-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.221
Gözün aydın :) keseyi görmeye ne zaman gideceksin? Seninle 1 gün farkımız var ))[
Tşk yarın gidebilirim kızımda değer daha yüksekti 4500 civarı kese görülmüştü bakalım yarın görebilecekmiyim siz keseyi gördünüz müGözün aydın :) keseyi görmeye ne zaman gideceksin? Seninle 1 gün farkımız var ))
Hemen yaz canim doktordan cikinca meraktayim seninle sat ayni benim bende persembe gidicemBende yarın gidicem kalp atışı için son reglim 25 ekim inşllah duyarım kalp atışını yarım haber vericem sizlere bu arada Çin ve Rus takviminde koz gösteriyor benim sanırım agustos doğumların çoğu kız görünüyor bakalım kaçımızın tutacak:)
Sayılır. İlk gün nokta kadar bir pıhtı geldi. İkinci gün çamaşırımda bir çorba kaşığı büyüklüğünde leke vardı kahverengi, beni korkutan o oldu. İstirahat etti im bir daha sadece silik kahverengi akıntı oldu. Bugun inşallah devam etmezBirden bire mi başladı canım benim kahverengi akıntıların? Bir risk görse başlardı herhalde... hayırlısı canım, iyi şeyler düşün
gunaydın canım. benım doktorum 11 aralıkta gel demıstı hala onu beklıyorum , zaman gecmıyor.İyiyim canim tsk ederim. Yarin gidecegim doktora insallah. Randevuyu ancak alabildim. Sen naptin
İlk gebeliğimde olmuştum tek doz doktorum 2 doza gerek yok demişti.Kızlar gebelikte tetanoz aşısı olan var mı.
5 doz mu o ne öyle hiç gerek yok bence ikinci gebeliğimdede tek doz olucam ben,doktorum demişti ki şimdi hastanelerde herşeye dikkat ediliyo eskşdenmiş o aletlerden tetanoz bulaşma riski hiç gerek yok demişti ayrıca 5 yıl koruduğu için tek doz yeterli dedi sağlık ocağındaki hemşire.Sağlık ocağı 5 doz yapılacak dedi de. Sizi menapoza kadar koruyacak dedi. Fazla gibi geldi bana. Ilk gebeliğimde de asi olup olmadığımi hatırlamıyorum
Hemen kötü düşünme ikinci kanı ver bakalım 2 katına çıkacak mı?Kizlar merb..gebeligi kesinlesenlerin rabbim kucagina almayi nasip etsin..bende dun hcg yaptirdim 45 cikti bat 2 gun gecmisti..ama dusuk geldi deger sizce nasil
Aynen bende ilk defa bugun gidecegim heyecan doruktagunaydın canım. benım doktorum 11 aralıkta gel demıstı hala onu beklıyorum , zaman gecmıyor.
Daha erken cnm bende 8. Hftada gidicem kalp atisi duymayaGünaydın kizlar. Keseyi gördük 2 hafta sonra insallah kalp atışını duyarizcarsamba gunu beta hcg 3300 ben kalp atışını duyariz diye bekliyordum ama duyamadik maalesef
İnsallah o zaman duyarizDaha erken cnm bende 8. Hftada gidicem kalp atisi duymaya
Oğlunuz küçük müGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bugun? Ben cikarmaya basladim ogluma bakamiyorum hic gucum yok
Günaydın canımGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bugun? Ben cikarmaya basladim ogluma bakamiyorum hic gucum yok
3 yasinda.surekli ilgi bekliyor oyun istiyor.umarim toparlanirim hemen de ihmal etmem onu cok.Oğlunuz küçük mü
aaa öyle mi neresi:)Bende eş durumundan balikesirliyim
Bence her şey yolunda, o değerlerde o kadar görünüyor zaten. İçinizi ferah tutun.Keseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.