- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.241
2018 kız senesi mi, öyle derler ya:) herkes kız demiş:)Baktım hemen bende de ikisi de kız diyor :)
Oyle canim saglikla kucagimiza alalim da bana olan eziyeti umurumda degil.ogluma karsi sucluluk hissetmeye basladim.4 unde kese ve yolc saci gordum acilde.kahve akintim oldugu icin gitmistim.19unda kalp atisi icin gidecem.Günaydın canımHalsizlik yorgunluk bende de var Bulantı ve tiksinme hep oluyor henüz çıkarmadım. Sağlıklı olsunlarda buna da şükür.Sen kalp atışını duymuş muydun?
Gidemedim Kızlar bugun ofiste çok iş var menejer onlarla ilgileniyor şimdi türkiyede olsaydım keşkeHemen yaz canim doktordan cikinca meraktayim seninle sat ayni benim bende persembe gidicem
Merkezdeyim suan balikesirde yasiyoruz eşim sindirgili amaaaa öyle mi neresi:)
Son regli neydi sizin ozaman bende duymama gitsem bende 6 haftalık gebeyimGünaydın kizlar. Keseyi gördük 2 hafta sonra insallah kalp atışını duyarizcarsamba gunu beta hcg 3300 ben kalp atışını duyariz diye bekliyordum ama duyamadik maalesef
O zaman gelsin kızlar2018 kız senesi mi, öyle derler ya:) herkes kız demiş:)
Gittin mi canım doktoraAynen bende ilk defa bugun gidecegim heyecan dorukta
Benim kızım var 11 aylık3 yasinda.surekli ilgi bekliyor oyun istiyor.umarim toparlanirim hemen de ihmal etmem onu cok.
Dün keseyi görebilmek için ultrason cihazıyla dayanamayacak kadar canımı acıttı. Eve geldiğimde kanamam olduğunu gördüm. Tekrar gittik progestan verdi gittikçe umutların tükeniyor maalesefBence her şey yolunda, o değerlerde o kadar görünüyor zaten. İçinizi ferah tutun.
Sat 31ekim 5+3 haftalikSon regli neydi sizin ozaman bende duymama gitsem bende 6 haftalık gebeyim
Amin inşallah, nasipte varsa geliyor, hayırlısı için dua edelim. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese.Dün keseyi görebilmek için ultrason cihazıyla dayanamayacak kadar canımı acıttı. Eve geldiğimde kanamam olduğunu gördüm. Tekrar gittik progestan verdi gittikçe umutların tükeniyor maalesefALLAH a cc emanet nasibi varsa gelcek bebeğim
sat kaç sizin, şu an ki değerler nasıl, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.herkese merhaba bugün sonucum yükselmis sali tekrar kan verecegim insallah o günde hayirli haberler alirim. bende agustos annesi olurum insallah
Bilgilerimi gönderdim ama hala eklenmemiş listeye sanırım2018 AĞUSTOS ANNELERİ
[tr][tr][/tr][/tr]
NO ANNE ÜLKE/ŞEHİR YAŞ SAT T.DOĞUM/G.DOĞUM/ŞEKLİ CİNSİYET BEBEĞİN ADI KAÇINCI ÇOCUK 1 meyraacnl KONYA 29 03/11/2017 10/08/2018 - - 2 2 @_Eda_ ISTANBUL 31 31/10/2017 - - - 3 3 @Whiteandblue ISTANBUL 34 29/11/2017 - - - 3 4 @secondlife INGILTERE 33 25/10/2017 - - - 1 5 @yenievlii ADANA 26 25/10/2017 - - - 1 6 @gazelim_24 ISTANBUL 28 25/10/2017 - - - 2 7 @Yemyesilbirdeniz ADAPAZARI 34 27/10/2017 - - - 1 8 @Tugbanusta BALIKESIR 28 27/10/2017 - - - 1 9 @ezgi1925 IZMIR 27 23/10/2017 - - - 1 10 @Arse82 ISTANBUL 35 05/11/2017 - - - 2 11 @MissClara ISTANBUL 30 25/10/2017 - - - 1 12 @Burcu588 SIVAS 27 27/10/2017 04/08/2018 - - - 13 @babyonthego IZMIR 28 30/10/2017 - - - - 14 @Mdmd ISTANBUL 27 26/10/2017 - - - 1 15 @Destina 01 ADANA 36 02/11/2017 - - - 2 16 @niiiiiiii ISTANBUL 31 27/10/2017 03/08/2018 - - 1 17 @Nesrinay86 BURSA 31 02/11/2017 - - - 2
[\tr]
[tr]
[\tr]
[tr]
[/tr][/tr]
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim..
Amin inşaALLAH. Yarın kontrolüm var eğer kanama sebebiyle bir şey olduysa kan tahlilinde anlaşılır inşaALLAH bir gerileme görülmezAmin inşallah, nasipte varsa geliyor, hayırlısı için dua edelim. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese.
Son adet tarihim 8 kasımdı transferim 25. Kasımda oldu. İlk değerim yirmiydi bugün 73 çıktı artışı iyi dedi drum inşallah artar sağlıkla devam edersat kaç sizin, şu an ki değerler nasıl, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Canım ıcını ferah tut. Salak doktorda canını yakacak kadar nıye zorluyor belkıde onun yüzünden kanaman oldu dıkkat et yat dınlen. Hcg kaçtı baktıgında belkı henüz dusuktur ondan küçüktür keseDün keseyi görebilmek için ultrason cihazıyla dayanamayacak kadar canımı acıttı. Eve geldiğimde kanamam olduğunu gördüm. Tekrar gittik progestan verdi gittikçe umutların tükeniyor maalesefALLAH a cc emanet nasibi varsa gelcek bebeğim
Acile gitmiştim kontrol için. Muayeneden çıkan bütün hastalar şikayetleniyordu doktordan dolayı. Öncesinde normal olan batmalar dışında hiç ağrım yada lekelenmem yoktu. Muayeneden sonra ciddi sancılarım oldu eve gelinceye kadar jelden dolayı ıslandığımı zannettim meğer kanamam olmuş. Değerim 2455 tiCanım ıcını ferah tut. Salak doktorda canını yakacak kadar nıye zorluyor belkıde onun yüzünden kanaman oldu dıkkat et yat dınlen. Hcg kaçtı baktıgında belkı henüz dusuktur ondan küçüktür kese
Acil doktoru mu baktı kendi doktorun mu?Acile gitmiştim kontrol için. Muayeneden çıkan bütün hastalar şikayetleniyordu doktordan dolayı. Öncesinde normal olan batmalar dışında hiç ağrım yada lekelenmem yoktu. Muayeneden sonra ciddi sancılarım oldu eve gelinceye kadar jelden dolayı ıslandığımı zannettim meğer kanamam olmuş. Değerim 2455 ti
Acil doktoru,Acil doktoru mu baktı kendi doktorun mu?