2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cok zorlaniyorum yedirmekte iki kasik iki kasik gunde defalarca kez deniyorum ki karni doysun diye sık sık kasikla karsisina geciyorum ki aksama kadar o iki kasik bi kaseye yakin olsun

Kızlar oğlumun gözü daldı bir iki Sefer bir kaç saniyeliğine. Birde altını açarken böyle bir irikilme ürperti oldu. Baktım nete epilepsi belirtisi yazıyordu moralim bozuldu açıkcası. Siz yaşadınız mı böyle şeyler?

Bende cok zorlaniyorum yedirmekte iki kasik iki kasik gunde defalarca kez deniyorum ki karni doysun diye sık sık kasikla karsisina geciyorum ki aksama kadar o iki kasik bi kaseye yakin olsun
Ay valla cok.zor asla acmiyor agzini bi ikidefa biraz sulandirip siringayla vermeyi denedim ..cocugun yemek yeme istegi yok agzini acmiyor dudaklarini kitliyor nasil olcak nasil devam etcek boyle bilmiyorum cok kucuk kaldi asiri moralim bozuk

Ay valla cok.zor asla acmiyor agzini bi ikidefa biraz sulandirip siringayla vermeyi denedim ..cocugun yemek yeme istegi yok agzini acmiyor dudaklarini kitliyor nasil olcak nasil devam etcek boyle bilmiyorum cok kucuk kaldi asiri moralim bozuk
Yiyen bebekleri gordukce icim gidiyor farkli farkli tatlar denetiyorum kendisi icin neyi ozenle yaparsam sevip yemiyor gecenlerde yedigimjz yemegin suyunun tadina baktirdim arkasini istedi damak tadi bizimkiyle ayni sanki. Benim bebegimde iki max 4 kasiktan sonra acmiyor agzinj

Aç olduğundan emin olun derim

Benim bi arkadasımınki de yemiyodu ama o bizden 2 bucuk ay fln buyuk en son doktor siz ne yiyosanız yesin diyip izin vermiş doktor çıkışı menemeni gömmüş velet:)))

Devamlılığını tAkip edin isterseniz her hareketlerine birşey yüklememek gerekir bi de internette öksürünce ölüyosun zaten

Canim biraz izle takibi birakma ama hamilelikte ogrendik dimi nette yazilanlara guvenmememiz gerektigini bence bisey yoktur denk gelmistir

Benim bi arkadasımınki de yemiyodu ama o bizden 2 bucuk ay fln buyuk en son doktor siz ne yiyosanız yesin diyip izin vermiş doktor çıkışı menemeni gömmüş velet:)))
Ya biz ne yesek gozu icinde sanki versem yiyecek gibi o yuzden her yemege oturdugumuzda onun mamasinida yedirmeye calisiyorum istahla yemiyor gecenlerde prasa yapmistim nasil yedi agir olur diyede korkuyorum bi kac ay daha gecse vericem korkmadan bende

Aynen ben de özellikle akşam yemeğinde hepberaber oturuyoruz o da mamasını yiyor.. benimki de pırasa çok seviyo ben bi türlü meyve yediremedim en son yoğurtla karıştırdım az yedi bi de meyve filesinde yedi bakalım yarın neler olacak:)

Pırasaya karıştır o zaman :)

Ben iki aydır öyle uğraşıyordum ama neyi farkettim biliyormusun canım? Bizim çorbaları içiyor. Gerçi ben acı yiyemediğim için, ayrıca kızımı da düşünerek zaten yemekleri acısız, az tuzlu yapıyorum. Ama sonuçta normal yemek yani. Sulu köfteyi blenderden geçirdim verdim tek sefere gıkı çıkmadan 180 gram yedi ki benim için 100 ml yi görebilmek dahi büyük başarıydı. 50 gram yedirdiğimde bu da bir şey diye seviniyorum. 3 gündür normal çorbalarla gidiyoruz. Tavuk yemeğini bile küçük bir parça et, patates , suyu şeklinde blenderledim paşa paşa yedi ağzında biriktirmeden sulandırmadan, tükürmeden, dudaklarını büzüp ağlamadan

Mercimek çorbası verdim ben iyi gitti , kakasını da yaptı gaz olmadı

Mercimek çorbası verdim ben iyi gitti , kakasını da yaptı gaz olmadı
O zaman kuru-pilavın yanına kelle soğanla devam et bakalım :)) bu arada bir zamanlar bu saatlerde bile ne yazışılırdı, şimdi bebeler uyuyor mu ki... sanmam diş çıkaranlar nerdesiniz :)))

Agir gelmez dimi bu yemekler yani bende agir yapmiuorum yemekleri buyuk.oglumdan dolayi ama bu yaramaz bizim yediklerimizden istiyor senin pasa kadar olmasada yiyor gecenlerde bende kofteyi ezip yogurtla verdim agzini aca aca nasil yedi yaramazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…