- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #2.261
Cnm sat ayni.. insallah hayirli dogumlar olurDejavu_one
Eskişehir
Yaş 35
ilk çocuk
Sat 15 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sat ayni.. insallah hayirli dogumlar olurDejavu_one
Eskişehir
Yaş 35
ilk çocuk
Sat 15 Aralık
Tamam canım anladım bende gideyim bakalım şuan kayseri çok fena kar bir iki haftaya giderim bende.
Cnm sat ayni.. insallah hayirli dogumlar olur
sanki bir tek burada kar varmış gibi arkadaşlrımın memleketleri hep güllük gülistanlık bir dün işte kötüymüş hava. orada da kar olduğunu bilmek güzel
Erkek kardeşim okuyor orada, şimdi evde ama Eskişehiri özlemiş öve öve bitiremiyorİnşallah canım cümlemize ya benim bugün karnımın alt tarafında sancım oldu baya 1 dk sürdü geçti ama korktum şiddetliydi sende oldu mu hiç
Eskişehir'de dün yağdı kar baya çatılar tuttu sonra durdu. Bugün güllük güneşlik kış görmedik ki ayaz olur kar olur buralar bu sene yok
Hayırlı cumalar canım, öğleden sonra kalp atışı için dr gidecem İnş duyarım :)Bu arada hayırlı cumalar kızlar
ay inşallah =) güzel haberlerini bekliyoruz.Hayırlı cumalar canım, öğleden sonra kalp atışı için dr gidecem İnş duyarım :)
Günaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.
valla eşim de dalga geçiyor benimle ..şimdiden bu haldeysen ilerde noluruz
sat 27 kasım. ilk bebişim. yaş 30. istanbuldayım..
ben geçen hafta gittim canım. tahlilleri mi de ilk orda yaptım. kendi doktoruma götüreceğim. nisanda tekrar gitmem için randevu verdiler. kayıt oluşturuldu. kitapçık verdiler. bilgilendirme yaptılar falan filan..
Ben 17 gündür evdeyim rapor almıştım sabah kalkıp progesteron fitili yapıyorum estrofem içiyorum eşim işe gidiyor yatıyorum. 10 da falan kalkıyorum annem bende kahvaltı hazırlıyor yiyoruz ama pazartesi başlıcam işim ağır değil üniversitede kütüphaneciyim zaten haftaya da daha tatil öğrenciler erken kalkıcam ama tabii
gaz bombası gibi dolaşırız artık ileride
sağlık ocağına mı gittin canım bende haftaya cumartesi gidicem kese için herşey yolundaysa dönünce gidicem kayıda
Erkek kardeşim okuyor orada, şimdi evde ama Eskişehiri özlemiş öve öve bitiremiyor
Canım naptın doktora gittin mi? duyarsın inşallah kalp atışlarını miniğinİnşaallah ya inşaallah yarın yazacağım hemen
Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcazGünaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.
Vücudun sağındaki uzuvlar hep daha büyük olur zaten canım :)öyle bişey değildirŞu cinsiyet yöntemleri ne kadar doğru acaba. Gezinirken denk geldi. Eğer doğruysa sağ göğüs soldan büyük ise erkek diyor tersi ise kız. Buna göre erkek olacak Heheh. Cünkü dolgunlastigindan beri sağ göğsüm sola göre daha büyüdü Bugun kalp atışları için gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasıp etsin cümlemize cinsiyet işin espirisi.
Ben kullanıyorum canım bazen siyah bile geliyor benimde sinirimi bozuyor ama doktor normal dediKızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben kullanıyırum arada kahverengi şekilde geri geliyor ve sinirlerim bozuluyor
Anladım canım sağol 2 haftaya yakındır hiç kahve gelmemişti. Bugün geldi görünce yine moralim bozulduBen kullanıyorum canım bazen siyah bile geliyor benimde sinirimi bozuyor ama doktor normal dedi