• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Söle söliyim adetten 1 gün snra öğrendim 28 4 gün snra 160 3 gün snra 350 sonra lekelenmeler ve düşüş başladı 303-32-8 kanamayla beraber hızlı bir düşüş yasadı
Tmm cnm bu akşam bi daha test yapıcam bakalım ne kadar yükselmiş yada düşmüş mü? Eğer düşüş varsa progestanı bırakıcam :KK43::KK43:

Ben olsam bu kadar paniklemezdim tesyi 48 saat olmadan yaptirdin zaten kanaman falanda yok neyin stresini yasiyorsun anlamadim biri yasadi diye sende yasayacak değilsin sonucta bence cok cok fazla evhamlisin biraz beklemen lazım
Cnm ilk gebeliğim kimyasal oldu.
Son iki testtede 2 kat artış yok. Ama belirtiler gebelik üzerine anlamıyorum bende çok değişik bi duygu tüm kalbimle inanmak istiyorum gebeyim ohhhh çok şükür demek istiyorum ama iki kat da artış olmayınca korkuyorum ya elimde değil modum düşük korkularım var.....

Anladım canım inşallah sıkıntısız atlatırız şu ilk dönemleri. İnşallah anneme çekmem annem bebek canlanana kadar gece gündüz mide bulantısı çekermiş
Valla benim de bi haftadr çok arttı mide bulantilarm bütün gün yatıyorum başım da dönüyor :110: inşallah kısa zamanda atlatırız bu donemleri

Cnm ilk gebeliğim kimyasal oldu.
Son iki testtede 2 kat artış yok. Ama belirtiler gebelik üzerine anlamıyorum bende çok değişik bi duygu tüm kalbimle inanmak istiyorum gebeyim ohhhh çok şükür demek istiyorum ama iki kat da artış olmayınca korkuyorum ya elimde değil modum düşük korkularım var.....
Ben iki kez kimyasal yasamis biri olarak yaziyorum bunu stres en buyuk dusman kan verme bekle biraz daha degerlerun ki kat demiyorsun ama ben iki kat duye hatırlıyorum tekrar yazarmisin

Canım acı bir kaybın olmuş sanırım. Üzüldüm. Ama yeniden hamileymişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

QUOTE="Hopilus, post: 53940649, member: 441855"]Hanımlar mesajlarınızı okuyorum beni unutmadiginiz icin teşekür ederim:KK200: ogulumu kaybettim ama suan bi tane süt oglum var oglumla ayni odada kalan kuvez arkadasina bagisladim sutlerimi kesilene kadar sagdim verdim.Insallah bi tanede kardesi olacak.Persembe gunu kalp atışı için çağırdım doktorum inşallah o pit pitlari tekrar duyarim:dua: doktorum önlem amaçlı coraspin ve magneyum başlattı.Ben kendim her sabah bi bardak taze nar suyu içiyorum tansiyonum suan normal ama tedribi bastan almak istedim.bi fikri olan var mi baska onerebilecginiz seyler:anneadayı::KK200:[/QUOTE]

İlk hamileliği olan anne adayları size tavsiyem hic stres yapmayın. Size en buyük düşman stres. Benim de 2. Bebeğim olacak inşallah. İlkinde kendimi çok dinliyor herseyden endişeleniyordum. Bu defa cocukla ilgilenmekten hamileligimi unutuyorum adeta. İnsallah hepimize sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Hayırlısıyla alalım kucağımıza.

Ben iki kez kimyasal yasamis biri olarak yaziyorum bunu stres en buyuk dusman kan verme bekle biraz daha degerlerun ki kat demiyorsun ama ben iki kat duye hatırlıyorum tekrar yazarmisin

Cnm 11 aralık pazartesi saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık Çarşamba saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık cumartesi saat sabah 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat pzar 17.26 da beta hcg 160 çıktı.

Böyle cnm :(

alıntı yaptım yaptım hepsi silindi yaaa:sinirli:
-Bende de gerginlik diz boyu
-Akıntı ve kasık ağrısı devam ediyor
-rüya konusunda ben de efsaneyim dün gece rüyamda rüya görüyormuşum o rüyada kanama başlamış rüyamda uyanıylrım ohh çok şükür diyorum sonra gerçekten uyandım Ohhhhhh çok şükür rüya dedim
- kan sulandırıcı için de birAz kaba bi tabir olabilir ama iki ucu b.. değnektir doktor için de bir risktir eğer erken dönemde az seviyede pıhtılaşma sorunu olan birine iğne başlanırsa tutynmaya etki edip kanı fazla sulandırır ve düşüğe neden olur iyice yerleştiğini görmek ister doktorlar
Öte yandan bu sorunu olan kişiye iğne başlanmazsa şuan sadece kanımızla beslenen bebeler pıhtı atması sonucu beslenmez ve içerde gebelik sonlanır
Benim 1. Gebeliğim 10 haftalıkken pıhtılşmadan dolayı sonlandı ondan sonra iğne kullanmaya başladık
Bu tüp bebekte yransfer günü yani adet tarihine 10 gün kala kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum sanırım 9 ay da böyle geçecek
Ayy destan yazmışımmm :KK48:
Benim rüyalar koptu gidiyor animasyon çizgi film görüyorum rüyamda bugün elsa yi gördüm mesela ciddiyim :dondurma:En Büyük TÜRKİYE:63::halay:

