- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.941
Ayy işallah canlar 2 gebeliğim de lekelenme ile gidince sabah dünya başıma yıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telas yapma canim bak benimde gebeliklerim hep lekeli hatta oglumda bildigin camasirim dolacak kadar gelmisti ama bak cok sukur simdi kendiyle ugrastiriyor sipam :) gonlunu ferah tut Aten tedbiri almissiniz simdi sıkı sıkı tutunuyordur minigin sana :)Ayy işallah canlar 2 gebeliğim de lekelenme ile gidince sabah dünya başıma yıkıldı
Canim bunlar ilac degil hicbir yan etkisi olmaz hic merak etme. Ben Ms hastasiyim ve bircok vitaminle bir terapideyim, doktorum terapiye devam et bebege hicbir zarari yok, aksine faydasi var dediKızlar bişey sorucam ben kan ve idrar tahlili yaptırmıştım d vitamini eksikliği çıktı doktor damla verdi günde 9 damla kullanıcaksın dedi.geçende kalçalarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu yere basamıyordum acile gittim doktor magnezyum verdi.bu haftalarda başlaması normal değil dedi.benim gibi olan varmı aranızda.birde bu ilaçları kullanan vardı herhangi bi yan etkisi oluyorum?
Saol canım ilk gebelik olunca merak ediyorsun herşeyi bilmek istiyor insanCanim bunlar ilac degil hicbir yan etkisi olmaz hic merak etme. Ben Ms hastasiyim ve bircok vitaminle bir terapideyim, doktorum terapiye devam et bebege hicbir zarari yok, aksine faydasi var dedi
Canim gecmis olsunBnm de sabah peçeteme leke geldi dr umla mesajlaştım pruloton iğne yaptırdı gelmez işallah birdaha
Saol cnm teşekkür ederim bildiğim iyi olduBenim görümcemdede cok fazla kalca agrısı vardı onada dr magnezyum vermişti 2.ayındaydı başladıgında suan 2 aylık kızı var
Sakin ol canim benim ogrenmeden iki gun once basladi kahve lekelenme camasira gelmiyor ama sildikce geliyor. Dun keseyi gördük progestana basladik kizimdada boyleydi demekki bizimki böyle geçiyor strese gerek yok. Su aylarda bizim dinlenmek ani hareketlerden kaçınmak disinda yapacak pek birseyimiz yok malesef.Ayy işallah canlar 2 gebeliğim de lekelenme ile gidince sabah dünya başıma yıkıldı
Dogru soyluyorsun canimHerhafta farklı değişimler olur
Benim oğlumda da alerjik astım var sürekli buhar veriyoruz ilaçlı böyle burun akıntısı başlayıncada direk ciğerleri doluyo malesefCok gecmis olsun sizede canim Allah sifa versin yavruna balgam mi var
Cnm kimyasal gebeliğinde ilk öğrendiğinde değerin kaçtı, kaça yükseldi ve düştü.Benimde daha önce kimyasal gebelik oldu ama öğrenmemle düşmesi arasında 3 gün vardı o yüzden ondan bişey anlamamıştım
Cnm seninnkimyasalda gebelikte kaça yükseldi sonrada düştü?Kimyasal gebeliklerle kan pıhtılamasının bi ilişkisi yok diye biliyorum yanlışsam bilenler beni aydınlatsın cünki kimyasal gebeligi (sessiz düşüşü) her kadın yasıyormus senede bikaç defa kan testi yapmadan anlasılmıyormus bak bende gecen ay kimyasal gecirdim şimdi hamileyim eger kan pıhtılaşmasından olsaydı kese gözükmez yine kimyasal olurdu
İlk öğrendiğimde 75di 2 gün sonra 170 oldu sonra da düşüş başladı canımCnm kimyasal gebeliğinde ilk öğrendiğinde değerin kaçtı, kaça yükseldi ve düştü.
Galiba yanlış gönderdimHanımlar mesajlarınızı okuyorum beni unutmadiginiz icin teşekür ederim ogulumu kaybettim ama suan bi tane süt oglum var oglumla ayni odada kalan kuvez arkadasina bagisladim sutlerimi kesilene kadar sagdim verdim.Insallah bi tanede kardesi olacak.Persembe gunu kalp atışı için çağırdım doktorum inşallah o pit pitlari tekrar duyarim doktorum önlem amaçlı coraspin ve magneyum başlattı.Ben kendim her sabah bi bardak taze nar suyu içiyorum tansiyonum suan normal ama tedribi bastan almak istedim.bi fikri olan var mi baska onerebilecginiz seyler
En son 350 gibi bir rakamdı lekelenmeler oluyordu sonra kanamaya cevirdi ve hızlıca düştü değerimCnm seninnkimyasalda gebelikte kaça yükseldi sonrada düştü?
Araştırma için ne yapmak lazım. Kan pırtılaşma testi nerde yapılıyor ne kadar sonra test çıkıyor???? Diyelim ki pırtılaşma çıktı ben coaspirin kullanamam ki !!!!!! Yasak ITP hastasıyım ben. Kafam allak bullak ya. Göğüslerim taş gibi olmuş ağrıyor, yeşil damarlar çıkmış. Mide bulantım var kadıklarda batma var ama değer iki kat artış göstermiyor. Bilmiyorum ne yapıcagımı?????? Siz olsanız ne yapardınız ?????Evet kalitesiz sperm yada yumurta buyuk etken kimyasalda. İlla bir kez oldu diye yine olacak degil. Ama uzmanlar ikiden sonra arastirilmasini oneriyior.
Söle söliyim adetten 1 gün snra öğrendim 28 4 gün snra 160 3 gün snra 350 sonra lekelenmeler ve düşüş başladı 303-32-8 kanamayla beraber hızlı bir düşüş yasadıEn son 350 gibi bir rakamdı lekelenmeler oluyordu sonra kanamaya cevirdi ve hızlıca düştü değerim
Ben olsam bu kadar paniklemezdim tesyi 48 saat olmadan yaptirdin zaten kanaman falanda yok neyin stresini yasiyorsun anlamadim biri yasadi diye sende yasayacak değilsin sonucta bence cok cok fazla evhamlisin biraz beklemen lazımAraştırma için ne yapmak lazım. Kan pırtılaşma testi nerde yapılıyor ne kadar sonra test çıkıyor???? Diyelim ki pırtılaşma çıktı ben coaspirin kullanamam ki !!!!!! Yasak ITP hastasıyım ben. Kafam allak bullak ya. Göğüslerim taş gibi olmuş ağrıyor, yeşil damarlar çıkmış. Mide bulantım var kadıklarda batma var ama değer iki kat artış göstermiyor. Bilmiyorum ne yapıcagımı?????? Siz olsanız ne yapardınız ?????