- 25 Aralık 2017
- 223
- 233
- 32
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.921
Dün biraz biberonla içti eger icmezse öyle yapicam başka çare yok bide alistirma biberonlari varya ondan mı denesem diyorum.Sevdiği başka yiyeceklere karıştırıp kaşıkla vermeyi deneyebilirsin. Alışınca o yiyecekleri azaltarak kesersin. İşe yarar inşallah
Bu +18 aylık olana kadar içilen çikolatalı daha büyükler için bununda tadı güzel ama inşallah gelişimi faydası olur.Ftmnrbrhn sana yazilan mama alerjik mama degil.gelisimini yakalamasi için ozel bi mama.cikolatali süt gibi.guzel bi tadi var.benim bahsettigim neocate.yine ayni markaya ait alerjik bi mama.ama yinede bi sut alerjisi varmi diye test yaptirmani oneririm
Farkettiriyor canım . Benim büyük kızım 2 aylıkken kalp ameliyatı oldu. O yüzden kilo ve boy olarak geride kalmıştı. Bize de raporla alınabilen bir mama yazılmıştı devam sütü gibiydi. Bir ya da iki ay kullandık ortalamayı tutturdu bıraktık. Galiba benim kız biraz da büyüktü ay olarak. Şimdi 12 yaşında o yüzden kullandığımız markayı hatırlamıyorum .Bizde ek gıda 100 Gr fark ettirmiş, evet özel pramature bebekler için kullanılıyormuş ben de kullanıcam zaten ama fark ettiriyor mu acaba bide biberon almıyor kaşıkla verdiğimde geri çıkartıyor napicam bilmiyorum.
Teşekkürler inşallah fayda eder benim oğlumda.Farkettiriyor canım . Benim büyük kızım 2 aylıkken kalp ameliyatı oldu. O yüzden kilo ve boy olarak geride kalmıştı. Bize de raporla alınabilen bir mama yazılmıştı devam sütü gibiydi. Bir ya da iki ay kullandık ortalamayı tutturdu bıraktık. Galiba benim kız biraz da büyüktü ay olarak. Şimdi 12 yaşında o yüzden kullandığımız markayı hatırlamıyorum .
Aynen canım sağolçok zor canım Allahım hepinize sabır versin inan ne denir bilemedim gerçi ne desek boş
Aminn canım sağolCanim gecmis olsun kardeslerine. Allah butun zordakilerin yardimcisi olsun ins.
Ben 6 ayımız dolmadan başlamıştım. Patatesle başla demişti doktorumuz bir sorun yasamadık sebzeyle başlamak iyi diyorlar.Daha 1 haftamız var diye yoğurt mayalayıp vermedim henüz ben. Tam buğdağ unu, yulaf unu, yulaf ezmesi, bebek irmiği, bebek bisküvisi gibi şeyleri makarnavitmadan aldım en güvenilir orası gibi görünüyor. İnşallah sebzeleri de yoğurdu da severek yer, yemeyen çocuk çok zormuş.
İnşallah canım valla öyle herseyin çivisi çıktı iyiceÇok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Neler yaşıyoruz bu kasapların yüzündençabucak atlatsın inşallah
Sağol canım inşallah amin.ONTK canım yeni okudum kardeşine acil sifalar olsun inş biranoce iyileşir
Amin canım sağol.
Amin canım evet bizde rabbime el açtık bir mucize bekliyoruz. Hersey çok üst üste geldiCanım Allah acil şifalar versin kardeşlerine, Allah büyük herşeyin çareside onda erkek kardeşin için umut da Allahtan mucizesi bitmez inşallah. Kız kardeşinde çabucak toparlanıp ayaklanır umarım. Çok geçmiş olsun...
3 gün kuralı ile gitmezseniz neye alerjisi olduğunu çözmeniz daha çok zamanınızı alırBen direk hipp iyi geceler tahıllı elmalı mama ile başladım gece uyanmaları belki azalır diye ama hiç fayda etmedi. Dün kahvaltı verdim çok mu erken yaptım acaba çeyrek yumurta, lor peyniri ve azcık bebek bisküvisi. Akşama doğru da yoğurt verdim. Daha sebze vermedim bugün sebze vereyim ozaman
Doktor ailede herhangi kimsede besin alerjisi olup olmadığını sordu yok dediğimizde sıkıntı olmaz dedi, aile geçmişinde böyle bir sıkıntı olduğunda genelde bebekte de oluyor dedi. Bende şuana kadar verdiklerimde maşallah sıkıntı görmedim vücusunda yada kakasında.3 gün kuralı ile gitmezseniz neye alerjisi olduğunu çözmeniz daha çok zamanınızı alır
İnşallah olmasın zaten...Doktor ailede herhangi kimsede besin alerjisi olup olmadığını sordu yok dediğimizde sıkıntı olmaz dedi, aile geçmişinde böyle bir sıkıntı olduğunda genelde bebekte de oluyor dedi. Bende şuana kadar verdiklerimde maşallah sıkıntı görmedim vücusunda yada kakasında.
Labne, bir bölü dört yumurta sarısı, avokado, yulaf unu, suda beklettiğini siyah zeytin, ekmek içi, irmik... kafama göre karıştırıp veriyorumKızlar sabah kahvaltısı veren var mı? Neler veriyorsunuz?
Labneyi kendin mi yapıyorsun canım? Birde yulaf ununu nasıl veriyorsun?Labne, bir bölü dört yumurta sarısı, avokado, yulaf unu, suda beklettiğini siyah zeytin, ekmek içi, irmik... kafama göre karıştırıp veriyorum
Yok hazır labne :) yulaf ununu normal ılık suyla karıştırıp cezvede 3 dk falan pişiriyorum ve malzemelerle bulamaç yapıyorum kasedeLabneyi kendin mi yapıyorsun canım? Birde yulaf ununu nasıl veriyorsun?
Anladım canım afiyet olsun miniğine. Bende irmik ile lor peyniri, yumurta sarısı, peynir altı suyu ve bebek bisküvisi karıştırıp mama yapıyorum. Tek tek de sevemedi böyle de sevemedi, birde pekmez koyacağım içine bugün.Yok hazır labne :) yulaf ununu normal ılık suyla karıştırıp cezvede 3 dk falan pişiriyorum ve malzemelerle bulamaç yapıyorum kasede