- 4 Ekim 2012
- 16.237
- 31.663
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.281
Oyun halısına yatırdın mı, hareketleniyorlar ordaTam 38. Haftada dogdu aglarken falan iyi mesela gulucukler saciyor ama boyle asiri sakin kipirdamiyor aglamasa bi sorun var dicem
Yok canim hareketleride cok yavas zaten oyun halisinda durmuyor biraz oyuncaklara bakip guluyor ses cikariyor butun tepkisi buOyun halısına yatırdın mı, hareketleniyorlar orda
İyi hatırlattin 4. Ayda doktor idrar tahlili istemişti hafif enfeksiyon vardı ilaçsız geçirdik, sende bı baktır bari ama doktor ondan kilo almıyor demedi.Dayanamadım Google’da aradım. Bu aylarda kilo alımının azalma sebeplerinde idrar yolları enfeksiyonu var. Görülme sıklığı da bayağı yüksek . Belirti göstermeyebiliyormuş. Yeniden doktora gidip istesem mi acaba diye düşünüyorum. İlin kötüsü haftaya ailemle beraber memlekete gideceğim, şimdi gitmesem mi dedim aklımda her şey tepetaklak oldu
Benim kızım durduğu yerde durmuyo eller kollar ayaklar hep bi hareket halinde.üstüne battaniye ortuyorum alıyor çeke ceke kafasini örtüyor sonra birde ağlıyor . Uyurken eee eee cekiyorum benim ee ee biter bitmez kendi basliyo ee ee demeye :) ama Dr lar görüp normal demisse normaldir canim kimi bebek sakin oluyo takma kafanaTam 38. Haftada dogdu aglarken falan iyi mesela gulucukler saciyor ama boyle asiri sakin kipirdamiyor aglamasa bi sorun var dicem
Kilo konusunda iyi değil ama o konude çok hareketli ne kucakta ne yerde duruyor kendini itiyor kalkmaya çalışıyor dönmeye çalışıyor elleri hiç durmuyor herşeyi yakalamak istiyor. Seninkininde belki zamanı vardır her bebek farklı oluyor.Arkadaslar bu arada benim bebegim her bebek gibi kipir kipir degil 3 drda gordu sorun yok dediler ama icime sinmiyor koydugum yerde aglamasa hic kipirdamiyor elleri ayaklarini bile dogru duzgun oynatmiyor sizin bebisler nasil
Hepsini tek tek tatdir çünkü alerjisi varsa birine hangisine olduğunu bilemezsin önce tek ver 3 gün kuralı var internetten bak bı istersen.Ben şöyle yapayım diye düşündüm. Bi tadımlara başlıcam bugün patates alerjen değil ya bıhğn tek patates denerim. Yarın patates havuç ertesi gün patates havuç kabakla çorba yapayım öyle öyle gitsin. Olur muu?
Bide patatesi anne sütüyle falan yumuşatmama gerek yok değil mi direk patates ezmesini yutabilir yani.
Minik kuzular çok ısrar etmeyip 1-2 gün aonra tekrar vermeyi denesen canım belkş alr.
En korktuğym şey iştahsız çocuk, çookk
Zorr..
Biberon alıyomu canım bebişin . Biberon kullanmayın meme reddi başlıca sebebş diyolar ya :/
Ayyy hadi yaa cidden mi. Peki internetten belirtileri gördün mü bebeğinde? Ateş Kusma ishalİyi hatırlattin 4. Ayda doktor idrar tahlili istemişti hafif enfeksiyon vardı ilaçsız geçirdik, sende bı baktır bari ama doktor ondan kilo almıyor demedi.
