- 28 Eylül 2021
- 121
- 65
- 31
imom kullanıyorum benKızlar selam multivitamin ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
imom kullanıyorum benKızlar selam multivitamin ne kullanıyorsunuz
doktorum yapalım demişti ama ben bilemiyorum bakalım önce ölçtürürüm sonra gerek varsa yaptırırım diye düşünüyorumbenim doktorum öyle yaptı açlık tokluk ölçtürdüm şeker yüklemesine gerek yok dedi
Yok bana da perinatolog kesinlikle 32. Den sonra bekleme dedi. Bende öncesinde de yüksek tansiyon vardı ztn ilaç kullanıyordum. Gebelikte şimdilik ilaç yok ama ihtiyaç olursa Alfamet kullanırsın dedi gün de 6 taneye kadar kullanılabiliyor dedi. Şimdilik tansiyon takibi iyi gidiyor umarım ihtiyaç olmaz.Aaa bende bankacıyım meslektaşıma denk geldim bende geçen hafta 1,hafta raporluydum 37 e kadar, kalmak istesemde doktor bankacılarda yüksek tansiyon çıkıyo zorlama dedi ☺ iş stresli olunca onlar bile raporu veriyor 32.haftaya kadar idare etsem ne ala bende iyisi yok
Aşko bizim 1 seneyi geçti 1.5 sene olmak üzere evet üşüdüğü için hasta oluyor çünkü 8 saat kaldığı kreşte 4 saat dışarda soğukta atkı bere eldiven olmadan donarak oynuyor. Hava 5 derece anasını satamCanım o kreş yaşında çok hasta oluyorlar ilk başladığında özellikle bizimki de üç yaşında başlamıştı tam iyileşiyordu eve geliyordu birkaç gün sonra bir daha hasta oluyordu. hep Üşümekten dolayı hasta oluyordu bademcik ateş çok zorlanmıştık. ama bir seneyi atlattıktan sonra çok rahatlamıştık çocuklar genelde öyle oluyor bir sene maalesef böyle geçiyor ne yaparsan yap. onun bağışıklık güçlenmiş oluyor sana da tecrübe olmuş oluyor ama tabii çeken bilir zor biliyorum
Geçmiş olsun canim İnşallah çabuk atlatirsinizÇocuğa ılık duş aldırdım. Burnunu serum fizyolojik ile nazal duş yaptırdım. Üstüne sterimar 2 fıs 2 deliğe. Ateş için parasetamol fitil. Salbutamol inhalitör ile serum fizyolojiği şarjlı nebülizatöre koydum uykusunda burnuna tuttum. Ilık sütüne salbutamol 15 damla koydum hedelix ile ciğeri açılsın diye. Burnuna bir daha uyanırsa burun damlası damlatıcam. Bol sıvı tüketiyor sıvı alımı düşmedi ama yemesi kötü. Yarın 8.10da doktor randevusu var. Bana yapışık tüm hastalık boyunca huyudur. Benim de boğazlarım ağrımaya başladı. Kuzum ya göğsüme kafayı koyup arada kendini öptürüyor. Kalorifer gibi yanıyor.
Ya bunlar nasıl öğretmen çocuğun üşüdüğünü hiç mi fark etmiyor yazık yavrum ateşler içinde kalmışAşko bizim 1 seneyi geçti 1.5 sene olmak üzere evet üşüdüğü için hasta oluyor çünkü 8 saat kaldığı kreşte 4 saat dışarda soğukta atkı bere eldiven olmadan donarak oynuyor. Hava 5 derece anasını satam
Hepsi çok güzelmiş kraft çantanın linkini atabilir misini?Kızlar kargolar geldi
Kraft çantayı çok beğendim
Chicco ana kucağı hediye geldi. Ama rengini fln biz seçtik çok güzelmiş kurulumunu yapıncada çok beğendik. Ebebek tekstil alışverişimide paylaştım. Battaniyeleri ve havluları farklı markalardan da var. Bitek ayıcıklı tulumun kalıbı baya genişmiş 3 ay yazıyor ama büyük olacak biraz mothers son 3 lü takım da 3 ay ama onların kalıbı küçük. Markadan kalıp farkı oluyor.
Bu arada suwen pijamalarım da geldi çok beğendim kumaşı kalitesi çok iyi.
Kızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi
Merhaba, içinizi ferah tutun ve strese girmemeye çalışın. Demekki sizin bebişlerin normali bu ve kabul etmek lazım . Sizin psikolojiniz onları da çok etkiler bu süreçte olumlu düşünmeye çalışınKızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi
. Sağlıkla vaktinde gelirler insalah cnm kaç haftalık tin ki sen?Kızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi
serklajin da vardı yanlış mı hatırlıyorumKızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi
İnşallah öyle olurAllah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut heriey yolunda gider inşallah
Evet fazla hareketlilermiş ikisi de sabırsızlıkları kıme cektıyse artıkMerhaba, içinizi ferah tutun ve strese girmemeye çalışın. Demekki sizin bebişlerin normali bu ve kabul etmek lazım . Sizin psikolojiniz onları da çok etkiler bu süreçte olumlu düşünmeye çalışın
Aminn. 27. Haftadayız ama oğlan 29 kız 28 ile uyumlumus. Sağlıkla vaktinde gelirler insalah cnm kaç haftalık tin ki sen?
Evet 21. Haftadaydı serklaj olmuştum sanırım. Artık haftam bir birine girdi. 36dan düşmüş bir anda onu da progestan fitil koyuyorum dıye dün gece ben fark ettim yaserklajin da vardı yanlış mı hatırlıyorum