Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gittim Can'ım beta hcg hala yavaş artıyo. Vajinal baktı kese var. Bide progesterona baktırdı benim doktor 40 üzeri çıktı net sayı yazmamışlar. Doktor bu normal gebelik olduğunu gösterir dedi. Lekelenme azaldı biraz haftaya tekrar çağırdı kese gelişimine bakacak tabi bu sürede kendi düşmezse durum böyle işteAgave , nasil oldu son durumun? Gittin mi doktora?
Bnm kilom da 58.5 civarı max hedefim 67 olmak . Abur cubur yememeye çalışıyorum bazı sabahlar aktivya ve yulaf ezmesi yiyorum . Atıştırmalık mısır gevreği kuzu üzüm incir ceviz yiyorum . 15 20 dk yürüyorum aksamlari çalıştığım için vakit yok .
Şişman olmak istemiyorum
Erken döllenme de olabilir. Ama bu hcg nin yüksekliği düşüklüğü kişiden kişiye değişiyor galiba. Çünkü aynı gün yumurtlayanlarda bile alt ve üst sınırdaki hcg değeri arasında ki fark çok fazla. Sanırım önemli olan düzenli olarak katlanıp yükselmesiHayirli olsun. Benim bhcg 4+4'te 3646 idi. Iki gunde ikiye katlandigini dusunursek benim 4+1'de 800 falanmis demek. Yuksek olmasi erken dollenmeye mi isaret acaba?
Yakın aslında değerlerimiz ama neden önemsemedi bilmiyorum gerçi bana zaten iyot vermişti günlük kullanıyorum ona mı güvendi acaba bilemedim. Doktorla konuştuktan sonra beni bilgilendirir misiniz rica etsem Nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederimÇok teşekkürler sizin de hayırlı olsun 3,19 çıktı benim tsh ım yüksek biraz dedi işte yarın gidicem düzeltiriz dedi valla bende bilmiyorum ne yapacak göreceğim.. galiba ilaç veriyorlarmış..
bu arada kusura bakmayın ben daha yeniyim kulüp de yazınızı geç farketmişim :)
Hamile kalmadan önce günlük 10 km yürüyordum. Aralık ayından beri 66dan 56.5 a düştüm. 57 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ayı atlatayım yürüyüşe devam edeceğim. Eskisi kadar uzun yürümesemde günlük yarım saat 45 dakika yürürüm inşallahBnm kilom da 58.5 civarı max hedefim 67 olmak . Abur cubur yememeye çalışıyorum bazı sabahlar aktivya ve yulaf ezmesi yiyorum . Atıştırmalık mısır gevreği kuzu üzüm incir ceviz yiyorum . 15 20 dk yürüyorum aksamlari çalıştığım için vakit yok .
Şişman olmak istemiyorum
Ne yaptın canım yükselmiş mi betahcgKızlar nerdesınız
Benim bilgim yok cnm..Kızlar progesteranım 16.48 e düşmüş. Tehlıkelımı sızce
Hcg yukselmiş ams progesteron düşmüş nedenki acabaNe yaptın canım yükselmiş mi betahcg
Benim de bilgim yok doktor ne derdi bu duruma ?Hcg yukselmiş ams progesteron düşmüş nedenki acaba
Progesteron Hakkında hiçbir fikrim yok ama betana çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler[/QUOTE][QUOTE"dorti, post: 46535981, member: 245277"]Hcg yukselmiş ams progesteron düşmüş nedenki acaba
Yarın gel dedı. Sabah gıdeceğız kısmetse. Ultrasonla bakacakmışBenim de bilgim yok doktor ne derdi bu duruma ?
İnşallah canım. Ben panık atak hastadıyım bırde. İki gündür ataklarım var. Çok korkutuyor beni[/QUOTE]Progesteron Hakkında hiçbir fikrim yok ama betana çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler
Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok ilk 3 ay herkes için tehlikeli olabilir emin ol aslında bende çok tedirginim ama aklıma kötü birşey geldiği an duaya sarılıyorum allah inşallah kısmet etmiştir gelir kuzucuklar sağlıklı bir şekilde içini ferah tutmaya çalış yoksa bebekte etkilenir senin gerginliğinden[/QUOTE]İnşallah canım. Ben panık atak hastadıyım bırde. İki gündür ataklarım var. Çok korkutuyor beni