2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok.gecmis olsun canim iyi olmana sevindim bebegin kilosu boyu gayet guzel ilk mamayla buyuyen bebek senin degil hic merak etme

Çok geçmiş olsun kilosu baya iyi hatta az biraz fazla benim kızım 18 ağustos doğumlu 4. Ay kontrolünde 6500 gr di bizde mama kullanıyoruz bebelac gold ve evolvia kullandım siz hangi marka kullanıyorsunuz

Kızlar sezeryan olanlara bişi sorcam sezeryan yerinizi üstü pembe mi sizin de .benim dikiş yerimin boydan boya üstü pembe hep böyle mi kalacak yoksa sıkıntı mi var bende

Ne olmuş kızlar niye sessiz buralar ben eskiden eylül annelerine yaziyordum normal doğum tarihimiz eyluldu çünkü. Ama sezeryan olduğum için ağustosta alindi

Başk konulrdada var hatta bugğn herkese uyarı da göndermişler. Böyle durumlar bence her konuda oluyor ama kimse. U şekilde baş kldırış yapmıyor. Bence zaten buranın mantığına ters. Tabiki yasaklayacaklar whatsapp tan grup krup iletişimi oradan kurduktan sonra ne yapmaya girecekler buraya.

Merhaba güzel anneler.. doğumdan sonra doğru düzgün hiç giremedim ama sanki çoğumuz girememişiz az az konuşulmuş.. ek gıda serüvenimiz belki buraları canlandırır? Başlayan var mı 6. Ay dolmadan ?

Merhaba güzel anneler.. doğumdan sonra doğru düzgün hiç giremedim ama sanki çoğumuz girememişiz az az konuşulmuş.. ek gıda serüvenimiz belki buraları canlandırır? Başlayan var mı 6. Ay dolmadan ?
Biz başladık kilo almı az olduğu için bugünde kontrolü vardı sadece 100 Gr almış mamayada başladık biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum günlük de bir sebze veya meyve tattiriyorum patates havuç kabak elma muz armut yoğurt gibi.

Kilo alımı az derken 4. Ay kontrolünde kaç gr almıştı? Biz 430 gr almıştık ben sütüm eskisi gibi değil dedim dr. Da tek öğün hipp in kaşık mAmasını kullanalım dedi o da alerji yaptı bıraktık 10 günde ancak kendine geldi kakası, pütürtüleri bacaklarındaki şimdi ufak ufak tadımlara başlıycaz 3 gün yerine sanırım 4 gün şeklinde ilerlicez alerjik bir bünyesi olabilir dedi ilk ne ile başladınız siz?

Kakası nasıldı?.benim kızımında bacaklarimda kirmizi noktalar oluyor putur putur

Ben de başlıyorum canım. Aynı şekilde kilosu yetersiz şu anda. 5.5 ay civarındayız 6.400 falan neden böyle oldu anlamadım. Doktor tahlil falan da istemedi. Mama vermedi. ek gıdaya başla, bir ay sonra gel dedi. Senin durum nasıl gelişti

Bu arada eskiden göğsüme süt inmeden önce bir sızı hissederdim şimdi o yok.bu durum sütün azaldığını mı gösterir acaba?? Yaşayan var mı

4.ayda yine iyi almıştı 600 gram 6kilo 100 gr di şimdi 6 kilo 200 gr olmuş. Hipp in kaşık mamasını kullanıyorum Bebelac mama aldım doktor karistirip verebilirsin dedi. İlk patatesle başladım sonra yoğurt armut muz havuç diye devam ettim.

Aynı kilo alımı az olduğu için ek gıda tadimina başlayalım dedi 4 aylıkken şimdi de 100 gr alınca çok az dedi mamayada başla dedi kan tahlili bizdende istemedi. Eğer bu seferde kilo almazsa napacaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…