2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy işallah canlar 2 gebeliğim de lekelenme ile gidince sabah dünya başıma yıkıldı
Telas yapma canim bak benimde gebeliklerim hep lekeli hatta oglumda bildigin camasirim dolacak kadar gelmisti ama bak cok sukur simdi kendiyle ugrastiriyor sipam :) gonlunu ferah tut Aten tedbiri almissiniz simdi sıkı sıkı tutunuyordur minigin sana :)

Canim bunlar ilac degil hicbir yan etkisi olmaz hic merak etme. Ben Ms hastasiyim ve bircok vitaminle bir terapideyim, doktorum terapiye devam et bebege hicbir zarari yok, aksine faydasi var dedi

Canim bunlar ilac degil hicbir yan etkisi olmaz hic merak etme. Ben Ms hastasiyim ve bircok vitaminle bir terapideyim, doktorum terapiye devam et bebege hicbir zarari yok, aksine faydasi var dedi
Saol canım ilk gebelik olunca merak ediyorsun herşeyi bilmek istiyor insan

Reactions: D-E
Ayy işallah canlar 2 gebeliğim de lekelenme ile gidince sabah dünya başıma yıkıldı
Sakin ol canim benim ogrenmeden iki gun once basladi kahve lekelenme camasira gelmiyor ama sildikce geliyor. Dun keseyi gördük progestana basladik kizimdada boyleydi demekki bizimki böyle geçiyor strese gerek yok. Su aylarda bizim dinlenmek ani hareketlerden kaçınmak disinda yapacak pek birseyimiz yok malesef.

Bu sefer rahat bi hamilelik olsun endişelerim olmasın diye dualar ettim hep inşllah dediğiniz gibi geçici bir durumdur atlayırız bebişle bu durumu
Hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Hanımlar mesajlarınızı okuyorum beni unutmadiginiz icin teşekür ederim ogulumu kaybettim ama suan bi tane süt oglum var oglumla ayni odada kalan kuvez arkadasina bagisladim sutlerimi kesilene kadar sagdim verdim.Insallah bi tanede kardesi olacak.Persembe gunu kalp atışı için çağırdım doktorum inşallah o pit pitlari tekrar duyarim doktorum önlem amaçlı coraspin ve magneyum başlattı.Ben kendim her sabah bi bardak taze nar suyu içiyorum tansiyonum suan normal ama tedribi bastan almak istedim.bi fikri olan var mi baska onerebilecginiz seyler

Cnm seninnkimyasalda gebelikte kaça yükseldi sonrada düştü?

Galiba yanlış gönderdim

Evet kalitesiz sperm yada yumurta buyuk etken kimyasalda. İlla bir kez oldu diye yine olacak degil. Ama uzmanlar ikiden sonra arastirilmasini oneriyior.
Araştırma için ne yapmak lazım. Kan pırtılaşma testi nerde yapılıyor ne kadar sonra test çıkıyor???? Diyelim ki pırtılaşma çıktı ben coaspirin kullanamam ki !!!!!! Yasak ITP hastasıyım ben. Kafam allak bullak ya. Göğüslerim taş gibi olmuş ağrıyor, yeşil damarlar çıkmış. Mide bulantım var kadıklarda batma var ama değer iki kat artış göstermiyor. Bilmiyorum ne yapıcagımı?????? Siz olsanız ne yapardınız ?????

En son 350 gibi bir rakamdı lekelenmeler oluyordu sonra kanamaya cevirdi ve hızlıca düştü değerim
Söle söliyim adetten 1 gün snra öğrendim 28 4 gün snra 160 3 gün snra 350 sonra lekelenmeler ve düşüş başladı 303-32-8 kanamayla beraber hızlı bir düşüş yasadı

Ben olsam bu kadar paniklemezdim tesyi 48 saat olmadan yaptirdin zaten kanaman falanda yok neyin stresini yasiyorsun anlamadim biri yasadi diye sende yasayacak değilsin sonucta bence cok cok fazla evhamlisin biraz beklemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…