2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar yüce gönüllüsünüz. Benimkine söyledim şimdi sizi anlattım razı gelmedi velet. Allah gönlünüze göre versin canım.

Amin dicem de gozum korktu artik bebeklerden bude kiz olacaginin garantisi olsa keske ay bana ver onu ben susliyim sevim cok tatli

3 boy kız var isteyene veriyorum

Evet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler
Canım adaçayı sütünü keser içme bence

Hepimizin evladının bahtı güzel olsun inşallah

kızımın saçları dökülmez umarım
Dökülsün ki daha çabuk uzasın annesi
Dökülmeyen saç hiç uzamıyor canım

Maşallah size. Ne kadar da tatlısınız sizz . Sen çok güzel görünüyorsun uykusuz değil
Sen güzel görüyorsun canım teşekkür ediyorum
Bir sürü krem aldım kendime alnım kırışmış gözenekler açılmış
Acil bakıma başlıyorum artık

Kurnazlık öğreniyorlar sanırım. Erkin de iki gündür ne şeytanlıklar yapıyor. Gözüne kestirdiğiyle göz göze bakarak ağlama numarası yapıyor, elleri öne uzattığımız an alacaz diye hemen susuyor gülerek kendini kaldırmaya çalışıyor

Ne kadar yüce gönüllüsünüz. Benimkine söyledim şimdi sizi anlattım razı gelmedi velet. Allah gönlünüze göre versin canım.

Benim kız ablasına özendiği için kesmek kesmemek problem olmuyor
Ablası kestirince kestirmek istiyor maşa yapınca bana da yapın diyor
Senin kız tek olduğu için kararları kendi veriyor maşallah akıllı da Rabbim aklıyla yaşatsın inşallah

Kanguru kullanan arkadaşlar, hangi markaları tercih ettiniz. Hangisi daha ergonomik. Bir de içi cam termos arıyorum bulamadım. Hepsi çelik ürünler. Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı
Ben cybex aldim cok memnunum hic bebek agurligini hissetmiyorum kendinden yenidogan aparati vae 6 kg ya kadar kullaniliyir

Ay bu 2 gún benim canima okudu bu velet birde annemlerdeyiz gelen kucaga aliyo simartiyolar bizimkide aglama numarasi yapiyo

sizlere bir sorum olacak. hamilelikten beri bebege zarar gelmesi temali kabuslar görüyorum. 40 im da çıktı ama benim kabuslar devam ediyor. Geçen gece yorgun olduğum icin 1 saat sen bak diye babasına bıraktım, hatırlamak bile istemediğim rüya/kabus gördüm. İlk çocuk diye normal mi, benim psikolojim mi bozuk? Bilinçaltı bir korku var, gün içinde çok sakin ve rahatım ama bebekten ayrı uyuyunca gelsin kabuslar.

Bir de farkettim ki ben odada olursam net bir şekilde daha erken uyanıyor bebek. Sütün kokusunu alıyor velet. Misafirler gitsin, odasını ayırmak istiyorum daha güzel uyusun diye ama bu durumda beni kabuslar bekliyor galiba.

Bende birden acinin kesildigini hissetsem elimden gelse kirban kesicem suan ac uyuyor bebis emziremedim acıdan aci kesildiginde ucunda hala yara varmiydi hatirliyor musunuz
Vardı, kabuk bağlamış kısımlar vardı, açık pembe tahriş olmuş kısımlar vardı. Unutamam ki, 5-6 kere farklı ameliyat oldum hepsini unuttum o küçücük meme ucunun yaşattığını unutamam. Ama sabır canım, geçecek emin ol. Emzirirken telefona bak, sevdiğin filmi izle, oyala kendini bir şekilde

Kaç günlüksünüz canım? Ben bunda daha az yaşadım. Kızımda baya bir yaşamıştım. Uyurkeni geç, ayaktayken bile görüyordum. Kızım çok yoruyordu beni, gazı sancısı çok oluyordu bütün gece kucağımda gezdiriyordum , odayı ezberlemiştim artık gözü kapalı gidip geliyordum. Çoğu zaman aynı yaşlı kadını görüyordum bana sen yoruldun ver biraz da ben tutayım sallayım diyordu tam bebeği uzatacakken bir bakıyordum kadın ne arıyor odada , bebeği yere atacağım. Yada kucağındaki kara kediyi bıraksana gitsin diyordu , ben de kedi görüyordum tam ellerimi boşalttığımda son saniyede uyanıyordum yere düşürecekken. Buna sebep olarak zor bebek olduğunu, çok yorulduğumu, emzirirken ayrı acı çektiğimi vs. görüyorum. Korkma, kısa bir süre sonra geçecek

Evini ayrıysa babasını özlemiştir belki Melikem
Dakkası dakkasını tutmuyo huy degiştiriyo ben kucagima almiyorum her agladiginda sıpam yolunu bulmuş anñanneye dedeye kendini aglayarak acindiriyo birde 2 gùndúr bazi saatlerde halsiz oluyo anlamadim beboşumu üşüttüm mü bilmiyorum zaten burda cocuk doktorundan yarina randevu aldim bakalim durumlar nasil

Hiç boyatmadım ki kuaforum olsun. Keratini, kırıkları aldırmayı rus kuaforum yapıyordu , o da moskovaya doğurmaya gitti bir ay bile olmadı. Zaten 1,5 sene önce kızıl saçlı olmak istediğimi söylediğimde eğer yaparsan bir daha seni keratine almam demişti. O yaptığı işe garanti veriyor bana çünkü saçımın hasar görmeyeceğine. ama o zaman düşündüğüm renk kiralık aşktaki Defne nin saç rengiydi

Yeni iki ay bitti, 63 günlük oldu. Acemilik sanırım.
Seninki uykuyla gercek arasindaymis ben de daha cok ruya gibi senaryolu ben izliyorum ama hep kötü son. Ama demek istediğini anladım, emzirirken uyuklamaya başlayınca bende de korku oluyor.

İki saattir terasta uyuyor, sen de yat uyu dinlen, biz dinleriz telsizi diyorlar, bırakıp uyuyamiyorum. Bu sefer bize güvenmiyor musun diyorlar, yok tabi ama tedirgin oluyorum.

bu arada benim kv diyor hep sen yat uyu bana ver ben uyutayim diye, senin yaşlı kadın gibi, veremiyorum bebegi :)

Ablası var ya benimkinin de canım. Ablayı ikna etmek daha kolay, o kızıma bakıp uzatmaya merak salıyor, kuzenine bakıp kestirmeye. Bu benimki fena, kendi bildiğinden şaşmaz.
Bu arada büyük kız filme davet almış Ayla2 çekiliyor. Casting fotoğrafı
https://www.google.com.tr/search?q=...d=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=QRa1lgorvelCQM:

Şimdi senin šu yazdiklaeini gorúnce kendi yaptigim aklima geldi biara saçımı hürrem kızılına boyatmak istemiştim bi eltimle boyayi aldik boyadik (hep ben kendim boyarim saclarimi) sacimi yikadik vee biz şok benim sac kızılı birak bildigin turuncu olmuştu šu bakir kaplarin rengi gibi hem agliyorum hem gtlûyorum sonra ayni hafta icinde cikolata kahveye dòndûm unutamam o günü

daha çok küçükler ağlıyorsa bir sıkıntısı vardir, acindiriyor gibi düşünme bence. ben daha bizim ufakligin sebepsiz yere ağladığını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…