2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bi sorum olacak. Sütünü sağarak verenler yada çalışanlar, bebeğiniz kaç saatte kaç ml süt içiyor? Bebeğim önceleri biberon almıyordu, şimdi alıştı ama ne kadar bırakacsğım bilmiyorum. 5,5 saat için 180-190 ml bırakıyorum az mı acaba? Fazla bırakırdım ama maalesef daha fazla sağamıyorum ki

Kızlar iyi akşamlar bebislerinize muhallebi ici ne ne kullaniyorsunuz irmik falan kullaniyomusunuz bizimkilerden yoksa özel irmik varmı nerden temin edebilirim

Kızlar iyi akşamlar bebislerinize muhallebi ici ne ne kullaniyorsunuz irmik falan kullaniyomusunuz bizimkilerden yoksa özel irmik varmı nerden temin edebilirim
Makarnavitmadan bebek irmiği, tam yulaf unu ve tam buğday unu aldım hepsini de kullanıyorum muhallebilerinde canım. Organik bebek bisküvisi ile de yapıyorum muhallebi

Kaşınan diş etleri için tavsiyem şu ürün. Ortadaki turuncu kaşımak için. Sonra mavimsi fırça ilk dişleri fırçalamak için. Diğeri de normal fırça zaten.

Eklentiler

• 8C9B48E2-F40D-4B6F-A889-70687890CDDC.png
    8C9B48E2-F40D-4B6F-A889-70687890CDDC.png
    288,1 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar bu ek gıdalara tahıl ekleme işi nasıl oluyor acaba bilgisi olan yapan var mı?
Canım 1 tatlı kaşığı bebek irmiği ekliyorum ben yarım çay bardağından biraz fazla suya onu pişiriyorum. Sonra içine armut elma balkabağı yada muz rendeleyip koyuyorum. Ayrıca 1 tatlı kaşığı tam buğday unu yada tam yulaf unu ile aynı şekilde yapıyorum. Bebeğin yemesine göre 1 yemek kaşığı da yapılabilir tabi su da ona göre ayarlanır.

Kizlar kizim.10 agustos dogumlu.
Bizim kilomuz biraz az ayimiza göre :110:
ek gidaya gectik ama asla agzini acmiyor yemiyor dudaklarini simsiki kapatiyor kafasini oynatiyor elleriyle kasigi tutmaya calisiyor ne yapmaliyim ?
bu durumu nasil aşabiliriz tecrubelerinizdenn faydalanayim ne önerirsiniz ?

X