- 4 Ekim 2012
- 16.488
- 32.467
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.861
Allahım şükürler olsun ... Kızlar sabah buraya yazana kadar2 fincan adaçayı içmiştim. Sizlerden öğrenince dolaba kaldırdım. İyi ki varsınız ne deyim.., iki fincan da beni bi toparladı yalnız :)3 boy kız var isteyene veriyorum
Canım adaçayı sütünü keser içme bence
Hepimizin evladının bahtı güzel olsun inşallah
Dökülsün ki daha çabuk uzasın annesi
Dökülmeyen saç hiç uzamıyor canım
Sen güzel görüyorsun canım teşekkür ediyorum
Bir sürü krem aldım kendime alnım kırışmış gözenekler açılmış
Acil bakıma başlıyorum artık
İnşallah ennkısa sürede geçer canım :)Gece hep acik memeler :)) gunduz uclarinda acima oluyor sanki acikta olunca kalkan rahatlatıyor isten ucretsiz izin alip bebegimle keyifle vakit gecirme hayallerim vardi ah ah memelerden bi nefes alamadim insallh en kisa surede atlatirim bende dua edin bana anneler :)) burasi olmasa coktan birakirdim.heralde emzirmeyi❣
Bir an önce geçer umarım az çok hepimiz yaşadık cnm bnm ama sabret. Benim de sağ göğsüm hala sıkıntılı ama dayanılmaz bişey değil.. Geçecek merak etmeGece hep acik memeler :)) gunduz uclarinda acima oluyor sanki acikta olunca kalkan rahatlatıyor isten ucretsiz izin alip bebegimle keyifle vakit gecirme hayallerim vardi ah ah memelerden bi nefes alamadim insallh en kisa surede atlatirim bende dua edin bana anneler :)) burasi olmasa coktan birakirdim.heralde emzirmeyi❣
Ben de o üründen düşünüyorum. Ne kadara aldınız?Ben boba 4g düşünmüştüm ama fiyat olarak beni aştı, solomom aldım 3 gün oldu şimdilik memnunum
Ben yenidoğan Aparatlı aldım 194 tü sanırımBen de o üründen düşünüyorum. Ne kadara aldınız?
Ilk oglumda gece boyu emzirirdim ve bir ara bana zarar vermek isteyen bir yaratik gibi gormustum onu uyku arasi kendime gelmesem zarar verecektim yavruma
Gerçekten mi? Ben bir kere yalnız diğer odada uyuyakalmıştım rüyamda bebeğime ameliyat yapılırken elektrikler gidiyor ve bebeğim ölüyordu korkudan annemin yanına nasıl gittiğini bilmiyorum. Senin kadar şiddetli olmadı.
Ilk oglumda gece boyu emzirirdim ve bir ara bana zarar vermek isteyen bir yaratik gibi gormustum onu uyku arasi kendime gelmesem zarar verecektim yavruma
Ben N11 den bunu aldım 155 lira yenidoğan aparatlısı da 190 küsür. Aparatı almadım işimi battaniyede görüyor. 1 kere hastaneye giderken kullandım çok rahat etti ama ben ededim nefessiz kalırsa diye panik yaptım :) ama o çok rahattı. İçi cam termosta eşim A101 den almış 17 lira çantaya koyup taşınmaz ama orta boy evde çok iyi iş görüyor suyu geç soğutuyor.Kanguru kullanan arkadaşlar, hangi markaları tercih ettiniz. Hangisi daha ergonomik. Bir de içi cam termos arıyorum bulamadım. Hepsi çelik ürünler. Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı
Instagramdsn attim sana yani umarim sana attimCanım ya Manavgat’taki kuaförlerden bihaberim senelerdir ama burada gidemiyorum yalnız. Oraya gelince annemle gideyim diyorum ombre düşünüyorum hangi kuafördü orası , isim yazmak yasaksa mesaj atar mısın
Ama cok guzel bir renk bi donem.kullanmistim15 sayfa birikmiş
Nesrinay86 koleston böğürtlen siyahi Benim boya ama tabii akıyor
Kızıl kadar olmasa da parlaklığı gidiyor
Tamam teşekkür ederim. Aslında ben termosu seyahat için istiyorum. Ama hep içi çelik olanlardan gördüm.Ben N11 den bunu aldım 155 lira yenidoğan aparatlısı da 190 küsür. Aparatı almadım işimi battaniyede görüyor. 1 kere hastaneye giderken kullandım çok rahat etti ama ben ededim nefessiz kalırsa diye panik yaptım :) ama o çok rahattı. İçi cam termosta eşim A101 den almış 17 lira çantaya koyup taşınmaz ama orta boy evde çok iyi iş görüyor suyu geç soğutuyor.
Evet benimkinde kırmızı ama zamanla ten rengine dönüşeceğini düşünüyorum. Daha önce de dikişli ameliyatım olmuştu. Kırmızıydı dikişleri alındığında sonra normal renge döndüKızlar sezeryan yerleriniz kırmızı mı? Ben daha önce 3 delik açılarak polip ve kist ameliyatı oldum. İzleri hiç geçmedi, bu da öyle kötü kalacak mı diye meraktan soruyorum.
Cok tatli ama benim yenim.cok hassas yara olma sebebi o ama alisti artik sanirim. Benim oglanin bi nefes almasi var memeyi alacagi zaman gormeye deger yani bu bebislerin her ani ayri tatliO spagetti gibi icine cekmesi cok tatli oluyor ama. Benimki yaptiginda alip icime sokasim geliyor. Bir de meme geleceğini anladiginda heyecanlanmalari, memedeyken emmeyi birakip sana bakarak gulmeleri yok mu... oy kurban olurum onlari verene.. nasil guzel bir duygudur onlarin o hallerini seyretmek
Oyku duru olur buyuk oglumada arkadas olur ay goruntusunden belli o cadi cok dilli biseye benziyor evimize nese gelir keske olsa3 boy kız var isteyene veriyorum
Canım adaçayı sütünü keser içme bence
Hepimizin evladının bahtı güzel olsun inşallah
Dökülsün ki daha çabuk uzasın annesi
Dökülmeyen saç hiç uzamıyor canım
Sen güzel görüyorsun canım teşekkür ediyorum
Bir sürü krem aldım kendime alnım kırışmış gözenekler açılmış
Acil bakıma başlıyorum artık
Seyahat için bende hep içi Çelik gördüm sanırım cam olan yok.Tamam teşekkür ederim. Aslında ben termosu seyahat için istiyorum. Ama hep içi çelik olanlardan gördüm.
Gece de kullaniyormuydun canim kalkaniCanım bende senin gibiydim ağlıyordum geçmiyordu ne yaptıysam. En son bende avent kalkan aldım lansinoh sürüp takıyorum, yavaş yavaş azaldı birde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o da tamamen geçirdi şükürler olsun
Iyiki varsiniz cok tesekkurler destekleriniz icin insallah geçecek ❣❣Bir an önce geçer umarım az çok hepimiz yaşadık cnm bnm ama sabret. Benim de sağ göğsüm hala sıkıntılı ama dayanılmaz bişey değil.. Geçecek merak etme
Ama cok guzel bir renk bi donem.kullanmistim
Kızlar sezeryan yerleriniz kırmızı mı? Ben daha önce 3 delik açılarak polip ve kist ameliyatı oldum. İzleri hiç geçmedi, bu da öyle kötü kalacak mı diye meraktan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?