- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.261
Kızlar selam . Bu az kilo alımını brn 3. Ayda yaşamıştım sütüm resmen iki memeden 30 cc falan çıkıyodu tam toparladım bu seferde bronşit olup hastanede yattık iştah gitti aldığı kilolrıda verdi. E ememeyince süt yine gitti hstanede sağmakta aklıma gelmemişti. Neyse bilmiyorum ama 600-700 lira harcadım heralde süt yapsın diye onu bunu alırken:) feda olun kuzuma o ayrı da. Ben çreyi solgrın bira mayası tabletinde buldum kızlar çok şükğr eski haline döndü.
Bu arada benim kızımda 5 gün sonra 5 aylık olacak. Ben zaten ağzına biraz biraz kaşıpın ucuyla tattırıyodum. Şimdi patates haşladım ezip vericeö bakalım 1 tatlı kaşığı kadar:) yoğurtta mayaladım onun için akşamda onu veriririm. Sizlerin talip ettiği bi menü varmı ben bşraz çekiniyorum nasıl yapsam diye ya
Bu arada benim kızımda 5 gün sonra 5 aylık olacak. Ben zaten ağzına biraz biraz kaşıpın ucuyla tattırıyodum. Şimdi patates haşladım ezip vericeö bakalım 1 tatlı kaşığı kadar:) yoğurtta mayaladım onun için akşamda onu veriririm. Sizlerin talip ettiği bi menü varmı ben bşraz çekiniyorum nasıl yapsam diye ya