- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.981
Nuba göre mi tahminde blunuyorsun canım artık bizlerede tahminde bulunursun :)
benimde 5. haftada başlamıştı normal canım aç kalmamaya bak.
İlk hamileliğimde kramplardan dolayı kullanmıştım bende magnezyum bi etkisi olsa vermezdi bence rahat ol.
Biz olsak en kötüsünü düşünmezdik canım senn kendini zorla kimyasal gebe çıkartcan değerlerin ne güzel 2 kat artmış 4 kez test yapmışsın gerçekten çok stres yapıyorsun ve beynin bebeğine mesaj gönderiyo haberin olsun geçenlerde bir seminere gitmiştim orda anlattılar hamilelikte yaşadığınız streslerin anne karnındaki bebeğe çok etkisi varmış sen şimdi bırak kötü düşünmeyi Rabbim yazdıysa ona bi nefes bi hayat verecekse zaten doğacak ama yoksa nasibi dövünsen de istediğin testi yapsan pamuklara sarsanda durmayacak o yüzden aslında senin elinden şu an hiç bişey gelmiyo bence faydalı olmaya çalış canım bebişine iyi düşün bol dua
Alerji testi yaptırdık bizim ağaç tozlarına çıktı mesela ev tozuna çıkmadı canım sabah akşam bir süre pulmicort ve serum vericez bide koruyucu tozumuz var onecair eğerki sizin ev tozunaysa ona göre bi tedbir alırsın ev tozuna torbasız süpürge kullaanman lazım mesela ilerde düzelebilir dedi ama sende bence en kısa zamada imminoloji çocuk alerji doktoruna göster canım.
Ne bileyim aklımdan hiç çıkmıyor. Doğru söylüyorsun aslında. Gamlı baykuş misali gezinip duruyorum. Bırakmalıyım çıkmalıyım bu ruh halinden. Zaten elimden gelen birşey yok bekleyip göreceğiz. Bu süreçte pozitif olmaya çalışmalıyım. İnş herşey güzel olur. Benim içinde bi sürpriz olur. Buna çok ihtiyacım var gerçekten. 3 senedir bekliyoruz. Eşim variliysek ameliyatı oldu 6 ay önce. İlaçlar kürler tedaviler yıldım sıkıldım bunaldım galiba. Değerlerde biraz düşük çıkınca çok evham yaptım açıkçası. Zorla pozitifi gördüm tekrar negatife dönmek istemiyorum. İlk öğrendiğimiz gece eşimle mutluluktan uyuyamadık. Zor elde ettik. Allah inş nasip eder bu çocuğu bize. Gözüm korktu bu çocuk mevzusundan gerçekten. Çok zor bi imtihan. Allah kimseyi gebe kalamamakla sınamasın. Çok zor çeken bilir. Kolay olan şey beni sevmez zaten hayatım hep zorlarla savaşarak geçti. Buda negatif olursa büyük yıkım olur bizim için. Allah büyük dua etmekten başka çaremiz yok.