- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #2.921
Allah razı olsun cümlemizin inşllah bazen Hayatda sınavlar ben erken çok büyük sınavlar verdin belki tekrar sınanıcam rabbim mükavatlandırdı tekrar nasip anne olmayı nasip etti ben oğluma hem anne hem baba oldum hem okudum hem çalıştım parttime işlerde çalıştım okurken biryandada oğlumu büyüttüm şimdi sadece anne olmak istiyorum babası var olan ilk oğlum başka ona ömür boyu hem anne hem baba olucam rabbim bu doğacak bebeğimin babalarına ömür verir Allah şaşırtmazsa onlara anne olucam sadece az çok yaztım gebelikten birde duygusallaşıyorım ondan kusuruma bakmayın uzun oldu hayat hikayemi anlatmış gibi oldum :)Canim benimm hep mutlu olun inşallah yeni bebis size daha cok mutluluk huzur getirsin :) Allah gonlune gore versin
Benimde daha önce kimyasal gebelik oldu ama öğrenmemle düşmesi arasında 3 gün vardı o yüzden ondan bişey anlamamıştımRica ederim canım benimde ilk sayılır,bir önceki düşüğü saymazsakböyle böyle alışacağız bizde
Ben dün neler ettim adama yazık en son koltukta uyuya kaldı uyumasa daha neler bulurdum:)Evet bu ara yalnış anlama da üstüme yok
Geçecek hepsi zamana ihtiyacımız varBen dün neler ettim adama yazık en son koltukta uyuya kaldı uyumasa daha neler bulurdum:)
Canimm yaz tabi ki daha cok dinlicez birbirimizi.. Burda onun için variz.. Herkes sinavlarini yasiyor bu hayatta zaten dunyaya gelme sebebimiz bu.. Sen atlatmissin cok sukur insallah baska zor gunlerin olmaz hep mutlu mesut bir ailen olur büyük oglunda insallah salih bir evlat olur yuzunu hep güldürürAllah razı olsun cümlemizin inşllah bazen Hayatda sınavlar ben erken çok büyük sınavlar verdin belki tekrar sınanıcam rabbim mükavatlandırdı tekrar nasip anne olmayı nasip etti ben oğluma hem anne hem baba oldum hem okudum hem çalıştım parttime işlerde çalıştım okurken biryandada oğlumu büyüttüm şimdi sadece anne olmak istiyorum babası var olan ilk oğlum başka ona ömür boyu hem anne hem baba olucam rabbim bu doğacak bebeğimin babalarına ömür verir Allah şaşırtmazsa onlara anne olucam sadece az çok yaztım gebelikten birde duygusallaşıyorım ondan kusuruma bakmayın uzun oldu hayat hikayemi anlatmış gibi oldum :)
aynen ben de öyleyim. hatta moralim bozuluyo niye hiçbir belirti yok bi aksilik mi var acaba diye. Bazen ayaklarım üşüdüğünde kasıklarım ağrıyo o kadar. Acaba bi sıkıntı mı var diye dün tekrar betahcg baktırdım. 8778 çıktı çok şükür de rahatladım. Bazılarının olmazmış, belki bizim de böyle rahat bi hamileliğimiz geçer :)Kizlar bir sey sorcam tecrubeliyim guya ama her hamilelikte insan ilk defa hamile kaliyormus gibi simdi soruma gecim :) ben hic hamile gibi degilim midem bulanmiyor kasiklarimdaki agri siskinlik gecti 6. Haftaya girmemle birlikte bir tek uykum cok geliyor
Amin cümlemizin evladı hayırlı evlat olsunCanimm yaz tabi ki daha cok dinlicez birbirimizi.. Burda onun için variz.. Herkes sinavlarini yasiyor bu hayatta zaten dunyaya gelme sebebimiz bu.. Sen atlatmissin cok sukur insallah baska zor gunlerin olmaz hep mutlu mesut bir ailen olur büyük oglunda insallah salih bir evlat olur yuzunu hep güldürür
Kimyasal gebeliklerle kan pıhtılamasının bi ilişkisi yok diye biliyorum yanlışsam bilenler beni aydınlatsın cünki kimyasal gebeligi (sessiz düşüşü) her kadın yasıyormus senede bikaç defa kan testi yapmadan anlasılmıyormus bak bende gecen ay kimyasal gecirdim şimdi hamileyim eger kan pıhtılaşmasından olsaydı kese gözükmez yine kimyasal olurduCnm bende trombosit düşüklüğü var yani kanamam olduğunda kanama zor duruyordu. Ameliyat oldum dalağım alındı. ITP hastasıyım. Şuanda trombositlerim normal seyrinde. 1 kimyasalım var 1.5 yıl önce. Bu gebelikte de değerlerim 48 saat içinde tam 2 katına çıkmıyor. Mesela beta hcg 2 gün önce 106 iken, 2 gün sonra 160 oldu. Yine kimyasal olmasından çok korkuyorum. Uyuyamıyorum ya endişeden. Sizce bende de kan pırtılaşması olabilir mi ?