Böyle cnm :KK43:
Canim seninartislar gayett iyi niye sıkıyorsun canini tam 2 gune 1 yapmamissin o yuzden kafan karisiyor huzursuz oluyorsun gayet iyi sikma canini akisina birak tadini cikar canim benim :)

Teşekkürler cnm bakalım bizim başımıza ne gelecek ????
Canım iyi düşün iyi olsun nekadar strese girersen okadar kötü sakin ol bugünde test yaptır ve akısına bırak artık lekelenmelerin yok hamilelik belirtilerin var bunlar iyiye işaret bicok doktor %60lık artısı normal görüyor sonucunu al ve 10 gün ladar bekle doktora git kese ozaman gözükücektir

Canım iyi düşün iyi olsun nekadar strese girersen okadar kötü sakin ol bugünde test yaptır ve akısına bırak artık lekelenmelerin yok hamilelik belirtilerin var bunlar iyiye işaret bicok doktor %60lık artısı normal görüyor sonucunu al ve 10 gün ladar bekle doktora git kese ozaman gözükücektir
Evet leke yok hamilelik belirtilerim var. Bu günde test yapıcam ona göre artık netleşir herşey herhalde. Allah kimseyi muallakta bırakmasın.

:) :) ben cinardan once 1 kimyasal 1 de bos gebelik yasadim bu sirada uzmanlastim 2016 temmuz annelerindeydim daha once orda adim cinsiyet tahmincisine çıkmıştı :) esim Diyordu ki artik sana kadinlar kulübü kadin dogum uzmanligi diplomani verir :)
Internet bazen cok faydali iste boyle birbirimizin sorularına cevap buluyoruz bazen de cok zararli olmadik seylerle psikolojimizi bozuyoruz
Nuba göre mi tahminde blunuyorsun canım artık bizlerede tahminde bulunursun :)

Merabaha kızlar nasıl gidiyo hamilelik? Benim 2 gündür bulantılar başladı. Bu sabah öğürmeyle birlikte ilk kusmam da oldu. Gece de uyuyamıyorum bulantıdan. Gün içinde de içim hep karışık. Sizde de bulantılar başlayanlar oldu mu acaba? Çok mu erken başladı ki 5 haftalık daha
benimde 5. haftada başlamıştı normal canım aç kalmamaya bak.
Kızlar bişey sorucam ben kan ve idrar tahlili yaptırmıştım d vitamini eksikliği çıktı doktor damla verdi günde 9 damla kullanıcaksın dedi.geçende kalçalarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu yere basamıyordum acile gittim doktor magnezyum verdi.bu haftalarda başlaması normal değil dedi.benim gibi olan varmı aranızda.birde bu ilaçları kullanan vardı herhangi bi yan etkisi oluyorum?
İlk hamileliğimde kramplardan dolayı kullanmıştım bende magnezyum bi etkisi olsa vermezdi bence rahat ol.

Araştırma için ne yapmak lazım. Kan pırtılaşma testi nerde yapılıyor ne kadar sonra test çıkıyor???? Diyelim ki pırtılaşma çıktı ben coaspirin kullanamam ki !!!!!! Yasak ITP hastasıyım ben. Kafam allak bullak ya. Göğüslerim taş gibi olmuş ağrıyor, yeşil damarlar çıkmış. Mide bulantım var kadıklarda batma var ama değer iki kat artış göstermiyor. Bilmiyorum ne yapıcagımı?????? Siz olsanız ne yapardınız ?????
Biz olsak en kötüsünü düşünmezdik canım senn kendini zorla kimyasal gebe çıkartcan değerlerin ne güzel 2 kat artmış 4 kez test yapmışsın gerçekten çok stres yapıyorsun ve beynin bebeğine mesaj gönderiyo haberin olsun geçenlerde bir seminere gitmiştim orda anlattılar hamilelikte yaşadığınız streslerin anne karnındaki bebeğe çok etkisi varmış sen şimdi bırak kötü düşünmeyi Rabbim yazdıysa ona bi nefes bi hayat verecekse zaten doğacak ama yoksa nasibi dövünsen de istediğin testi yapsan pamuklara sarsanda durmayacak o yüzden aslında senin elinden şu an hiç bişey gelmiyo bence faydalı olmaya çalış canım bebişine iyi düşün bol dua :anneadayı::anne:

Heh aynii isteee :KK43: tozdan mi oluyor senin yavrununda :KK43: bir anda cigerler doluyor nefes gidiyor
Alerji testi yaptırdık bizim ağaç tozlarına çıktı mesela ev tozuna çıkmadı canım sabah akşam bir süre pulmicort ve serum vericez bide koruyucu tozumuz var onecair eğerki sizin ev tozunaysa ona göre bi tedbir alırsın ev tozuna torbasız süpürge kullaanman lazım mesela ilerde düzelebilir dedi ama sende bence en kısa zamada imminoloji çocuk alerji doktoruna göster canım.

Ben pek olumsuz gibi goremedim bugun yine en son verdigin yerde ayni saatte ver bakalım net bir tablo o zaman olusacaktir. Verme desemde vereceksin belli bazri bu kriterlere dikkat etde dogru sonuc alirsin

Böyle cnm :KK43:

Back