2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım şükürler olsun ... Kızlar sabah buraya yazana kadar2 fincan adaçayı içmiştim. Sizlerden öğrenince dolaba kaldırdım. İyi ki varsınız ne deyim.., iki fincan da beni bi toparladı yalnız :)

İnşallah ennkısa sürede geçer canım :)

Bir an önce geçer umarım az çok hepimiz yaşadık cnm bnm ama sabret. Benim de sağ göğsüm hala sıkıntılı ama dayanılmaz bişey değil.. Geçecek merak etme

Ilk oglumda gece boyu emzirirdim ve bir ara bana zarar vermek isteyen bir yaratik gibi gormustum onu uyku arasi kendime gelmesem zarar verecektim yavruma
Gerçekten mi? Ben bir kere yalnız diğer odada uyuyakalmıştım rüyamda bebeğime ameliyat yapılırken elektrikler gidiyor ve bebeğim ölüyordu korkudan annemin yanına nasıl gittiğini bilmiyorum. Senin kadar şiddetli olmadı.

Kanguru kullanan arkadaşlar, hangi markaları tercih ettiniz. Hangisi daha ergonomik. Bir de içi cam termos arıyorum bulamadım. Hepsi çelik ürünler. Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı
Ben N11 den bunu aldım 155 lira yenidoğan aparatlısı da 190 küsür. Aparatı almadım işimi battaniyede görüyor. 1 kere hastaneye giderken kullandım çok rahat etti ama ben ededim nefessiz kalırsa diye panik yaptım :) ama o çok rahattı. İçi cam termosta eşim A101 den almış 17 lira çantaya koyup taşınmaz ama orta boy evde çok iyi iş görüyor suyu geç soğutuyor.

Eklentiler

• C1E47494-D092-4C2A-B1D0-660D9704F758.png
    129,5 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sezeryan yerleriniz kırmızı mı? Ben daha önce 3 delik açılarak polip ve kist ameliyatı oldum. İzleri hiç geçmedi, bu da öyle kötü kalacak mı diye meraktan soruyorum.

Tamam teşekkür ederim. Aslında ben termosu seyahat için istiyorum. Ama hep içi çelik olanlardan gördüm.

Kızlar sezeryan yerleriniz kırmızı mı? Ben daha önce 3 delik açılarak polip ve kist ameliyatı oldum. İzleri hiç geçmedi, bu da öyle kötü kalacak mı diye meraktan soruyorum.
Evet benimkinde kırmızı ama zamanla ten rengine dönüşeceğini düşünüyorum. Daha önce de dikişli ameliyatım olmuştu. Kırmızıydı dikişleri alındığında sonra normal renge döndü

Cok tatli ama benim yenim.cok hassas yara olma sebebi o ama alisti artik sanirim. Benim oglanin bi nefes almasi var memeyi alacagi zaman gormeye deger yani bu bebislerin her ani ayri tatli

Oyku duru olur buyuk oglumada arkadas olur ay goruntusunden belli o cadi cok dilli biseye benziyor evimize nese gelir keske olsa

Ama cok guzel bir renk bi donem.kullanmistim

Valla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş

Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da

Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum

@etka31112 basbelasiyim Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak

Eklentiler

• 62572B6E-6529-4F2A-87A4-1AC25DB9991F.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…