2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum ya:KK51:bir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?:hasta:

Keseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.
Merhaba bizim dogum tarih ayni gün ben daha dun beta hcg baktirdim 3300 cikmisti yarin doktorda randevum var bakalim keseyi gorecez mi

Kızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum ya:KK51:bir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?:hasta:
Ben de öyleyim. Bir gün cok iyiyim bir gün iyi değilim. Bazen yattigim yerde dönsem kasigim agriyor. Genel olan durum ise hem uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum.

Ben de öyleyim. Bir gün cok iyiyim bir gün iyi değilim. Bazen yattigim yerde dönsem kasigim agriyor. Genel olan durum ise hem uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum.
Ayneenn bnde bu yasadiklarinizi yasiyorum..kasiklarima karnima da bi agri girdi bugun cok korktum..mutfaga girmek istemiyorum tiksiniyorum herseyden.:olamaz: hep uyukluyorum

Arkadaşlar selam dün 4 haftalik hamile olduğumu öğrendim bnde geç döllenme olmuş 4 ekimde en son regl oldum kasimda olmadin 20 kasımda testlerim negatif ti doktor tarlusal soktür
ucu verdi yine adet olmayinca hamile oldugumu öğrendim hcg degeri 5400 gibi bişey cikti ultrasonda kese göründü değer bana yüksek geldi ama doktor 4 haftalik ge dollenme olmuş normal dedi benim gibi hamileligini gec ogrenen varmı

X