2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bnm kilom da 58.5 civarı max hedefim 67 olmak . Abur cubur yememeye çalışıyorum bazı sabahlar aktivya ve yulaf ezmesi yiyorum . Atıştırmalık mısır gevreği kuzu üzüm incir ceviz yiyorum . 15 20 dk yürüyorum aksamlari çalıştığım için vakit yok .

Şişman olmak istemiyorum :dua:

Agave Agave , nasil oldu son durumun? Gittin mi doktora?
Dün gittim Can'ım beta hcg hala yavaş artıyo. Vajinal baktı kese var. Bide progesterona baktırdı benim doktor 40 üzeri çıktı net sayı yazmamışlar. Doktor bu normal gebelik olduğunu gösterir dedi. Lekelenme azaldı biraz haftaya tekrar çağırdı kese gelişimine bakacak tabi bu sürede kendi düşmezse durum böyle işte:KK61:

Bnm kilom da 58.5 civarı max hedefim 67 olmak . Abur cubur yememeye çalışıyorum bazı sabahlar aktivya ve yulaf ezmesi yiyorum . Atıştırmalık mısır gevreği kuzu üzüm incir ceviz yiyorum . 15 20 dk yürüyorum aksamlari çalıştığım için vakit yok .

Ya ben zaten bu kış 55ten 60a çıktım. Çok korkuyorum kiloları veremem diye. Ben de abur cubur yememeye çalışıyorum. Sabahları yumurta yiyorum kesin. Aralarda acıkınca süt içiyorum. İlk haftalar yürüyüş yapmıyım dedim çalışırken ayaktayım zaten. Ama Ramazan'da yürüyüşe başlıcam akşamları hava da güzel olur

Hayirli olsun. Benim bhcg 4+4'te 3646 idi. Iki gunde ikiye katlandigini dusunursek benim 4+1'de 800 falanmis demek. Yuksek olmasi erken dollenmeye mi isaret acaba?
Erken döllenme de olabilir. Ama bu hcg nin yüksekliği düşüklüğü kişiden kişiye değişiyor galiba. Çünkü aynı gün yumurtlayanlarda bile alt ve üst sınırdaki hcg değeri arasında ki fark çok fazla. Sanırım önemli olan düzenli olarak katlanıp yükselmesi

Çok teşekkürler sizin de hayırlı olsun 3,19 çıktı benim tsh ım yüksek biraz dedi işte yarın gidicem düzeltiriz dedi valla bende bilmiyorum ne yapacak göreceğim.. galiba ilaç veriyorlarmış..
bu arada kusura bakmayın ben daha yeniyim kulüp de yazınızı geç farketmişim :)
Yakın aslında değerlerimiz ama neden önemsemedi bilmiyorum gerçi bana zaten iyot vermişti günlük kullanıyorum ona mı güvendi acaba bilemedim. Doktorla konuştuktan sonra beni bilgilendirir misiniz rica etsem Nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Hamile kalmadan önce günlük 10 km yürüyordum. Aralık ayından beri 66dan 56.5 a düştüm. 57 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ayı atlatayım yürüyüşe devam edeceğim. Eskisi kadar uzun yürümesemde günlük yarım saat 45 dakika yürürüm inşallah

[QUOTE"dorti, post: 46535981, member: 245277"]Hcg yukselmiş ams progesteron düşmüş nedenki acaba[/QUOTE]
Progesteron Hakkında hiçbir fikrim yok ama betana çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler

[QUOTE"dorti, post: 46535981, member: 245277"]Hcg yukselmiş ams progesteron düşmüş nedenki acaba
Progesteron Hakkında hiçbir fikrim yok ama betana çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler[/QUOTE]
İnşallah canım. Ben panık atak hastadıyım bırde. İki gündür ataklarım var. Çok korkutuyor beni

Progesteron Hakkında hiçbir fikrim yok ama betana çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah canım. Ben panık atak hastadıyım bırde. İki gündür ataklarım var. Çok korkutuyor beni[/QUOTE]
Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok ilk 3 ay herkes için tehlikeli olabilir emin ol aslında bende çok tedirginim ama aklıma kötü birşey geldiği an duaya sarılıyorum allah inşallah kısmet etmiştir gelir kuzucuklar sağlıklı bir şekilde içini ferah tutmaya çalış yoksa bebekte etkilenir senin gerginliğinden

İnşallah canım. Ben panık atak hastadıyım bırde. İki gündür ataklarım var. Çok korkutuyor beni
Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok ilk 3 ay herkes için tehlikeli olabilir emin ol aslında bende çok tedirginim ama aklıma kötü birşey geldiği an duaya sarılıyorum allah inşallah kısmet etmiştir gelir kuzucuklar sağlıklı bir şekilde içini ferah tutmaya çalış yoksa bebekte etkilenir senin gerginliğinden[/QUOTE]
Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz

X