2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu +18 aylık olana kadar içilen çikolatalı daha büyükler için bununda tadı güzel ama inşallah gelişimi faydası olur.

Farkettiriyor canım . Benim büyük kızım 2 aylıkken kalp ameliyatı oldu. O yüzden kilo ve boy olarak geride kalmıştı. Bize de raporla alınabilen bir mama yazılmıştı devam sütü gibiydi. Bir ya da iki ay kullandık ortalamayı tutturdu bıraktık. Galiba benim kız biraz da büyüktü ay olarak. Şimdi 12 yaşında o yüzden kullandığımız markayı hatırlamıyorum .

Teşekkürler inşallah fayda eder benim oğlumda.

Ben 6 ayımız dolmadan başlamıştım. Patatesle başla demişti doktorumuz bir sorun yasamadık sebzeyle başlamak iyi diyorlar.

Amin canım evet bizde rabbime el açtık bir mucize bekliyoruz. Hersey çok üst üste geldi

Ben direk hipp iyi geceler tahıllı elmalı mama ile başladım gece uyanmaları belki azalır diye ama hiç fayda etmedi. Dün kahvaltı verdim çok mu erken yaptım acaba çeyrek yumurta, lor peyniri ve azcık bebek bisküvisi. Akşama doğru da yoğurt verdim. Daha sebze vermedim bugün sebze vereyim ozaman

3 gün kuralı ile gitmezseniz neye alerjisi olduğunu çözmeniz daha çok zamanınızı alır

3 gün kuralı ile gitmezseniz neye alerjisi olduğunu çözmeniz daha çok zamanınızı alır
Doktor ailede herhangi kimsede besin alerjisi olup olmadığını sordu yok dediğimizde sıkıntı olmaz dedi, aile geçmişinde böyle bir sıkıntı olduğunda genelde bebekte de oluyor dedi. Bende şuana kadar verdiklerimde maşallah sıkıntı görmedim vücusunda yada kakasında.

Yok hazır labne :) yulaf ununu normal ılık suyla karıştırıp cezvede 3 dk falan pişiriyorum ve malzemelerle bulamaç yapıyorum kasede
Anladım canım afiyet olsun miniğine. Bende irmik ile lor peyniri, yumurta sarısı, peynir altı suyu ve bebek bisküvisi karıştırıp mama yapıyorum. Tek tek de sevemedi böyle de sevemedi, birde pekmez koyacağım içine bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…