Canım başka bebeklerle kıyaslama bence her bebeğin gelişimi ve mizacı farklı bak 3 dr a götürmüşsün normal demiş yavaş yavaş başlar. Bence oyun halısına bırak sen onu yanında dur belki yanlız kalmak istemiyordur. 1-2 ağlar susar sonraTam 38. Haftada dogdu aglarken falan iyi mesela gulucukler saciyor ama boyle asiri sakin kipirdamiyor aglamasa bi sorun var dicem
İnstada gördüm makrnavitma diye bş sayfa var oradan alayım dedim ek gıda başlangıç paketleri var. Sizin tabi ikincş bebiş dimi rahatsınızz ohhSulu pişirip iyice ezmeni tavsiye ederim. Bu sebzelere irmik, pirinç unu, şehriye, bulgur da ekleyebilirsin
Hepsini tek tek tatdir çünkü alerjisi varsa birine hangisine olduğunu bilemezsin önce tek ver 3 gün kuralı var internetten bak bı istersen.[/QUOTEcabım patatea havuö kabak alerjen gıda değiller ya o yğzden sorun ol az diye düşündüm. Diğer gıdaları dediğin gibi 3 gün ile deneyeceğim
Ateş kusma ishal olmadı bı tahlil vardı adını unuttum o yükse cikarsa gelişim bozukluğu oluyormuş o da yüksek çıkmadı Allah'a şükür.Ayyy hadi yaa cidden mi. Peki internetten belirtileri gördün mü bebeğinde? Ateş Kusma ishal
:)) darısı başınızaCanım başka bebeklerle kıyaslama bence her bebeğin gelişimi ve mizacı farklı bak 3 dr a götürmüşsün normal demiş yavaş yavaş başlar. Bence oyun halısına bırak sen onu yanında dur belki yanlız kalmak istemiyordur. 1-2 ağlar susar sonra
İnstada gördüm makrnavitma diye bş sayfa var oradan alayım dedim ek gıda başlangıç paketleri var. Sizin tabi ikincş bebiş dimi rahatsınızz ohh
Benim kizim da oyle canim.aylarca sesini duymadık aglamadı bile 3.5 4 aya kadar...agulamadı hala da çok ses cikarmaz arada kahkaha atiyo arada degisik ses cikariyo elini ayagini kipirdatmiyodu..hatta 5.5 aya kadar parmak ucunda bile basmaya calismadi..ayaklarını topluyodu..dik durmak icin bi cabası yoktu..hoppala aldım dik durmaya calisti mecburen oyuncaklara bakmak icin..1 haftada basmaya basladı ziplamaya calisirken..oyun halisi almistik simdi tekme tokat oynuyo..eskiden bos bos bakiyodu..tembeller sanirim teşvik etmek gerekiyor..:)4 ay olmadan karninin ustune dondu ama o kadar donuyo 1 2 dk snra agliyodu :)Tam 38. Haftada dogdu aglarken falan iyi mesela gulucukler saciyor ama boyle asiri sakin kipirdamiyor aglamasa bi sorun var dicem
Ben yasadim ilk haftalarda. Antibiyotik kullan dim ve bol tuzlu suda beklettim firsatbu ldukca. Bir sekilde gecti :/Kızlar doğumdan sonra tırnak iltihabı yaşayan var mı. Önce el tirnaklarim oldu.şimdide ayak baş parmagim bayadir var fucidin krem suruyordum şimdi orası kurumuş gibi olmuş normal derimle birleşen bi deri oluşmuş fazlalığı alayım dedim yine kanama ya başladı hiç yaramadi bu doğum bana
Doktor mu söyledi tahlil yapalım diye. Sen teklif etmedin galibaAteş kusma ishal olmadı bı tahlil vardı adını unuttum o yükse cikarsa gelişim bozukluğu oluyormuş o da yüksek çıkmadı Allah'a şükür.
Yok ben teklif etmedim çok huysuz doğru düzgün emmiyor gece çok ağlıyor diyince kendi istedi.Doktor mu söyledi tahlil yapalım diye. Sen teklif etmedin galiba
Benim kızım durduğu yerde durmuyo eller kollar ayaklar hep bi hareket halinde.üstüne battaniye ortuyorum alıyor çeke ceke kafasini örtüyor sonra birde ağlıyor . Uyurken eee eee cekiyorum benim ee ee biter bitmez kendi basliyo ee ee demeye :) ama Dr lar görüp normal demisse normaldir canim kimi bebek sakin oluyo takma kafana
Kilo konusunda iyi değil ama o konude çok hareketli ne kucakta ne yerde duruyor kendini itiyor kalkmaya çalışıyor dönmeye çalışıyor elleri hiç durmuyor herşeyi yakalamak istiyor. Seninkininde belki zamanı vardır her bebek farklı oluyor.
