2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Çin ve Rus takviminde benimki de Kız gösteriyor hadi hayırlısı olsun hepimiz için... Sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek fark etmez

Hemen yaz canim doktordan cikinca meraktayim seninle sat ayni benim bende persembe gidicem

Kizlar merb..gebeligi kesinlesenlerin rabbim kucagina almayi nasip etsin..bende dun hcg yaptirdim 45 cikti bat 2 gun gecmisti..ama dusuk geldi deger sizce nasil

Birden bire mi başladı canım benim kahverengi akıntıların? Bir risk görse başlardı herhalde... hayırlısı canım, iyi şeyler düşün
Sayılır. İlk gün nokta kadar bir pıhtı geldi. İkinci gün çamaşırımda bir çorba kaşığı büyüklüğünde leke vardı kahverengi, beni korkutan o oldu. İstirahat etti im bir daha sadece silik kahverengi akıntı oldu. Bugun inşallah devam etmez

Kızlar gebelikte tetanoz aşısı olan var mı.
İlk gebeliğimde olmuştum tek doz doktorum 2 doza gerek yok demişti.

Sağlık ocağı 5 doz yapılacak dedi de. Sizi menapoza kadar koruyacak dedi. Fazla gibi geldi bana. Ilk gebeliğimde de asi olup olmadığımi hatırlamıyorum
5 doz mu o ne öyle hiç gerek yok bence ikinci gebeliğimdede tek doz olucam ben,doktorum demişti ki şimdi hastanelerde herşeye dikkat ediliyo eskşdenmiş o aletlerden tetanoz bulaşma riski hiç gerek yok demişti ayrıca 5 yıl koruduğu için tek doz yeterli dedi sağlık ocağındaki hemşire.

Kizlar merb..gebeligi kesinlesenlerin rabbim kucagina almayi nasip etsin..bende dun hcg yaptirdim 45 cikti bat 2 gun gecmisti..ama dusuk geldi deger sizce nasil
Hemen kötü düşünme ikinci kanı ver bakalım 2 katına çıkacak mı?

Bence her şey yolunda, o değerlerde o kadar görünüyor zaten. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…