- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.893
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.201
Amin canım çok sağol. Allah hepimizin bebelerinin yardımcısı olsun. Minik canlarıyla hayata tutunup hayatımıza mutluluk katsınlar. AminDarısı kalp atışına inşallah.
Kalp atışını vajinal ultrasonla geçen hafta duymuştum zayıf da olsa. Bu hafta asıl beklenen haftaydı. 6+1 de gittim doktora öyle duydumKacinci hafta duydun canim bende haftaya gidecegim ıns.doktor oyle dediyse icini ferah tut dinlen.
Gözün aydın :)Gunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*
Senim dün 1961 cikti meraktan baktirdim doktorum pazartesi gel demisti. Bekliyorum hayirlisiyla bizde goruruz insallah. Kalp atisi icin kac gun sonra gelmeni soylediBen Salı günü gördüm keseyi o gün kan tahlili yaptırmadım, kan tahlilini cuma günü yaptırmıştık beta hcg 773 çıkmıştı
SAT 24 Ekimdi.Güzelce istirahat et, umarım önemli birşey değildir. Sat ne zamandı canım?
Her hastanenin beta olcumu farklımı kımı gorsem 200 lerde yazıyo benım pazar gunu 43,87 idi bilgisi olan varmı
Cok teekkur ederim canim :)Gözün aydın :)
Birden bire mi başladı canım benim kahverengi akıntıların? Bir risk görse başlardı herhalde... hayırlısı canım, iyi şeyler düşünSAT 24 Ekimdi.
İnşallah bir sorun olmaz. Drlar genelde progestan diye bir ilaç vermişler bu durumda olanlara ama benimki sözünü etmedi hiç.
İyiyim canim tsk ederim. Yarin gidecegim doktora insallah. Randevuyu ancak alabildim. Sen naptin
Evet ama 5 doz yerine 2 doz da yaptırabilirsiniz karar sizinSağlık ocağı 5 doz yapılacak dedi de. Sizi menapoza kadar koruyacak dedi. Fazla gibi geldi bana. Ilk gebeliğimde de asi olup olmadığımi hatırlamıyorum
Yok canım bende aynıyım... Yalnız değilsinKızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum yabir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?
Kalp atışı için haftaya perşembe (14 Aralik) gideceğiz inşallahSenim dün 1961 cikti meraktan baktirdim doktorum pazartesi gel demisti. Bekliyorum hayirlisiyla bizde goruruz insallah. Kalp atisi icin kac gun sonra gelmeni soyledi
Maşallah... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahGözün aydın :)
Beta değerleri farkedebiliyor ama arada uçurum olmaz. Hcg değeri biraz döllenme zamanı ile bağlantılı. Kaç olursa olsun onemli olan 2 günde 2 ye katlamasi. Değerlerin büyüklüğüne takılmayın. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tahlil verinHer hastanenin beta olcumu farklımı kımı gorsem 200 lerde yazıyo benım pazar gunu 43,87 idi bilgisi olan varmı
Gözün aydın :) keseyi görmeye ne zaman gideceksin? Seninle 1 gün farkımız var ))Kan tahlil sonucum 3557 çıktı