- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.242
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.881
Ooooo saclar sekillllValla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş
Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da
Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum
@etka31112 @basbelasiyim @Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak
Allah razı olsun. Yanında olması çok iyi olmuş. İşte ben o dönemler ameliyattan çıkmış, ağrılı, yorgun olmama bağlıyorum. İnsan dinlenmeyince beyin error veriyor bir saatten sonra.Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.
Ooooo saclar sekillll
Bu malt icecekler cidden ise yariyor ben her gece 1 maltana iciyorum 2 gun icmedim memeler fisss oldu yoksa tas gibi oluyordu geceleri. Vesile olurda insallah bol.bol.sutunuz olur sizinde
Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.
Annesi götürmüş de ajansa, ajans istanbulda biz bursada, ne akla hizmet bilmiyorum , fikir bildirmiyorum sonuçta ben götürüp getirmeyeceğime göre kendileri bilir. Evet , özellikle gözleri çok güzel , hamileyken ikisi de tartışıyordu bana benzesin yok bana benzesin diye. Ona benzemedi velet :) benzese hoşuma giderdiUnuttum ben ablayı
Cast ajansa mı bağlı
Maşallah bu kız da çok güzelmiş
Annesi götürmüş de ajansa, ajans istanbulda biz bursada, ne akla hizmet bilmiyorum , fikir bildirmiyorum sonuçta ben götürüp getirmeyeceğime göre kendileri bilir. Evet , özellikle gözleri çok güzel , hamileyken ikisi de tartışıyordu bana benzesin yok bana benzesin diye. Ona benzemedi velet :) benzese hoşuma giderdi
Sağ bize de haber ver kuzum ben de motiliumun faydasını gördümValla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş
Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da
Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum
@etka31112 @basbelasiyim @Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak
Sağ bize de haber ver kuzum ben de motiliumun faydasını gördüm
Sağol canım benim, mutlu oldumm. Ben ergen yaşta ışıltılı setlere gitmesine tam karşıyım kendi kızımı asla izin vermem, kapılıp gitmesinden korkarım. Onun için önermem şöyle yapın böyle yapın diye. Dersine çalışsın , sporuna gitsin , kardeşleriyle vakit geçirsin bence yeter. Bakalım, inşallah allah annesine de insaf verir de çocuktan para kazanmak isteğini bırakır.Aslında Bursa da çekilen dizilerde iynasa rahat edersiniz
Götürme getirme derdi olmaz
Büyük kız güzel de
Küçük kızın efsane
Sağol canım benim, mutlu oldumm. Ben ergen yaşta ışıltılı setlere gitmesine tam karşıyım kendi kızımı asla izin vermem, kapılıp gitmesinden korkarım. Onun için önermem şöyle yapın böyle yapın diye. Dersine çalışsın , sporuna gitsin , kardeşleriyle vakit geçirsin bence yeter. Bakalım, inşallah allah annesine de insaf verir de çocuktan para kazanmak isteğini bırakır.
Amin canım. Allah kem gözden sakınsın doğru yoldan şaşırtmasın.Amiiin ama hiç sanmıyorum vazgeçeceğini
Kadının gözünü hırs bürümüş
Tamam yapmak isteyene saygım sonsuz ama
Zaten arada kalmış bir çocuk öyle bi ortama girse yanlış yapma ihtimali çok fazla
Allah halkında hayırlısını versin
Bahtı güzel oldun
Coleston dedin değilmi. Dışarı çıktığımda renklerine göz atayım birAmiiin ama hiç sanmıyorum vazgeçeceğini
Kadının gözünü hırs bürümüş
Tamam yapmak isteyene saygım sonsuz ama
Zaten arada kalmış bir çocuk öyle bi ortama girse yanlış yapma ihtimali çok fazla
Allah halkında hayırlısını versin
Bahtı güzel oldun
Canim gecmis olsun ilk defa duydum. Insallah problem olmaz baska. Peki tedaviye yonelik birsey yapabiliyorlar mi?
Kanli ishal icin yapilan bir asi diye biliyorum. Asi reddi yapan aileler ve suriyeli cocuklarin tasidigi hastaliklardan dolayi asiyla kurulduğumuz hastaliklar hortlamaya basladi. Yaptırırsan daha iyi olur gibi
Cok gecmis olsun canim. Lokal anestezi cok da uzun sureli kalmaz sanki vücutta. Ezbere konusmak gibi olmasin ama ben 24 sa vermez sonra devam ederdim sanki
İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım inşallah zamanla kilo aldıkça büyüdükçe düzelir çok geçmiş olsun
Annesi götürmüş de ajansa, ajans istanbulda biz bursada, ne akla hizmet bilmiyorum , fikir bildirmiyorum sonuçta ben götürüp getirmeyeceğime göre kendileri bilir. Evet , özellikle gözleri çok güzel , hamileyken ikisi de tartışıyordu bana benzesin yok bana benzesin diye. Ona benzemedi velet :) benzese hoşuma giderdi
Anneler sağolun Dualarinzi eksik etmeyin yarin kbb doktoru görecek ilk olarak sonrasında genetik
İnsallah sorunsuz atlatırız bu durumu
Sağol canım benim, mutlu oldumm. Ben ergen yaşta ışıltılı setlere gitmesine tam karşıyım kendi kızımı asla izin vermem, kapılıp gitmesinden korkarım. Onun için önermem şöyle yapın böyle yapın diye. Dersine çalışsın , sporuna gitsin , kardeşleriyle vakit geçirsin bence yeter. Bakalım, inşallah allah annesine de insaf verir de çocuktan para kazanmak isteğini bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?