2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen şimdi loru ve peynir altı suyunu kendin yapıyorsundur:) yarasın bebeklerimize :)

Sen şimdi loru ve peynir altı suyunu kendin yapıyorsundur:) yarasın bebeklerimize :)
Canım aslında önemsiz gibi ama paketli gıdalar o kdar tehlikeli ki. Evlerden ırak olsun inşallahta brnim kp akciğer kanseri. Dr ile görüşmeye gittiğimizde etken sebepler ile ilgili konuşurken bi hastasından bahsetti genç yirmili yaşlarda çocuk kansermiş hayatı boyunca içki sigara hiç tüketmemiş aile de knser öyküsü yok aktif spor yapıyor. Sadece yatılı okula giderken konserve ve hazır yiyecek tüketmiş birkaç yıl boyunca. Dr lar tek sebep bunu gördüklerini söylediler. İlerde biraz daha büyüyünce zaten engel olamıcaz yemek isteyecek şimdi koruyabiliyoken korumak taraftarıyım bende.
Sana ne oluyor cevap verdin deme ne olur fikrimi belirtmek istedim

Anlıyorum canım.çok güzel bir şey yüzde yüz doğal beslenmek. Peki sen buna uyabşliyor musun?

Merhaba kızlar nasılsınız benim bu telefonla imtihanım bitmedi birtürlü tamamen bozultu Türkiye gittim geldim ancak girebildim herkes iyidir bebişler iyidir inşllah öpüyorum bebişleri

Merhaba kızlar, sizlere bir sorum olacak. Sizler bebeklerinizi öptürüyormusunuz? Benimkini öpüyorlar ama ben çok rahatsız oluyorum. Direk söyleyemesemde abartıkları zaman gidip yavaşça alıyorum. Emzireyim bayadır emmedi acıkmıştır falan diyorum. Eşimin yeğenleri özellikle çok öpüyorlar. Ufak çocuklar engellemiyorum ama bazen uyarıyorum bak sıkıldı ağlıyor falan diyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Anlıyorum canım.çok güzel bir şey yüzde yüz doğal beslenmek. Peki sen buna uyabşliyor musun?
Canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Kaçak elbetteki oluyordur. Ama özellikle kutulu ğrğn va tüketmemeye çalışıyorum. Geçen gün aylardan beri canım midye istiyordu görünce dayanamadım yedikten sonra bş bakayım dedim aboww yasaklı gıda civa ve emfekaiyon sebebi ile . Hiç düşünememiştimm aklımı kaybediyordum bebeğime bişey olursa diye.
Buna benzet durumlrda yaşayabiliyorum malesef

kizlar ben aralik 2018 annesiyim.sirf merakimdan yaziyorum buraya..gaz problemi olanlar hangi ayda gecti sorununuz..artik cok yoruldumda..

kizlar ben aralik 2018 annesiyim.sirf merakimdan yaziyorum buraya..gaz problemi olanlar hangi ayda gecti sorununuz..artik cok yoruldumda..
Canım benim kızım da kolikdi ve 3 buçuk 4. Ayda rahatladık diyebilirim. Hiç geçmeyecek sanılıyor biliyorum ama geçiyor merak etme. Nurse Harveys ve Biogaia ikilisini bir arada kullanıyorduk biz çok fayda etti bize

Kızlar 6. Ay aşıları kaç tane ve ateş yapıyor mu? Bizim aşımız cumartesi gününe geliyor, cuma mı götürmeliyim pazartesi günü mü bilemedim

Kızlar 6. Ay aşıları kaç tane ve ateş yapıyor mu? Bizim aşımız cumartesi gününe geliyor, cuma mı götürmeliyim pazartesi günü mü bilemedim
Bize iki bacak bir kol ve ağızdan yaptılar. Ateş olmadı. İki aşı arası 28 günden az olmayacak şekilde götür bence. Bize öyle demişlerdi

Diş çıkarma döneminde huysuzluk ve uykusuzlukla nasıl baş ettiniz? Bu miniği uyutmanın bir yöntemi var mıdır?

Ben calgelve tetagil kullanıyorum biraz olsun rahatlıyo
Teşekkürler yarın aldırayım. Ateşi yükselir gibi olunca calpol verdim sanırım rahatlayıp uyudu ya da tüm günün uykusuzluğuyla bayıldı. zaten huzursuz bir bebek böyle olunca hepten zıvanadan çıktı.

Canım calgel i bş araştır istersen piyasadan toplatılıyor diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…