
Yurtdışı
İkinci Bebek

Günaydın. Siz çok erken uyanıyormuşsunuz :) benim kız hala uyuyor kameradan bakıyorum ara ara:) az sonra uyanır.. çalışmasam uyurdum negüzel,öyle ihtiyacım var ki..
her gün böyleyiz biz, şikayetim yok gece uykuları düzgün olsun sabah 6 da kalkarım ben =)

bu gece diş yüzünden pek uyuyamamıştı az önce oyun oynarken uyuyakalmış, altını değiştirdim hiç uyanmadı bile=)

maşallah iyi uyuyormuş 2 yaşındaydı değil mi, kaçta yatıyor akşam. benim kızım 18 aylık 21:30-22 de uyuyor

ekledim canım. Allah kolaylık versin bazen düşünüyorum da çalışıyor olsaydım çok zorlanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…