- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.901
Canım Allah acil şifalar versin kardeşlerine, Allah büyük herşeyin çareside onda erkek kardeşin için umut da Allahtan mucizesi bitmez inşallah. Kız kardeşinde çabucak toparlanıp ayaklanır umarım. Çok geçmiş olsun...Sağol canım valla bi kara bulutlar dolanıyor tepemizde. Erkek kardesim aynı tumörler duruyor ameliyat olmadı huysuz tumörmüş bıçak değerse çocuğun ömrü kısalır diye ellemediler. Sonu ölüm dediler bir ağrı başlayacak o ağrılara dayanamaz hastaneye getirin son günlerini iyi geçirmesini sağlarız dediler heran birşey olacak korkusuyla bekliyoruz. Allah hiçkimseye göstermesin çok zor
Şu an kaç aylık ve kaç kilo çıktı acaba bizim de kilo alımları azİyi aksamlar anneler bugün oğlumun doktor kontrolü vardı sadece 200 Gr almış geçtiğimiz 2 ayda da 100 er Gr almıştı 4. Ayda ek gıdaya başlamıştık kan tahlili yapıldı TSH hormonu biraz yüksek çıktı ama bişey olmaz bundan dedi özel bı mama verdi içerse raporlu yazacak adı nutricia infatrini kullanan var mı yada yakınınizda kullanıp faydasını gören?
6 ay 6 günlük 6.400 kilo 64 boy en alt sınırda.Şu an kaç aylık ve kaç kilo çıktı acaba bizim de kilo alımları az
Kaç kilo doğdu bizim kiloda iki aydır 76 ay 6 günlük 6.400 kilo 64 boy en alt sınırda.
Benimki de o zaman o kilodaydı. Mama falan yazmadı. Pazartesi götüreceğim kontrole. Ek Gıda ne kadar yaramış bakılacak. Gelişimi geriden gelen bebekler için üretilen özel mamalardan belli ki sana yazılan. Adını duymadım ama bu mamalardan kullanan kişiler duydum. Ben olsam kullanırım elbette6 ay 6 günlük 6.400 kilo 64 boy en alt sınırda.
2.700 kg doğdu.Kaç kilo doğdu bizim kiloda iki aydır 7
Bizde ek gıda 100 Gr fark ettirmiş, evet özel pramature bebekler için kullanılıyormuş ben de kullanıcam zaten ama fark ettiriyor mu acaba bide biberon almıyor kaşıkla verdiğimde geri çıkartıyor napicam bilmiyorum.Benimki de o zaman o kilodaydı. Mama falan yazmadı. Pazartesi götüreceğim kontrole. Ek Gıda ne kadar yaramış bakılacak. Gelişimi geriden gelen bebekler için üretilen özel mamalardan belli ki sana yazılan. Adını duymadım ama bu mamalardan kullanan kişiler duydum. Ben olsam kullanırım elbette
Doğum kiloları da yakın inş kilo alır bebişler ya2.700 kg doğdu.
Sevdiği başka yiyeceklere karıştırıp kaşıkla vermeyi deneyebilirsin. Alışınca o yiyecekleri azaltarak kesersin. İşe yarar inşallahBizde ek gıda 100 Gr fark ettirmiş, evet özel pramature bebekler için kullanılıyormuş ben de kullanıcam zaten ama fark ettiriyor mu acaba bide biberon almıyor kaşıkla verdiğimde geri çıkartıyor napicam bilmiyorum.
İyi aksamlar anneler bugün oğlumun doktor kontrolü vardı sadece 200 Gr almış geçtiğimiz 2 ayda da 100 er Gr almıştı 4. Ayda ek gıdaya başlamıştık kan tahlili yapıldı TSH hormonu biraz yüksek çıktı ama bişey olmaz bundan dedi özel bı mama verdi içerse raporlu yazacak adı nutricia infatrini kullanan var mı yada yakınınizda kullanıp faydasını gören?