Acikcasi korktum kizlar ama tepki veriyor hic olmazsa gulmek aglamak gibi oyle olmasa drlarada inanmicaktimCanım başka bebeklerle kıyaslama bence her bebeğin gelişimi ve mizacı farklı bak 3 dr a götürmüşsün normal demiş yavaş yavaş başlar. Bence oyun halısına bırak sen onu yanında dur belki yanlız kalmak istemiyordur. 1-2 ağlar susar sonra
İnstada gördüm makrnavitma diye bş sayfa var oradan alayım dedim ek gıda başlangıç paketleri var. Sizin tabi ikincş bebiş dimi rahatsınızz ohh
Evet donuyor bazen ama gerisi yok yani oda cani isterse doner. Yalniz olmadigimiza sevindim hoppala bende dusundum ama erkek cocuk olunca acikcasi karar veremedim cunku dik durmuyir ayaklarinada yeni 1 haftadir zorla basiyor koydugum yerde hamur gibi yigiliyor cocuk aglar ama bu gunlerde daha cok agliyor guluyor boyle etrafina bakinca cok tepkisiz donenecede biraz tepinir gibi oluyor ama cok aktif degilBenim kizim da oyle canim.aylarca sesini duymadık aglamadı bile 3.5 4 aya kadar...agulamadı hala da çok ses cikarmaz arada kahkaha atiyo arada degisik ses cikariyo elini ayagini kipirdatmiyodu..hatta 5.5 aya kadar parmak ucunda bile basmaya calismadi..ayaklarını topluyodu..dik durmak icin bi cabası yoktu..hoppala aldım dik durmaya calisti mecburen oyuncaklara bakmak icin..1 haftada basmaya basladı ziplamaya calisirken..oyun halisi almistik simdi tekme tokat oynuyo..eskiden bos bos bakiyodu..tembeller sanirim teşvik etmek gerekiyor..:)4 ay olmadan karninin ustune dondu ama o kadar donuyo 1 2 dk snra agliyodu :)
Benim kızım sadece yan dönüyor o da yalnız olduğunda. Yanında biz varsak yatar sadece. Koltuk altından tutunca da basmıyor ayaklarını yumuşak bırakıyor.Evet donuyor bazen ama gerisi yok yani oda cani isterse doner. Yalniz olmadigimiza sevindim hoppala bende dusundum ama erkek cocuk olunca acikcasi karar veremedim cunku dik durmuyir ayaklarinada yeni 1 haftadir zorla basiyor koydugum yerde hamur gibi yigiliyor cocuk aglar ama bu gunlerde daha cok agliyor guluyor boyle etrafina bakinca cok tepkisiz donenecede biraz tepinir gibi oluyor ama cok aktif degil
Aynen canim bende bezini degismek icin pijamasini cikarinca hosuna gider doner mesela onun disinda 5 kere donmemistir daha 1 haftadir basiyor oglumda oda 1 dk surmez hemen yumusar dizlerinin uzerine yigilir senin bebegin dogum tarihi ne tam.olarak buyuk diye biliyorumBenim kızım sadece yan dönüyor o da yalnız olduğunda. Yanında biz varsak yatar sadece. Koltuk altından tutunca da basmıyor ayaklarını yumuşak bırakıyor.
21 temmuz benimkiAynen canim bende bezini degismek icin pijamasini cikarinca hosuna gider doner mesela onun disinda 5 kere donmemistir daha 1 haftadir basiyor oglumda oda 1 dk surmez hemen yumusar dizlerinin uzerine yigilir senin bebegin dogum tarihi ne tam.olarak buyuk diye biliyorum