2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam . Bu az kilo alımını brn 3. Ayda yaşamıştım sütüm resmen iki memeden 30 cc falan çıkıyodu tam toparladım bu seferde bronşit olup hastanede yattık iştah gitti aldığı kilolrıda verdi. E ememeyince süt yine gitti hstanede sağmakta aklıma gelmemişti. Neyse bilmiyorum ama 600-700 lira harcadım heralde süt yapsın diye onu bunu alırken:) feda olun kuzuma o ayrı da. Ben çreyi solgrın bira mayası tabletinde buldum kızlar çok şükğr eski haline döndü.
Bu arada benim kızımda 5 gün sonra 5 aylık olacak. Ben zaten ağzına biraz biraz kaşıpın ucuyla tattırıyodum. Şimdi patates haşladım ezip vericeö bakalım 1 tatlı kaşığı kadar:) yoğurtta mayaladım onun için akşamda onu veriririm. Sizlerin talip ettiği bi menü varmı ben bşraz çekiniyorum nasıl yapsam diye ya

Aynı kilo alımı az olduğu için ek gıda tadimina başlayalım dedi 4 aylıkken şimdi de 100 gr alınca çok az dedi mamayada başla dedi kan tahlili bizdende istemedi. Eğer bu seferde kilo almazsa napacaz bilmiyorum
Dayanamadım Google’da aradım. Bu aylarda kilo alımının azalma sebeplerinde idrar yolları enfeksiyonu var. Görülme sıklığı da bayağı yüksek . Belirti göstermeyebiliyormuş. Yeniden doktora gidip istesem mi acaba diye düşünüyorum. İlin kötüsü haftaya ailemle beraber memlekete gideceğim, şimdi gitmesem mi dedim aklımda her şey tepetaklak oldu

Tiroit hormonundaki dengesizlik de sütü azaltıyormuş. Aklımda çok ihtimaller var şimdi düşünüyorum neden kilo alamadı diye. kirmizidefter doktor dedi ki: günboyu iki saatte bir önce bir çay kaşığı, sonra 2... günün sonunda bir çay bardağı elma suyu içmiş olacak. Sonra atıyorum armut ertesi gün, sonra havuç... haftaya da yoğurt ve sebze çorbası dedi

Kızlar doğumdan sonra tırnak iltihabı yaşayan var mı. Önce el tirnaklarim oldu.şimdide ayak baş parmagim bayadir var fucidin krem suruyordum şimdi orası kurumuş gibi olmuş normal derimle birleşen bi deri oluşmuş fazlalığı alayım dedim yine kanama ya başladı hiç yaramadi bu doğum bana

Tedirgin olduğum nokta çok verip süt emmesini azaltmayım bide çocuğun krnı doymasın iyice:) bide araştırdığım kadarıyka meyve ile başlamyı önermiyorlar sebze ve yoğurt ile başlayın diyorlar ki meyve tatlı olduğu için sebze reddi olmasın diye
Bizde basladik canim 5 ayligiz
Nasıl başladım canım neler yapıyosun kaç saatte bşr ne zamanlr

girlinred canim bende sutumun azaldigindan supheliyim azalmaz diyorlar ama goguslerim benimde sizlamiyor cok nadir oluyor artik. Bide oglum akciger enfeksiyonu gecirdi o zaman emmedi sizlamisti ben birde artik guclu emdikleri icin sutu yogun cekmelerine bagliyorum dogru mu bilmiyorum

İlk çocuğuma da aynı doktorun aynı yorumlarıyla başlamıştım iyi gitmişti. O kadar doyurmaz emer merak etme :)

Isler pek iyi gitmiyor canim yemek istemiyor cunku gunde iki kez deniyorum suan icin sadece patates havuc elma muz veriyorum pure haline getirip princ unuyla muhallebiye baslicam bu hafta onu biberonla verme fikrindeyim buyuk oglum mamayla beslenince birakmak icinde daha dogal olacagi icin princ unu vermistim

Çok geçmiş olsun canım. Güçlü emdikleri doğru aslında mantıklı yani söylediğin şey

Çok geçmiş olsun canım. Güçlü emdikleri doğru aslında mantıklı yani söylediğin şey
Eskisi gibi cok nadir uzun emiyor cunku biz sadece anne sutu aliyoruz ilk ay 1000 gr aldi ikinci ay 1800 gr aldi 3. Ay 1000 4. Ay 8000 gr tam 5. Ayda 500 gr almisti 6. Aydan sonra azalir bildigim kilo alimi o yuzden ek gifmdaya baslamaya karar verdim ama karni doyacak sekilde yemiyor

Yasamadim ama gecmis olsun canim dogumla alakali degildir belki moralini bozma

Doğumdan sonra oldu canim hayatımda hiç böyle olmamıştı. Şimdi kk da bakıyorum topikler açılmış bununla ilgili böyle sıkıntı yaşayan birçok kadın var.anlamadım ki niye oluyo ya
Ilk kez duydum kuzum bu durumu yasayan coksa drlarinda bilmesi gereken bi durum insallah cabuk gecer

Arkadaslar bu arada benim bebegim her bebek gibi kipir kipir degil 3 drda gordu sorun yok dediler ama icime sinmiyor koydugum yerde aglamasa hic kipirdamiyor elleri ayaklarini bile dogru duzgun oynatmiyor sizin bebisler nasil

İlk çocuğuma da aynı doktorun aynı yorumlarıyla başlamıştım iyi gitmişti. O kadar doyurmaz emer merak etme :)

Ben şöyle yapayım diye düşündüm. Bi tadımlara başlıcam bugün patates alerjen değil ya bıhğn tek patates denerim. Yarın patates havuç ertesi gün patates havuç kabakla çorba yapayım öyle öyle gitsin. Olur muu?
Bide patatesi anne sütüyle falan yumuşatmama gerek yok değil mi direk patates ezmesini yutabilir yani.
Minik kuzular çok ısrar etmeyip 1-2 gün aonra tekrar vermeyi denesen canım belkş alr.
En korktuğym şey iştahsız çocuk, çookk
Zorr..
Biberon alıyomu canım bebişin . Biberon kullanmayın meme reddi başlıca sebebş diyolar ya :/

Arkadaslar bu arada benim bebegim her bebek gibi kipir kipir degil 3 drda gordu sorun yok dediler ama icime sinmiyor koydugum yerde aglamasa hic kipirdamiyor elleri ayaklarini bile dogru duzgun oynatmiyor sizin bebisler nasil
Belki de mizacı böyle sakin bi bebek canım senşn kuzucuğun. Dr lr normal dediyse ki 3 dr görmüşş. Haftasına göre erken doğma gibi falan bş durumu olmuşmuydu senin hatırlayamadım

Bende oyle yapiyorum canim iki kasiktan ote gitmiyor. Biberon almiyor canim aventin biberin ucunu aldim simdi evde vardi biberonu onuda denicem artik buyuduler belki olmaz diye dusunuyorum gunde 2 den oteye gitmicem zaten suanlik deneme yanilma yapalaim bakalim ne olacak

Belki de mizacı böyle sakin bi bebek canım senşn kuzucuğun. Dr lr normal dediyse ki 3 dr görmüşş. Haftasına göre erken doğma gibi falan bş durumu olmuşmuydu senin hatırlayamadım
Tam 38. Haftada dogdu aglarken falan iyi mesela gulucukler saciyor ama boyle asiri sakin kipirdamiyor aglamasa bi sorun var dicem

Sulu pişirip iyice ezmeni tavsiye ederim. Bu sebzelere irmik, pirinç unu, şehriye, bulgur da ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…