• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm sat ayni.. insallah hayirli dogumlar olur

İnşallah canım cümlemize ya benim bugün karnımın alt tarafında sancım oldu baya 1 dk sürdü geçti ama korktum şiddetliydi sende oldu mu hiç

sanki bir tek burada kar varmış gibi arkadaşlrımın memleketleri hep güllük gülistanlık bir dün işte kötüymüş hava. orada da kar olduğunu bilmek güzel :KK70:

Eskişehir'de dün yağdı kar baya çatılar tuttu sonra durdu. Bugün güllük güneşlik kış görmedik ki ayaz olur kar olur buralar bu sene yok

İnşallah canım cümlemize ya benim bugün karnımın alt tarafında sancım oldu baya 1 dk sürdü geçti ama korktum şiddetliydi sende oldu mu hiç

Eskişehir'de dün yağdı kar baya çatılar tuttu sonra durdu. Bugün güllük güneşlik kış görmedik ki ayaz olur kar olur buralar bu sene yok
Erkek kardeşim okuyor orada, şimdi evde ama Eskişehiri özlemiş öve öve bitiremiyor

Günaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.

Ben 17 gündür evdeyim rapor almıştım sabah kalkıp progesteron fitili yapıyorum estrofem içiyorum eşim işe gidiyor yatıyorum. 10 da falan kalkıyorum annem bende kahvaltı hazırlıyor yiyoruz ama pazartesi başlıcam işim ağır değil üniversitede kütüphaneciyim zaten haftaya da daha tatil öğrenciler erken kalkıcam ama tabii

valla eşim de dalga geçiyor benimle ..şimdiden bu haldeysen ilerde noluruz :KK70:

sat 27 kasım. ilk bebişim. yaş 30. istanbuldayım..

ben geçen hafta gittim canım. tahlilleri mi de ilk orda yaptım. kendi doktoruma götüreceğim. nisanda tekrar gitmem için randevu verdiler. kayıt oluşturuldu. kitapçık verdiler. bilgilendirme yaptılar falan filan..

gaz bombası gibi dolaşırız artık ileride:olamaz:

sağlık ocağına mı gittin canım bende haftaya cumartesi gidicem kese için herşey yolundaysa dönünce gidicem kayıda

Kızlar sağlık ocakları yüksek olunca değeri tam yazmıyor mu belli bir sınır üstünde gibi mi gösteriyor? Dun bi kan verdim değer 50binlerde aslında ama burada böyle göstermiş.

Eklentiler

• 20180119_112742.png
    20180119_112742.png
    88,8 KB · Görüntüleme: 223
Ben 17 gündür evdeyim rapor almıştım sabah kalkıp progesteron fitili yapıyorum estrofem içiyorum eşim işe gidiyor yatıyorum. 10 da falan kalkıyorum annem bende kahvaltı hazırlıyor yiyoruz ama pazartesi başlıcam işim ağır değil üniversitede kütüphaneciyim zaten haftaya da daha tatil öğrenciler erken kalkıcam ama tabii

gaz bombası gibi dolaşırız artık ileride:olamaz:

sağlık ocağına mı gittin canım bende haftaya cumartesi gidicem kese için herşey yolundaysa dönünce gidicem kayıda

evet canım gittim sağlık ocağına. kayıt yaptılar bilgilendirme . kitapçık verdiler. bir sonraki randevum da nisan diye yazdılar...
evet git bence sende

sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde hiç bir şey çıkmadı kızlar.. eksik olan bir şey yok şükür. yine de doktor ekstra ilaçlar verir mi acaba?

Erkek kardeşim okuyor orada, şimdi evde ama Eskişehiri özlemiş öve öve bitiremiyor

evet güzel yer iki üniversite var öğrenci şehri sosyal hayat iyi eğlence yerleri cafeler derli toplu modern bir şehir ben İstanbulluyum gelin geldin buraya ama çabuk alıştım 10 senedir buradayım geçti bile.

Günaydın kızlar:) Ben hep böyle sabahın erken saatlerinde gireceğim buralarda kimse olmayacak :) bebişim de ablasına çekerse erken uyur erken uyanırız biz ailecek inşallah.
Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar.Bizde dun kesemizi gördük ama bebiş için erken dedi dr haftaya tekrar gideceğiz inşallah.Kesenin altında kanama alanı var bunun için dikkat etmeliyim. Sadece folikasit ve demir çinko b12 takviyesi içeren bi hap verdi. Hayırla sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Şu cinsiyet yöntemleri ne kadar doğru acaba. Gezinirken denk geldi. Eğer doğruysa sağ göğüs soldan büyük ise erkek diyor tersi ise kız. Buna göre erkek olacak :KK64:Heheh. Cünkü dolgunlastigindan beri sağ göğsüm sola göre daha büyüdü :KK56: Bugun kalp atışları için gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasıp etsin cümlemize cinsiyet işin espirisi.:KK55:
Vücudun sağındaki uzuvlar hep daha büyük olur zaten canım :)öyle bişey değildir

Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben kullanıyırum arada kahverengi şekilde geri geliyor ve sinirlerim bozuluyor :(

Back