2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum:KK70:
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.
Bence bekleyelim görünmezse daha çok stres git gel olacak, bende kendi kendime 2 hafta gibi bir Zaman koydum gitmek için. Kendi doktorum değildi çünkü keseyi gören, olmazsa dr mail atıyım. Bakalım bekleyebilirsem

ilaç kullanıomusun tsh için ben euturıx kullanıyorum normalde 100alırken kafama göre 0.25 yükselttim . Değerlerim yüksekti . Ama henüz doktora görünmedim . Değerlerin gayet iyi. Gebelik boyunca umarım böyle gider. Zaten endokrine yönlendirirler onlarda ilacı ayarlar.

İlaç kullanmıyorum ben.
Hashimoto benim türüm. Dönem dönem çok çalışabiliyor ya da hiç çalışmayabiliyor. Keyfine göre yani:KK70:
Sorun çıktığında müdahale ediyoruz sadece.
Şimdi sorun yok görünüyor da gebelikte bilemedim.

İlaç kullanmıyorum ben.
Hashimoto benim türüm. Dönem dönem çok çalışabiliyor ya da hiç çalışmayabiliyor. Keyfine göre yani:KK70:
Sorun çıktığında müdahale ediyoruz sadece.
Şimdi sorun yok görünüyor da gebelikte bilemedim.

ben,m hasimoto ama sürekli taakip gerekio malesef . Ablam da da vardı ama onun gebelikte kayboldu . Sen ara ara kontrol ettir bence sıkıntı olmaz . Bişey dicem kilon nasıl onunlada alakalı biraz.

Bence bekleyelim görünmezse daha çok stres git gel olacak, bende kendi kendime 2 hafta gibi bir Zaman koydum gitmek için. Kendi doktorum değildi çünkü keseyi gören, olmazsa dr mail atıyım. Bakalım bekleyebilirsem

Bekleşen dert beklemeden dert ya hu.

ben,m hasimoto ama sürekli taakip gerekio malesef . Ablam da da vardı ama onun gebelikte kayboldu . Sen ara ara kontrol ettir bence sıkıntı olmaz . Bişey dicem kilon nasıl onunlada alakalı biraz.

Kilom fazla. 70 kiloyum ve 1 senede 13 kilo aldım. (13 kilonun içinde evlenince alınan fix kilolar dahil) kiloluyken bozuluyor biliyorum. Yani 2014te 25 kilo verdim. 2015 2016 arasında 13 geri aldım denebilir.
Bu sefer bozulmamış.

iyotsuztuz iyotsuztuz aaa ben kalmışım :)
akasya11
son adet: 29.03.2016
beklenen dogum: 04.01.2016
Meslek: ev hanımı
cinsiyet tahmini: kız
Kilo: 87 :KK43:
2. Bebeğim

Kilom fazla. 70 kiloyum ve 1 senede 13 kilo aldım. (13 kilonun içinde evlenince alınan fix kilolar dahil) kiloluyken bozuluyor biliyorum. Yani 2014te 25 kilo verdim. 2015 2016 arasında 13 geri aldım denebilir.
Bu sefer bozulmamış.

evlendikten sonra alınan kilolarr herkes aynımı yaa bende almıştım :63: Ama verdikten sonra hamile kaldımm . :cool: NEyse senin herşey yolundaa maaşallahh inşallah devam eder böyle..

Bu sefer bozulmamış.

Şimdi aklıma düşürdünüz doktorumu aradım kese göründü tahliller cumartesi çıkacak dedim. Haftaya Çarşamba çağırdı :emir_bebek:

Kızlar 1. Gebelikte hipertiroid cıkmıştı doğuma kadar ilaç tedavisi gördüm doğumdan sonraki 5. Aydan itibarende hipotirode döndü bir kaç ayda 80 kiloya ulaştım. Son 3 yıldır ilaç kullanmadan tiroidlerim normal calısıyor. Ancak kilolar gitmiyo inşallah bu sefer çıkmaz

Beni en azından pazartesi çağırmıştı:KK70:
Sen çarşamba diyorsun.
Oyy beklemek ne zor be.
:KK54::KK54: Zor valla. Bebişleri o kesenin içinde görsek bir de kalp atışını duysak. Bitmeyecek ama bir nebze rahatlayacağız.
Çarşamba dedi valla yine ben kafamdan 2 hafta bekliyim diyordum:KK17:
Benimki zaten biraz küçük bence hcg değerinden tahminim. Ve benim adet döngüm 32 falandı ovulasyon 14. Günden geç oluyordu sonuçta döllenme de öyle geç olmuştur.

açıkcası benim ablam ilk dogumu orda yaptı . Çok memnundu . Ama doğum sırasında sürekli kaçak göcek girdik yanına yani bi o yanı sıkıntı . Ama özel odayla o sorun halledilir diye düşünüorum . onun dışında tahlilller falan gayet iyi. Ablamda profesöre gitmişti. Ben de profesöre gitcem inşallah.
Bende deneyebilirim diye düşünüyorum benim için doktorun tavrı ve ortam önemli bakalım. Ücret nasıl oluyor üniversite ve Prof olunca acaba?

Ya benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum:KK70:
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.

Ben de geçen hafta pzt gittim ve 10-14 gün arasında gel dedi. Bana da mm falan söylemedi burda okudukça hevesleniyorum ben de :p dayanamayıp cuma gidicem ben. senin 7+0 ne gün oluyo ki? aramızda 2 gün varmış.
Bu arada liste harika olmuş ellerine sağlık, benim başlangıç kilom 57 ve kız istiyorum ama takvim erkek diyo, sen kafana göre yaz :KK66:

Ben de geçen hafta pzt gittim ve 10-14 gün arasında gel dedi. Bana da mm falan söylemedi burda okudukça hevesleniyorum ben de :p dayanamayıp cuma gidicem ben. senin 7+0 ne gün oluyo ki? aramızda 2 gün varmış.
Bu arada liste harika olmuş ellerine sağlık, benim başlangıç kilom 57 ve kız istiyorum ama takvim erkek diyo, sen kafana göre yaz :KK66:

Ptesi oluyor 7+0 bugün 6+1im.
Dr kontrol süresini geçirip tekrar muayene parası için de 10 gün demiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü 7 haftadan erken gidiyor herkes.
Listeyi düzeltirim canım teldeyim şimdi zor olur.

Cumaya aldığım randevuyu ileri attım büyük ihtimal daha birşey göremeyiz diye. 30 mayısa aldım. Ya sabır diyip ekleyeceğim inşallah.

Benim şuan 6+2, pazar günü 7+0 olacak, Çarşamba çağırdı doktor. Ben gidip de kalp atışını duymamak istemiyorum aslında beklemek istiyorum

X