• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha çok küçükler ağlıyorsa bir sıkıntısı vardir, acindiriyor gibi düşünme bence. ben daha bizim ufakligin sebepsiz yere ağladığını görmedim.
Bir yeri agridiginda icli agliyo ama kucak istediginde sahte agladigi belli oluyo cúnkû aglarken kucaga alindiginda gùlûyo hele birde gezinsin agular havada ucušuyo

Şimdi senin šu yazdiklaeini gorúnce kendi yaptigim aklima geldi biara saçımı hürrem kızılına boyatmak istemiştim bi eltimle boyayi aldik boyadik (hep ben kendim boyarim saclarimi) sacimi yikadik vee biz şok benim sac kızılı birak bildigin turuncu olmuştu šu bakir kaplarin rengi gibi hem agliyorum hem gtlûyorum sonra ayni hafta icinde cikolata kahveye dòndûm unutamam o günü
ben de gökkuşağı olmayacağımı bilsem kendim yapardım canım. Yaa demi bir de farklı sonuç almak var...

Kizlar benim bebis hic uyumuyor koca gun ya..gecede deliksiz bi uykusu yok mırıl mırıl ve sık uyaniyor.buyume atağı fln mi bu yaa.1 hfta öncesine kadar gunduz en azndan 2 saat bi uyurdu yaa.memede uyuyor smdi

Kaç günlüksünüz canım? Ben bunda daha az yaşadım. Kızımda baya bir yaşamıştım. Uyurkeni geç, ayaktayken bile görüyordum. Kızım çok yoruyordu beni, gazı sancısı çok oluyordu bütün gece kucağımda gezdiriyordum , odayı ezberlemiştim artık gözü kapalı gidip geliyordum. Çoğu zaman aynı yaşlı kadını görüyordum bana sen yoruldun ver biraz da ben tutayım sallayım diyordu tam bebeği uzatacakken bir bakıyordum kadın ne arıyor odada , bebeği yere atacağım. Yada kucağındaki kara kediyi bıraksana gitsin diyordu , ben de kedi görüyordum tam ellerimi boşalttığımda son saniyede uyanıyordum yere düşürecekken. Buna sebep olarak zor bebek olduğunu, çok yorulduğumu, emzirirken ayrı acı çektiğimi vs. görüyorum. Korkma, kısa bir süre sonra geçecek
Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.

Vardı, kabuk bağlamış kısımlar vardı, açık pembe tahriş olmuş kısımlar vardı. Unutamam ki, 5-6 kere farklı ameliyat oldum hepsini unuttum o küçücük meme ucunun yaşattığını unutamam. Ama sabır canım, geçecek emin ol. Emzirirken telefona bak, sevdiğin filmi izle, oyala kendini bir şekilde
Allah razı olsun yeniden cesaretlendirdin beni gunduz aybe tv ye bakip oyaliyorum ama gece zor oluyor biraz insallah en kisa zaman da gecer bebegimin emerken de öyle tatli gizukuyor ki kıyamıyorum da anne sutunden mahrum etmeye

Canım göğüs doktorunun ilgi alanı değil, cildiyeye görün istersen
Cildiyee iki krem verdi biraz rahatlatti ama geçirmedi aventin gogus kalkanini aldim lansinoh surup biraz bekleyip takiyorum yumusatiyor gibi sanki insallah iyi gelir bide sogani haşlayıp sarmami tavsiye ettiler en son da onu denemeyi düşünüyorum

Hiç boyatmadım ki kuaforum olsun. Keratini, kırıkları aldırmayı rus kuaforum yapıyordu , o da moskovaya doğurmaya gitti bir ay bile olmadı. Zaten 1,5 sene önce kızıl saçlı olmak istediğimi söylediğimde eğer yaparsan bir daha seni keratine almam demişti. O yaptığı işe garanti veriyor bana çünkü saçımın hasar görmeyeceğine. ama o zaman düşündüğüm renk kiralık aşktaki Defne nin saç rengiydi
Ben de istemistim o rengi ama kuaförüm yapmadi. 20 gunde bir boyatman lazim sen gelip boyatmazsin, ben musterimi bakimsiz dolaştırmam dedi yapmadi :süslü:
Bana ombre yapar, ben 6 ayda bir asagi inen ombreyi yukari tasimak icin giderim. O zaman da yarim gun orda kaliyorum zaten. Simdi de uzadi ama gidecek vakit yok. Bir de boya kimyasal hamileyken kana gecer bebege gecer diye yapmadik, eh simdi de emziriyoruz, sute gecebilir. O yuzden de dibe temas edecek sekilde yapmam. Ombre bu acidan da mantikli

Ay bu 2 gún benim canima okudu bu velet birde annemlerdeyiz gelen kucaga aliyo simartiyolar bizimkide aglama numarasi yapiyo
Canim onun duzeni bozulmus o yuzden huzursuz. Evlerine alisiyorlar, farkli ortamda huzursuz oluyorlar. Bir de atak haftasi doguma gore degil beklenen doguma gore hesaplaniyor. Biz atagin icindeyiz, Melike Nehir den daha gerideydi. 2. Ataginiz baslamak uzere olabilir

Burda cok cok iyi bi ombre kurfor var Nesrinay86 Nesrinay86 sacini gorse en az 500 der
Canım ya Manavgat’taki kuaförlerden bihaberim senelerdir ama burada gidemiyorum yalnız. Oraya gelince annemle gideyim diyorum ombre düşünüyorum hangi kuafördü orası , isim yazmak yasaksa mesaj atar mısın

Kanguru kullanan arkadaşlar, hangi markaları tercih ettiniz. Hangisi daha ergonomik. Bir de içi cam termos arıyorum bulamadım. Hepsi çelik ürünler. Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı
Ben boba 4g düşünmüştüm ama fiyat olarak beni aştı, solomom aldım 3 gün oldu şimdilik memnunum

Cildiyee iki krem verdi biraz rahatlatti ama geçirmedi aventin gogus kalkanini aldim lansinoh surup biraz bekleyip takiyorum yumusatiyor gibi sanki insallah iyi gelir bide sogani haşlayıp sarmami tavsiye ettiler en son da onu denemeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun canım çok zor gerçekten, ben de kalkanı bulana çok dua etmiştim :halay:bana en etkili olan kremi sürüp memeler açık gezmek olmuştu

Geçmiş olsun canım çok zor gerçekten, ben de kalkanı bulana çok dua etmiştim :halay:bana en etkili olan kremi sürüp memeler açık gezmek olmuştu
Gece hep acik memeler :)) gunduz uclarinda acima oluyor sanki acikta olunca kalkan rahatlatıyor isten ucretsiz izin alip bebegimle keyifle vakit gecirme hayallerim vardi ah ah memelerden bi nefes alamadim insallh en kisa surede atlatirim bende dua edin bana anneler :)) burasi olmasa coktan birakirdim.heralde emzirmeyi❣

:olamaz:
Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.
Ilk oglumda gece boyu emzirirdim ve bir ara bana zarar vermek isteyen bir yaratik gibi gormustum onu uyku arasi kendime gelmesem zarar verecektim yavruma

Canım bende senin gibiydim ağlıyordum geçmiyordu ne yaptıysam. En son bende avent kalkan aldım lansinoh sürüp takıyorum, yavaş yavaş azaldı birde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o da tamamen geçirdi şükürler olsun

Back