- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.961
Bizim 7. AY kontrolünde menenjit var dedi doktorumuz o kadar bu aykiler sağlık ocağındaKızlar bu ay özel aşı yok değil mi
Nerden duydunuz acabaCanım calgel i bş araştır istersen piyasadan toplatılıyor diye duydum.
İyi ki aldırmamışım o zaman. Taze soğan ver eline dediler işten gelirken aldırıcam bulabilirse akşam marketlere baktı bulamamış.Canım calgel i bş araştır istersen piyasadan toplatılıyor diye duydum.
Canim sogan vermesen mi buyuk oglumun bogazina kacti yumusatip koparmis zor kurtarmistim cocuguİyi ki aldırmamışım o zaman. Taze soğan ver eline dediler işten gelirken aldırıcam bulabilirse akşam marketlere baktı bulamamış.
Ben vitmadogalgida dan aldim canim bebek irmigi taneleri daha kucukKızlar iyi akşamlar bebislerinize muhallebi ici ne ne kullaniyorsunuz irmik falan kullaniyomusunuz bizimkilerden yoksa özel irmik varmı nerden temin edebilirim
Makarnavitmadan bebek irmiği, tam yulaf unu ve tam buğday unu aldım hepsini de kullanıyorum muhallebilerinde canım. Organik bebek bisküvisi ile de yapıyorum muhallebiKızlar iyi akşamlar bebislerinize muhallebi ici ne ne kullaniyorsunuz irmik falan kullaniyomusunuz bizimkilerden yoksa özel irmik varmı nerden temin edebilirim
Ben de onu yazacaktım tehlikeli olur diyeCanim sogan vermesen mi buyuk oglumun bogazina kacti yumusatip koparmis zor kurtarmistim cocugu
Anammm vermeyeyim bari bu akşam biraz oyalandı sakinleşti. Ne yapsam bilemedim ilk diş zormuş gerçekten huysuz mutsuz olan kız iyicene zıvanadan çıktı.Canim sogan vermesen mi buyuk oglumun bogazina kacti yumusatip koparmis zor kurtarmistim cocugu
Bende zorlanıyorum canım diğer bebekte bu denli sorun olmamıştı onun yerıne havuç versen eline daha iyi olurAnammm vermeyeyim bari bu akşam biraz oyalandı sakinleşti. Ne yapsam bilemedim ilk diş zormuş gerçekten huysuz mutsuz olan kız iyicene zıvanadan çıktı.
Çocuklar çoğaldıkça aklımız başımıza geliyor çoğu şey tecrübeyle sabitBen de onu yazacaktım tehlikeli olur diye
Benim teyzem eczacı sordum calgel i bize öyle bir bilgi gelmedi dedi..İyi ki aldırmamışım o zaman. Taze soğan ver eline dediler işten gelirken aldırıcam bulabilirse akşam marketlere baktı bulamamış.
Yok valla saat başı uyanıyorDiş çıkarma döneminde huysuzluk ve uykusuzlukla nasıl baş ettiniz? Bu miniği uyutmanın bir yöntemi var mıdır?
Canım 1 tatlı kaşığı bebek irmiği ekliyorum ben yarım çay bardağından biraz fazla suya onu pişiriyorum. Sonra içine armut elma balkabağı yada muz rendeleyip koyuyorum. Ayrıca 1 tatlı kaşığı tam buğday unu yada tam yulaf unu ile aynı şekilde yapıyorum. Bebeğin yemesine göre 1 yemek kaşığı da yapılabilir tabi su da ona göre ayarlanır.Arkadaşlar bu ek gıdalara tahıl ekleme işi nasıl oluyor acaba bilgisi olan yapan var mı?