- 3 Haziran 2017
- 28
- 33
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.161
Değeriniz normale göre 2,5 kat artmış, 900-1000 gibi bir değer beklenirdi 2500 civarı olmuş , çoğul gebelik olabilir belki. benimki 3625 idi vajinal olarak gördü daha 6,2 mm idi, karından mı baktı vajinal mi peki? hemen olumsz düşünmeyin daha erken olabilir, sat ne zamandı?Arkadaşlar geçen cuma 112 olan değerim bu gün 2455 çıktı. Doktor keseyi göremedi çok endişliyimsizce normalmi görmemesi
satı şunun için soruyorum normalde ben hafif pkoluyum, adet gecikemsi hiç yaşamıyorum enteresan ama hep geç döllenme oluyor, sat 1 8 ekim ama 12 gün geç döllenme , 6+1 haftalıkken gittim 3625 idi değer , kese 6,2 mm idi, 4,5 haftalık gibi çıktı, bugün gittim hcg baktırmadım kese 11,2 mm olmuş, yolc sac oluşmuş, embriyo ve kalp atışı için haftaya gelirsen alttan görürüz, sonraki hafta gelirsen karından dedi, 2 hafta sonra gideceğiz inşallah, ilk kalp atışında eşim de duysun isitiyorum. Sizin de kandaki değer artışına baktırın mutlaka dengeli mi artıyor, yoksa birkaç gün sonra kese görünür.Arkadaşlar geçen cuma 112 olan değerim bu gün 2455 çıktı. Doktor keseyi göremedi çok endişliyimsizce normalmi görmemesi
Cevap verdiğin için sağol arkadaşımDeğeriniz normale göre 2,5 kat artmış, 900-1000 gibi bir değer beklenirdi 2500 civarı olmuş , çoğul gebelik olabilir belki. benimki 3625 idi vajinal olarak gördü daha 6,2 mm idi, karından mı baktı vajinal mi peki? hemen olumsz düşünmeyin daha erken olabilir, sat ne zamandı?
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAHGunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*
min hepimiz insallah :)Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH
Rica ederim, o değerlerde karından her zaman görünmeyebiliyor, vajinal baksaydı % 100 görürdü ama, isterseniz vajinal baktırın isterseniz birkaç gün sonra karından baktırın, 4000 üzerinde görünür, yani cmtsi filan net görünür karından da.Cevap verdiğin için sağol arkadaşım
Evet karndan baktı. 30 ekim
hayırlı olsun böyle haber alınca daha bir mutlu oluyorum, sağlıkla gelsinler, Allah söyletti ikiz inşallah:)Gunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*
İşte bu yaaAllah Allah deseydin herkesin gebeliği farklı olabilir. Ben ne karar verdim biliyor musun? Yorumları veya davranışları ile bana moral olacaklarına felaket tellallığı yapanlarla az görüşme kararı aldim. Basit bir kasık ağrısını bile nasil abartmışlar. Desen ki allah korusun kanamam var allah yardım ede kimbilir ne diyecekler. Sakin ol bacım rahmimiz büyüyor ve kasiliyor. Bu tarz şikayetleri ya buraya yaz ya da doktora sor. Hiiiç moral bozma. Stresten bile kasılmaları daha çok hisseder insan ya. Nasil hamile bir insana hem de ilk hamileliği olan bir insana olumsuz düşündürtecek şekilde yaklaşırlar. Kızdım walla
Baktım hemen bende de ikisi de kız diyor :)kızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
Haftaya perşembe gidicem kalp atışını duymak için inşallah duyarız...Kalp atışı duyan yazsın olur mu? Çok merak içindeyim
İkiside kız diyorkızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini :)Gunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*
Sağolasın canım izledim ne hayatlar var
Buradan izleyebilirsin canım.
Güzelce istirahat et, umarım önemli birşey değildir. Sat ne zamandı canım?Arkadaşlar ben dün kalp atışını duydum bebişimin, çok mutlu oldum, ama bugun kahverengi akıntı (kanama) oldu bir miktar. Dr istirahat et dedi. Benzer birşey yaşayan oldu mu hiç?
selamlar, ben keseyi görmek için pazartesı gıdecegım doktorum oyle cagırdı. sen beta hcg kacken gordun keseyi, sat tarihlerimiz aynı sanırımHaftaya perşembe gidicem kalp atışını duymak için inşallah duyarız...
Benim cin kiz diyor rus erkekkızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
Benim de aynen Çin kız diyor Rus erkekBenim cin kiz diyor rus erkek
Keseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.Rica ederim, o değerlerde karından her zaman görünmeyebiliyor, vajinal baksaydı % 100 görürdü ama, isterseniz vajinal baktırın isterseniz birkaç gün sonra karından baktırın, 4000 üzerinde görünür, yani cmtsi filan net görünür karından da.