2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar geçen cuma 112 olan değerim bu gün 2455 çıktı. Doktor keseyi göremedi çok endişliyim sizce normalmi görmemesi

Arkadaşlar geçen cuma 112 olan değerim bu gün 2455 çıktı. Doktor keseyi göremedi çok endişliyim sizce normalmi görmemesi
Değeriniz normale göre 2,5 kat artmış, 900-1000 gibi bir değer beklenirdi 2500 civarı olmuş , çoğul gebelik olabilir belki. benimki 3625 idi vajinal olarak gördü daha 6,2 mm idi, karından mı baktı vajinal mi peki? hemen olumsz düşünmeyin daha erken olabilir, sat ne zamandı?

satı şunun için soruyorum normalde ben hafif pkoluyum, adet gecikemsi hiç yaşamıyorum enteresan ama hep geç döllenme oluyor, sat 1 8 ekim ama 12 gün geç döllenme , 6+1 haftalıkken gittim 3625 idi değer , kese 6,2 mm idi, 4,5 haftalık gibi çıktı, bugün gittim hcg baktırmadım kese 11,2 mm olmuş, yolc sac oluşmuş, embriyo ve kalp atışı için haftaya gelirsen alttan görürüz, sonraki hafta gelirsen karından dedi, 2 hafta sonra gideceğiz inşallah, ilk kalp atışında eşim de duysun isitiyorum. Sizin de kandaki değer artışına baktırın mutlaka dengeli mi artıyor, yoksa birkaç gün sonra kese görünür.

Cevap verdiğin için sağol arkadaşım
Evet karndan baktı. 30 ekim

Gunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*

Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH

Cevap verdiğin için sağol arkadaşım
Evet karndan baktı. 30 ekim
Rica ederim, o değerlerde karından her zaman görünmeyebiliyor, vajinal baksaydı % 100 görürdü ama, isterseniz vajinal baktırın isterseniz birkaç gün sonra karından baktırın, 4000 üzerinde görünür, yani cmtsi filan net görünür karından da.

hayırlı olsun böyle haber alınca daha bir mutlu oluyorum, sağlıkla gelsinler, Allah söyletti ikiz inşallah:)

İşte bu yaa aynen öyle canım ne güzel söylemişsin

kızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
İkiside kız diyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini :)

Keseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…