- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.221
Maşallah sizinkiler büyümüş benim kızım daha 4 buçuk aylık, 6. ayı bekleyeceğim bende ek gıdaya başlamak için. Doktor kontrolünde liste almak daha iyi sanki bencede.Kızım 5.5 aylık sayılır. Ek gıda vermedim daha. Doktora falan bir danışmak istiyorum. Hani düzen oluşturur belki
Hadi ya gecmis oksun canim bende dusunuyorum artik ilk dogumumda da olmustu ama bu kadar uzun surmemistiSaçı dökülen arkadaşlar..ONTK Minik kuzular sşz kesin varsınız sanırım. Dün aile hekimine tahlil yaptırdım. Tiroid yüksek çıktı. Baktım saç Dökülmesi yapıyormuş. Pztesi dahiliye doktoruna gideceğim. Siz de tahlil mutlaka yaptırın derim ben iyi ki gitmişim. Bu zamana kadar böyle bir problem yoktu bende.
Ben aldim canim 3 damla veriyorum ama tadini hic begenmedi tukurmeye calisiyorMinik kuzular canım purferro yu doktor mu yazdı sen mi aldın? kaç damla kullanıyorsun
Canım doktorların yazdıklarının içeriklerinde genelde şeker ve tehlikeli kimyasallar var. Purferro güvenilir tamamen doğal. 5 damla olarak kullanın dedi bize doktor. İçinde keçi boynuzu özü var, ilk başta tadını biraz yadırgıyordu midesi bulanıyordu şimdi seviyor kızım alıştı ağız tadı.Minik kuzular canım purferro yu doktor mu yazdı sen mi aldın? kaç damla kullanıyorsun
canım bende bütğn tahlilleri yaptırdım tiroid normal herşey normal. Saç dökülmesi çok normalmiş, hamilelikte artan hormonlrın azalmasından kunaklanıyor dedi dr. Eskiler de çocuk tamamen annesini tanıyınca annenin saçı dökülür derler, annem de öyle söyleyip duruyor :)Saçı dökülen arkadaşlar..ONTK Minik kuzular sşz kesin varsınız sanırım. Dün aile hekimine tahlil yaptırdım. Tiroid yüksek çıktı. Baktım saç Dökülmesi yapıyormuş. Pztesi dahiliye doktoruna gideceğim. Siz de tahlil mutlaka yaptırın derim ben iyi ki gitmişim. Bu zamana kadar böyle bir problem yoktu bende.
Çok sevindim öyle olmasına iyi ki çıkmamış,sen takma bu durumu :)canım bende bütğn tahlilleri yaptırdım tiroid normal herşey normal. Saç dökülmesi çok normalmiş, hamilelikte artan hormonlrın azalmasından kunaklanıyor dedi dr. Eskiler de çocuk tamamen annesini tanıyınca annenin saçı dökülür derler, annem de öyle söyleyip duruyor :)
Ben sidefer kullanıyorum tadını beğendi severek içiyorBen aldim canim 3 damla veriyorum ama tadini hic begenmedi tukurmeye calisiyor
Bana doktor liste vermişti canım burda da paylaştım bir iki sayfa geride olması lazım ona da bir bak istersenMaşallah sizinkiler büyümüş benim kızım daha 4 buçuk aylık, 6. ayı bekleyeceğim bende ek gıdaya başlamak için. Doktor kontrolünde liste almak daha iyi sanki bencede.
Aaa doğumdan sonra troidmi oluyormuş? Ben hamilelikten önce test yaptırmıştım çıkmamıştıSaçı dökülen arkadaşlar..ONTK Minik kuzular sşz kesin varsınız sanırım. Dün aile hekimine tahlil yaptırdım. Tiroid yüksek çıktı. Baktım saç Dökülmesi yapıyormuş. Pztesi dahiliye doktoruna gideceğim. Siz de tahlil mutlaka yaptırın derim ben iyi ki gitmişim. Bu zamana kadar böyle bir problem yoktu bende.
Evet gördüm ekran resmini almıştım canım çok teşekkürler :)Bana doktor liste vermişti canım burda da paylaştım bir iki sayfa geride olması lazım ona da bir bak istersen
teşekkür ederim canım alıcam ama doktora danışayım öyle alayım diyorum içim rahat etsin..senin doktorun yazmış ne güzelCanım doktorların yazdıklarının içeriklerinde genelde şeker ve tehlikeli kimyasallar var. Purferro güvenilir tamamen doğal. 5 damla olarak kullanın dedi bize doktor. İçinde keçi boynuzu özü var, ilk başta tadını biraz yadırgıyordu midesi bulanıyordu şimdi seviyor kızım alıştı ağız tadı.
Bencede tabiki doktora danış canım ben de öyle yapıyorum :) rica ederimteşekkür ederim canım alıcam ama doktora danışayım öyle alayım diyorum içim rahat etsin..senin doktorun yazmış ne güzel
Bende oldu işte. Herkeste olmuyordur elbette.Bugün gittim ilaç verdi. Saçlarım çıkacak mı bilmiyorumAaa doğumdan sonra troidmi oluyormuş? Ben hamilelikten önce test yaptırmıştım çıkmamıştı
Benimki döküldüğü kadar çıkıyor saçlarım ufak ufak kısa saçlar var aralardaBende oldu işte. Herkeste olmuyordur elbette.Bugün gittim ilaç verdi. Saçlarım çıkacak mı bilmiyorum