2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canımHalsizlik yorgunluk bende de varBulantı ve tiksinme hep oluyor henüz çıkarmadım. Sağlıklı olsunlarda buna da şükür.Sen kalp atışını duymuş muydun?
Oyle canim saglikla kucagimiza alalim da bana olan eziyeti umurumda degil.ogluma karsi sucluluk hissetmeye basladim.4 unde kese ve yolc saci gordum acilde.kahve akintim oldugu icin gitmistim.19unda kalp atisi icin gidecem.

Bence her şey yolunda, o değerlerde o kadar görünüyor zaten. İçinizi ferah tutun.
Dün keseyi görebilmek için ultrason cihazıyla dayanamayacak kadar canımı acıttı. Eve geldiğimde kanamam olduğunu gördüm. Tekrar gittik progestan verdi gittikçe umutların tükeniyor maalesef ALLAH a cc emanet nasibi varsa gelcek bebeğim

Amin inşallah, nasipte varsa geliyor, hayırlısı için dua edelim. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese.

Bilgilerimi gönderdim ama hala eklenmemiş listeye sanırım

Canım ıcını ferah tut. Salak doktorda canını yakacak kadar nıye zorluyor belkıde onun yüzünden kanaman oldu dıkkat et yat dınlen. Hcg kaçtı baktıgında belkı henüz dusuktur ondan küçüktür kese

Acile gitmiştim kontrol için. Muayeneden çıkan bütün hastalar şikayetleniyordu doktordan dolayı. Öncesinde normal olan batmalar dışında hiç ağrım yada lekelenmem yoktu. Muayeneden sonra ciddi sancılarım oldu eve gelinceye kadar jelden dolayı ıslandığımı zannettim meğer kanamam olmuş. Değerim 2455 ti

Acil doktoru mu baktı kendi doktorun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…