• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Yüreğime su serptin. Ağlama krizlerim sürekli derin düşüncelerim evime eşime bebeğime yetebilme endişem o kadar çok ki sürekli kendimi sorguluyor be ağlıyorum. Ağrılarım zaten bedenime çok ağır geliyor hiç iyileşemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Aynıydım gerçekten annem gidince ne yapıcam nasıl yetişicem diye kaygı cevrendekilerle paylaş bana iyi geldi paylaşmak onlara ağlamak …cogu kadının yaşadığı bir seymiş bu

Kızlar suni sancı almaya geldim ama sanırım sancılarım başlamış 1 parmak açıklık var dedi hemşire ne zaman doğururum sizce 😁

Eklentiler

• IMG_20241115_081330.jpg
    IMG_20241115_081330.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 59
Bazı proflar eşime gece büyümesi daha iyi olurmuş anne sütü ile her yarım saate bir emzirsin demişler bende o yetenek kendilerinde varsa emzirsin ordan buraya müdahale edip durmasınlar dedim bende gündüzleri 1.5 saate bir geceleri 2 saate bir kaldırıyorum
Hayır ya bence çok saçma onlar nerenin profuymuş çocuk nasıl sindirecek yarım saate bir

Kaçıncı haftadasın canım? hiç sancı hissetmedin mi?
Valla dün akşamdan beri bugün doğuracagim için çok stresliyim kasılmalar oluyordu sürekli bir iki kere bıçak saplanır gibi oldu gitti belim ağrıyordu ama zaten sürekli ağrıyor yani öyle gelince anlarsın dedikleri bı ağrı yasamadim doktor baktı şimdi nstde sancı var ama doğurmaya yetmez suniyle destekleyecegilndedi

Ay ben bittim uykusuzluktan 😂 oynuyorum uyanıyor iki meme emiyor geri uyuyor. Zor bela emzirdim . Burnu tıkalı serum fizyolojik ile aç dedi doktor onu da beceremedik . Sinirlerim bozuldu
Ben de bittim uyandirmak inanilmaz zor artik neresiyle oynayacagimizi sasirdik. Toplasan 10 dk bir memeyi zor emiyor sonra hop uyuyor yine. Hic kendi kendine aciktim diye uyanmak da yok. Bol bol kahve iceyim bari belki kafein sute gecer de ayik olur diye bir deneme yapacagim. Valla sasirdim ne yapacagimi.

Ben de bittim uyandirmak inanilmaz zor artik neresiyle oynayacagimizi sasirdik. Toplasan 10 dk bir memeyi zor emiyor sonra hop uyuyor yine. Hic kendi kendine aciktim diye uyanmak da yok. Bol bol kahve iceyim bari belki kafein sute gecer de ayik olur diye bir deneme yapacagim. Valla sasirdim ne yapacagimi.
Kahveyi bende deneyeyim dur. Kusmaya başladı birde yogurt gibi kustu dünden beri. Üzülüyorum da 😭

Valla dün akşamdan beri bugün doğuracagim için çok stresliyim kasılmalar oluyordu sürekli bir iki kere bıçak saplanır gibi oldu gitti belim ağrıyordu ama zaten sürekli ağrıyor yani öyle gelince anlarsın dedikleri bı ağrı yasamadim doktor baktı şimdi nstde sancı var ama doğurmaya yetmez suniyle destekleyecegilndedi
Haftan kaçtı?

Merhaba siz ssvd yaptınız sanırım. Ssvd ye nasıl karar verildi? Neye dikkat ettiniz? Doktorunuz neleri inceledi?
Ultrasonla rahim iç dikişlerine baktılar, çatı muayenesi yaptılar. Bütün olasılıkları konuştuk suni sancı verilemeyeceği, doğumu başlatmak için herhangi bir şey yapamayacağı işte her an sezeryana dönebileceğimiz falan. Dikkat ettiğim bi şey olmadı açıkçası evde bi bebeğim daha vardı ☺️ ben çok istiyordum ve yapabilecek bir dr bulmuş oldum.

Kızlar oğlumun yanakları bu şekilde iyice arttı. Ne olabilir sizce fotoğrafta da çok belli değil
Merhaba benim de bebeğimin burnunun üstünde çıkmıştı ama geçti bi iki güne. Biz de mukuslu ve süt kesikli kaka sebebiyle doktor süt alerjisinden şüphelendi, diyet uyguluyorum bir haftadır. Bebeğinizin kakası nasıl? Düzenli yapabiliyor mu kaç günlük bir de

Suni sancı çok mu ağır yani benim sancılarım kasılmalar halinde bebek kanalda ama başı çok yukarda dedi doktorum suyuda azalmaya başlamış suni ile deniyecez dedi ama ister istemez insan korkuyor sizin hiç acilmaniz varmiydi nasıl bı süreç suni sanciyi nasıl veriyorlar anlatır mısınız?
Serum canım suni sancı bildiğin kendi sancının serumlanmış hali işte. Doğumun gidişatına göre miktar ve hızını ayarlıyolar. Kendi sancın neyse o aslında sadece sıklık ve şiddet ayarlanabiliyo. İlk doğumumda iki serum aldım sancıyı 13 saat sürdü açılmam yavaştı çünkü ona göre verdiler. Bu doğumumda açılmam hızlı oldu yarım serum sancı aldım 5 saat sürdü doğum. İkisinde de 2 cm açıklığım vardı ve suyum gelmişti.

Back