Şu an kaç aylık ve kaç kilo çıktı acaba bizim de kilo alımları az
kizlar nutricia neocate kullandim bende.bebegimde coklu besin alerjisi var.muhtemelen sizin bebislerde de süt alerjisi falan olabilir.eğer sütünüz yeterliyse ve kilo alamiyorsa bi test yaptirmanizi oneririm.alerjiden dolayi da alamiyor kilo bebekler.kimi bebekte az tepkiye yol acarken kimisinde daha fazla tepkiye yol aciyor.az tepki olunca anlayamiyoruz çoğu zaman.mamanin tadi ve kokusu biraz kötü.ilk baslarda reddedicektir muhtemelen.vanilya surubuyla bi sure tatlandirabilirsiniz.alisinca birakirsiniz.ben mamayi birakmak zorunda kaldim.çünkü benim kızıma yaramadi cok fena kabizlik yapti.bende sıkı bi diyete girerek sütümu veriyorum.alerjen olan hicbir besini yemiyorum.yapilan deri testinde süt ve süt urunleri,yumurta alerjisi cikti.capraz reaksiyon nedeniyle kırmızı et ve tavukta kesinlikle yasak.bunlardan hicbirini yemiyorum.yediğim herseyi arastiriyorum.firindaki ekmegin icinde bile süt var.peynir yogurt tereyag peyniralti tozu vs kek ekmek yani sütle yapilan hersey,paket gıdalar,tahin susam (cok fazla alerjen ) kirmizi et tavuk balık, bulgur,çiğ domates bunların hicbirini tuketmiyorum.Allaha şükür artik iyiyiz.diyet yapmadigim donemlerde bebegim cok fena ishaldi.deride döküntü vardi.kakasinda kan vardi cok zorlu gunlerdi.aylik kontrollerinde kilosu hep sabitti.ama bu diyeti yaptigimdan beri bebegim birden 700 gr aldi.Kaç kilo doğdu bizim kiloda iki aydır 7
tam da onu diyordum bu kadın ne yiyor diye bizim kaka mukusluydu ama dr kan yoksa önemsiz dedi şimdi mukus durumu da yok ama kilo da yokkizlar nutricia neocate kullandim bende.bebegimde coklu besin alerjisi var.muhtemelen sizin bebislerde de süt alerjisi falan olabilir.eğer sütünüz yeterliyse ve kilo alamiyorsa bi test yaptirmanizi oneririm.alerjiden dolayi da alamiyor kilo bebekler.kimi bebekte az tepkiye yol acarken kimisinde daha fazla tepkiye yol aciyor.az tepki olunca anlayamiyoruz çoğu zaman.mamanin tadi ve kokusu biraz kötü.ilk baslarda reddedicektir muhtemelen.vanilya surubuyla bi sure tatlandirabilirsiniz.alisinca birakirsiniz.ben mamayi birakmak zorunda kaldim.çünkü benim kızıma yaramadi cok fena kabizlik yapti.bende sıkı bi diyete girerek sütümu veriyorum.alerjen olan hicbir besini yemiyorum.yapilan deri testinde süt ve süt urunleri,yumurta alerjisi cikti.capraz reaksiyon nedeniyle kırmızı et ve tavukta kesinlikle yasak.bunlardan hicbirini yemiyorum.yediğim herseyi arastiriyorum.firindaki ekmegin icinde bile süt var.peynir yogurt tereyag peyniralti tozu vs kek ekmek yani sütle yapilan hersey,paket gıdalar,tahin susam (cok fazla alerjen ) kirmizi et tavuk balık, bulgur,çiğ domates bunların hicbirini tuketmiyorum.Allaha şükür artik iyiyiz.diyet yapmadigim donemlerde bebegim cok fena ishaldi.deride döküntü vardi.kakasinda kan vardi cok zorlu gunlerdi.aylik kontrollerinde kilosu hep sabitti.ama bu diyeti yaptigimdan beri bebegim birden 700 gr aldi.
Ee peki sen ne yiyosun diyceksiniz.