valla benim ilk hamileliğim ama daha ilk günlerden başladık kavgaya bakalım 9 ay nasıl geçecekBide ben yalnızım kimsem yok kendisinin ailesi burda bende anneme gitmek istiyorum kızımı görmeden duramam diyor iyice sinirleniyorum ilk hamileliğimde çok farklıydı şimdi hiç umursamıyor çok sinirleniyorum
Ayyy insallah canim insallah oyle sansliyizdir ben oglumda fenaydim kusmuyordum ama. Keske kussam da rahatlasam diye agliyordum 20 haftaya kadar agzima patates ve kasarli tosttan baska bir sey suremedim 9. Haftadan sonra baslamisti bu gıcıklıklar tabi belki o zamana kadar rahatımdir tadini çıkaracağımıza iste boyle dert ediyoruz :)aynen ben de öyleyim. hatta moralim bozuluyo niye hiçbir belirti yok bi aksilik mi var acaba diye. Bazen ayaklarım üşüdüğünde kasıklarım ağrıyo o kadar. Acaba bi sıkıntı mı var diye dün tekrar betahcg baktırdım. 8778 çıktı çok şükür de rahatladım. Bazılarının olmazmış, belki bizim de böyle rahat bi hamileliğimiz geçer :)
Amin canim insallahAmin cümlemizin evladı hayırlı evlat olsun
Evet kalitesiz sperm yada yumurta buyuk etken kimyasalda. İlla bir kez oldu diye yine olacak degil. Ama uzmanlar ikiden sonra arastirilmasini oneriyior.Kimyasal gebeliklerle kan pıhtılamasının bi ilişkisi yok diye biliyorum yanlışsam bilenler beni aydınlatsın cünki kimyasal gebeligi (sessiz düşüşü) her kadın yasıyormus senede bikaç defa kan testi yapmadan anlasılmıyormus bak bende gecen ay kimyasal gecirdim şimdi hamileyim eger kan pıhtılaşmasından olsaydı kese gözükmez yine kimyasal olurdu
Gelmez inşallah. Bana prolutona idrar testi yaptığım günün ertesi gün başladı doktorum. Her hafta oluyorum.Bnm de sabah peçeteme leke geldi dr umla mesajlaştım pruloton iğne yaptırdı gelmez işallah birdaha
Ayy bir daha görmedin yani inşallah bende görmem sabahtan beri 10 oldu wc ye gidişimGelmez inşallah. Bana prolutona idrar testi yaptığım günün ertesi gün başladı doktorum. Her hafta oluyorum.
4.haftada 1 gün biraz kahverengi lekeler olmuştu bi daha olmadı. Hiçbirimiz görmeyelim o lekeleri inşallah.
Cuma günü randevum var sonucu paylaşırımvalla benim ilk hamileliğim ama daha ilk günlerden başladık kavgaya bakalım 9 ay nasıl geçeceksiz bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bu arada
İçini ferah tut biz beraber doğurucaz allahın izni ileBnm de sabah peçeteme leke geldi dr umla mesajlaştım pruloton iğne yaptırdı gelmez işallah birdaha
İnşallah bende de kahverengi leke oldu geçen hafta geçti şimdi yokGelmez inşallah. Bana prolutona idrar testi yaptığım günün ertesi gün başladı doktorum. Her hafta oluyorum.
4.haftada 1 gün biraz kahverengi lekeler olmuştu bi daha olmadı. Hiçbirimiz görmeyelim o lekeleri inşallah.
Benim görümcemdede cok fazla kalca agrısı vardı onada dr magnezyum vermişti 2.ayındaydı başladıgında suan 2 aylık kızı varKızlar bişey sorucam ben kan ve idrar tahlili yaptırmıştım d vitamini eksikliği çıktı doktor damla verdi günde 9 damla kullanıcaksın dedi.geçende kalçalarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu yere basamıyordum acile gittim doktor magnezyum verdi.bu haftalarda başlaması normal değil dedi.benim gibi olan varmı aranızda.birde bu ilaçları kullanan vardı herhangi bi yan etkisi oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?