• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T Toprak_kr bende Çelik var çok da memnunum neden Çelik düşünmüyorsun ki
Camlarda sogur hemen
Ben sabah 11 de su koydum
Saat 5 de hala ılıktı su

T Tazeminimalanne benim doktor daha doğum sonrası taburcu olurken garmastan yazmıştı göğüs yarası için
Eğer hiç geçmiyorsa al
Duş almadan yarım saat -1 saat önce sur
Sonra duş alınca yıkayınca çıkar 1-2 kullanımda etkili diye okumuştum

Valla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş :KK200:

Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da

Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum

@etka31112 @basbelasiyim @Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak
Ooooo saclar sekillll
Bu malt icecekler cidden ise yariyor ben her gece 1 maltana iciyorum 2 gun icmedim memeler fisss oldu yoksa tas gibi oluyordu geceleri. Vesile olurda insallah bol.bol.sutunuz olur sizinde

Bu gün bebek cekimimiz vardı
İnegöl dem Yalova’ya gittik
Uslu kızım olduğunu düşünüyordum yalanmış
Hem kendi yoruldu hem bizi çok yordu
Neredeyse hiç uyumadı
Uyulmadığı neyse bir de çok ağladı
Kız bi sürü Concept hazırlamış getirmiş çoğunu yapamadık
Arasa sakin durduğu kısa zamanda da tek bu kıyafetle çektik
Soy giydir yaparken dellenmesin diye :KK53: eve geldik ams perte çıkmışız

Şimdi durmayan bebeklerin annelerini daha çok anlıyorum

Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.
Allah razı olsun. Yanında olması çok iyi olmuş. İşte ben o dönemler ameliyattan çıkmış, ağrılı, yorgun olmama bağlıyorum. İnsan dinlenmeyince beyin error veriyor bir saatten sonra.

Ooooo saclar sekillll
Bu malt icecekler cidden ise yariyor ben her gece 1 maltana iciyorum 2 gun icmedim memeler fisss oldu yoksa tas gibi oluyordu geceleri. Vesile olurda insallah bol.bol.sutunuz olur sizinde

İnsallah hepimizin bol sütü olsun tassın dökülmesin artsın eksilmesin :)

Bizimkiler bu anlattıklarına 40 basması diyorlar o yüzden yalnız bırakmıyorlar sağolsun annem yanımda Salı günü çıkıyor kırkımız yarın gidiyor. Zor günlerimde yalnız bırakmadı.

Yanında birinin olması hakikatten çok güzel
Annem gecen cuma isten çıkartıldı
O günden beri 4-5 gün geldi
Bana ilaç gibi geldi
Evin içinde birinin olması çok iyiymiş
Biz 4. Günden beri tek kaldığımız için başta gelmene gerek yok diyordum ama varmış valla

Unuttum ben ablayı
Cast ajansa mı bağlı
Maşallah bu kız da çok güzelmiş
Annesi götürmüş de ajansa, ajans istanbulda biz bursada, ne akla hizmet bilmiyorum , fikir bildirmiyorum sonuçta ben götürüp getirmeyeceğime göre kendileri bilir. Evet , özellikle gözleri çok güzel , hamileyken ikisi de tartışıyordu bana benzesin yok bana benzesin diye. Ona benzemedi velet :) benzese hoşuma giderdi

Annesi götürmüş de ajansa, ajans istanbulda biz bursada, ne akla hizmet bilmiyorum , fikir bildirmiyorum sonuçta ben götürüp getirmeyeceğime göre kendileri bilir. Evet , özellikle gözleri çok güzel , hamileyken ikisi de tartışıyordu bana benzesin yok bana benzesin diye. Ona benzemedi velet :) benzese hoşuma giderdi

Aslında Bursa da çekilen dizilerde iynasa rahat edersiniz
Götürme getirme derdi olmaz
Büyük kız güzel de
Küçük kızın efsane :nazar:

Valla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş :KK200:

Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da

Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum

@etka31112 @basbelasiyim @Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak
Sağ bize de haber ver kuzum ben de motiliumun faydasını gördüm

Aslında Bursa da çekilen dizilerde iynasa rahat edersiniz
Götürme getirme derdi olmaz
Büyük kız güzel de
Küçük kızın efsane :nazar:
Sağol canım benim, mutlu oldumm. Ben ergen yaşta ışıltılı setlere gitmesine tam karşıyım kendi kızımı asla izin vermem, kapılıp gitmesinden korkarım. Onun için önermem şöyle yapın böyle yapın diye. Dersine çalışsın , sporuna gitsin , kardeşleriyle vakit geçirsin bence yeter. Bakalım, inşallah allah annesine de insaf verir de çocuktan para kazanmak isteğini bırakır.

Sağol canım benim, mutlu oldumm. Ben ergen yaşta ışıltılı setlere gitmesine tam karşıyım kendi kızımı asla izin vermem, kapılıp gitmesinden korkarım. Onun için önermem şöyle yapın böyle yapın diye. Dersine çalışsın , sporuna gitsin , kardeşleriyle vakit geçirsin bence yeter. Bakalım, inşallah allah annesine de insaf verir de çocuktan para kazanmak isteğini bırakır.

Amiiin ama hiç sanmıyorum vazgeçeceğini
Kadının gözünü hırs bürümüş
Tamam yapmak isteyene saygım sonsuz ama
Zaten arada kalmış bir çocuk öyle bi ortama girse yanlış yapma ihtimali çok fazla
Allah halkında hayırlısını versin
Bahtı güzel oldun

Zaten arada kalmış bir çocuk öyle bi ortama girse yanlış yapma ihtimali çok fazla
Bahtı güzel oldun
Amin canım. Allah kem gözden sakınsın doğru yoldan şaşırtmasın.

Bahtı güzel oldun
Coleston dedin değilmi. Dışarı çıktığımda renklerine göz atayım bir

Nesrinay86 Nesrinay86 aynen bak bi ben memnunum çok
Ama kuaförlerin boyaları da iyi oluyor
Heykelde kuaför malzemeleri satan yerler var oralara bakabilirsin

Tabbi ki gostericem teyzelerine :)
E0E3146D-E88D-457F-9480-52BD38079B8E.jpeg

Canim gecmis olsun ilk defa duydum. Insallah problem olmaz baska. Peki tedaviye yonelik birsey yapabiliyorlar mi?

Kanli ishal icin yapilan bir asi diye biliyorum. Asi reddi yapan aileler ve suriyeli cocuklarin tasidigi hastaliklardan dolayi asiyla kurulduğumuz hastaliklar hortlamaya basladi. Yaptırırsan daha iyi olur gibi

Cok gecmis olsun canim. Lokal anestezi cok da uzun sureli kalmaz sanki vücutta. Ezbere konusmak gibi olmasin ama ben 24 sa vermez sonra devam ederdim sanki

İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım inşallah zamanla kilo aldıkça büyüdükçe düzelir çok geçmiş olsun

T TubaSude kuzucum öncelikle geçmiş olsun, kız kardeşim anestezi hekimi ona sordum lokal anestezinin kana geçişi çok çok az emzirebilir dedi. G Gurmes canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberler alırsın umarım.

Anneler sağolun Dualarinzi eksik etmeyin yarin kbb doktoru görecek ilk olarak sonrasında genetik
İnsallah sorunsuz atlatırız bu durumu :(

Adres Başakşehir diyor
Başakşehir’de mi oturuyor
Ben de orda oturuyorum

Ben de korkarım nazar olur Allah muhafaza

Back