Pirasa ispanak pirinc patates ve meyve.baskada hicbirsey yemiyorum
Benimde ilk kan yoktu kakada.mukus vardi.ama cocuk kilo alamıyordu.doktor sutumun yetmedigini düşündü mama takviyesi falan ver dedi.ama sütum vardi.neyse mama takviyesi de veriyordum yine kilo yok.bi muddet sonra kakada kan gormeye de basladim zaten.ondan sonra doktor teshisi koydu.sut ve sut urunleri yasak dedi.bende diyet yaptim ama yinede gecmiyordu.yumurta tavuk et de yememem gerekiyormus.onuda yememeye basladim.yine duzelmedi.sonra deneyerek kendim buldum tahin ve bulgura da alerjisi olduğunu.simdi sadece ve sadece sebze meyve yiyorumtam da onu diyordum bu kadın ne yiyor diye bizim kaka mukusluydu ama dr kan yoksa önemsiz dedi şimdi mukus durumu da yok ama kilo da yok
Biz de şu an mama takviyesi durumundayız ilçe de yaşadığımız için dr da Kısıtlı burada bakalım bu ay ne olacak dr kilo almaz bu aylarda demişti ama çok üzüyor bu durum beni çok da hareketli aslında o da etkiliyor ek Gıda ya başladınız mı sizBenimde ilk kan yoktu kakada.mukus vardi.ama cocuk kilo alamıyordu.doktor sutumun yetmedigini düşündü mama takviyesi falan ver dedi.ama sütum vardi.neyse mama takviyesi de veriyordum yine kilo yok.bi muddet sonra kakada kan gormeye de basladim zaten.ondan sonra doktor teshisi koydu.sut ve sut urunleri yasak dedi.bende diyet yaptim ama yinede gecmiyordu.yumurta tavuk et de yememem gerekiyormus.onuda yememeye basladim.yine duzelmedi.sonra deneyerek kendim buldum tahin ve bulgura da alerjisi olduğunu.simdi sadece ve sadece sebze meyve yiyorum
Rahatiz cok şükür
Yok baslamadim.doktor baslayabilirsin yavastan dedi.ama ben 1 ay sonra basliycamBiz de şu an mama takviyesi durumundayız ilçe de yaşadığımız için dr da Kısıtlı burada bakalım bu ay ne olacak dr kilo almaz bu aylarda demişti ama çok üzüyor bu durum beni çok da hareketli aslında o da etkiliyor ek Gıda ya başladınız mı siz
Alerjik bı durum olsaydı şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer.kizlar nutricia neocate kullandim bende.bebegimde coklu besin alerjisi var.muhtemelen sizin bebislerde de süt alerjisi falan olabilir.eğer sütünüz yeterliyse ve kilo alamiyorsa bi test yaptirmanizi oneririm.alerjiden dolayi da alamiyor kilo bebekler.kimi bebekte az tepkiye yol acarken kimisinde daha fazla tepkiye yol aciyor.az tepki olunca anlayamiyoruz çoğu zaman.mamanin tadi ve kokusu biraz kötü.ilk baslarda reddedicektir muhtemelen.vanilya surubuyla bi sure tatlandirabilirsiniz.alisinca birakirsiniz.ben mamayi birakmak zorunda kaldim.çünkü benim kızıma yaramadi cok fena kabizlik yapti.bende sıkı bi diyete girerek sütümu veriyorum.alerjen olan hicbir besini yemiyorum.yapilan deri testinde süt ve süt urunleri,yumurta alerjisi cikti.capraz reaksiyon nedeniyle kırmızı et ve tavukta kesinlikle yasak.bunlardan hicbirini yemiyorum.yediğim herseyi arastiriyorum.firindaki ekmegin icinde bile süt var.peynir yogurt tereyag peyniralti tozu vs kek ekmek yani sütle yapilan hersey,paket gıdalar,tahin susam (cok fazla alerjen ) kirmizi et tavuk balık, bulgur,çiğ domates bunların hicbirini tuketmiyorum.Allaha şükür artik iyiyiz.diyet yapmadigim donemlerde bebegim cok fena ishaldi.deride döküntü vardi.kakasinda kan vardi cok zorlu gunlerdi.aylik kontrollerinde kilosu hep sabitti.ama bu diyeti yaptigimdan beri bebegim birden 700 gr aldi.
Ee peki sen ne yiyosun diyceksiniz.
Pirasa ispanak pirinc patates ve meyve.baskada hicbirsey yemiyorum
Dün biraz biberonla içti eger icmezse öyle yapicam başka çare yok bide alistirma biberonlari varya ondan mı denesem diyorum.Sevdiği başka yiyeceklere karıştırıp kaşıkla vermeyi deneyebilirsin. Alışınca o yiyecekleri azaltarak kesersin. İşe yarar inşallah