-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.181
Ben Salı günü gördüm keseyi o gün kan tahlili yaptırmadım, kan tahlilini cuma günü yaptırmıştık beta hcg 773 çıkmıştıselamlar, ben keseyi görmek için pazartesı gıdecegım doktorum oyle cagırdı. sen beta hcg kacken gordun keseyi, sat tarihlerimiz aynı sanırım
Darısı kalp atışına inşallah.Bende bugün gördüm keseyi kızlar. Sat a göre 5 hafta 0 günlük ama doktor 4+1 haftalık, kese 11mm dedi,normalmi kızlar sizce?
Hatta rus takvimi şuan 10 yaşındaki oğluma da kız dediBenim de aynen Çin kız diyor Rus erkek
Bende gittim bugün hemen ilac verdi düzenli kullanacağım insallah öbür ay düşmüş olur değerim.Bende tiroit yetmezliği var ilk gebeliğimde ilaç kullanmıştım şimdide kullanıyorum bende dahiliye gidip ilaç dozunu ayarlatıcam ihmal etmeyin sizde
Oleyyy:)Merhaba kızlar bende pazartesi bthcg 85di bugün 510 çıktı çok mutluyum
Ben yaptırmıştımKızlar gebelikte tetanoz aşısı olan var mı.
Merhaba bizim dogum tarih ayni gün ben daha dun beta hcg baktirdim 3300 cikmisti yarin doktorda randevum var bakalim keseyi gorecez miKeseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.
Ben de öyleyim. Bir gün cok iyiyim bir gün iyi değilim. Bazen yattigim yerde dönsem kasigim agriyor. Genel olan durum ise hem uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum.Kızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum yabir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?
Kac dozBen yaptırmıştım
Aynen anlattığını bende yaşıyorumBen de öyleyim. Bir gün cok iyiyim bir gün iyi değilim. Bazen yattigim yerde dönsem kasigim agriyor. Genel olan durum ise hem uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum.
2 dozKac doz
Ayneenn bnde bu yasadiklarinizi yasiyorum..kasiklarima karnima da bi agri girdi bugun cok korktum..mutfaga girmek istemiyorum tiksiniyorum herseyden.Ben de öyleyim. Bir gün cok iyiyim bir gün iyi değilim. Bazen yattigim yerde dönsem kasigim agriyor. Genel olan durum ise hem uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum.
Sağlık ocağı 5 doz yapılacak dedi de. Sizi menapoza kadar koruyacak dedi. Fazla gibi geldi bana. Ilk gebeliğimde de asi olup olmadığımi hatırlamıyorum
Evet canım seninle de aynıyız
5+6
Hangimiz ilk doğuracak bakalım :)
Bende eş durumundan balikesirliyimBen de konyalı değilim, doğma büyüme ankaralıyım, aslen de karabüklüyüm, eş durumundan da balıkesirliyim:) 2,5 yıldır da iş için konyadayız. Allah rahmet etsin.
Bende baktım kiz diyorkızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)