- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
Gözünüz aydın ne güzel. Tam 1 hafta var aramızdaBende varim ve biz bugün kalp atimini gördük şükür sat. 27.03.2016 bat. 01.01.2017 55 kilo konya meslek; ebe :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın ne güzel. Tam 1 hafta var aramızdaBende varim ve biz bugün kalp atimini gördük şükür sat. 27.03.2016 bat. 01.01.2017 55 kilo konya meslek; ebe :-D
Bende varim ve biz bugün kalp atimini gördük şükür sat. 27.03.2016 bat. 01.01.2017 55 kilo konya meslek; ebe :-D
Kızlar 1. Gebelikte hipertiroid cıkmıştı doğuma kadar ilaç tedavisi gördüm doğumdan sonraki 5. Aydan itibarende hipotirode döndü bir kaç ayda 80 kiloya ulaştım. Son 3 yıldır ilaç kullanmadan tiroidlerim normal calısıyor. Ancak kilolar gitmiyo inşallah bu sefer çıkmaz
Bende deneyebilirim diye düşünüyorum benim için doktorun tavrı ve ortam önemli bakalım. Ücret nasıl oluyor üniversite ve Prof olunca acaba?
İyiymiş canım bence sen kime gideceksin sitesinden doktorlara baktımda. Peki doğum ücreti hakkında bilgin var mı canım.?canım şöyle her muayne 110 lira ama tahliller dahil. ayda 1 kez gidiosun okadar.
ilaç kullanıomusun tsh için ben euturıx kullanıyorum normalde 100alırken kafama göre 0.25 yükselttim . Değerlerim yüksekti . Ama henüz doktora görünmedim . Değerlerin gayet iyi. Gebelik boyunca umarım böyle gider. Zaten endokrine yönlendirirler onlarda ilacı ayarlar.
Arkadaşlar merhaba, Allah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Bende tüp bebek tedavisiyle yeni hamile olduğumu öğrendim. 4+5 günlüğüm. hiç ama hiç belirtim yok ve boş gebelik fln olmasından çok korkuyorum.sizin belirtileriniz ne zaman başladı ya da hala belirti yaşamayanınız var mı?
Ptesi oluyor 7+0 bugün 6+1im.
Dr kontrol süresini geçirip tekrar muayene parası için de 10 gün demiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü 7 haftadan erken gidiyor herkes.
Listeyi düzeltirim canım teldeyim şimdi zor olur.
Ptesi oluyor 7+0 bugün 6+1im.
Dr kontrol süresini geçirip tekrar muayene parası için de 10 gün demiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü 7 haftadan erken gidiyor herkes.
Listeyi düzeltirim canım teldeyim şimdi zor olur.
Amin inş hepimiz sağlıkla alalım kollarımıza inşallah.zaten zorluklardan sonra gelen bir kuzu olduğu için etrafta deli gibi dolaşıyorum ben=)ne akıntı be bulantı ne sancı ne göğüs ağrısı hiçbişi olmayınca çok panik oldum. olsada kesin panik olurdum da=)bu sefer de bi aksilik mi var diye dolanırdım.Allah hepimizin yardımcısı olsun...6+1den bildiriyorum bende hala belirti falan yok
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de aynı şeyi düşündüğüm için erken gideyim diyorum zaten. Dr da normalden 2 gün ilerde demişti zaten.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum o nedenle daha erken gideyim diyorum ama bu defa da duyamazsak hemen moralim bozulacak :/ bu arada seninle sat larımız aynı ama senin bdt 2 gün önce görünüyor neden öyle ki? bir de ultrasondaki güne göre 2 gün ileride benim de, yani geçen hafta pzt ultrasonla bakıldı ve 5+3 yazıyor ekran görüntüsünde. Ayy kafam karıştı, acaba yarın bi devlet hastanesine mi gitsem ? :/
Benim bazı hesaplamalarda 8i bazılarında 9u çıkıyor. Hiç 10 çıkmadı. Ben de nasıl olsa o gün doğmaz diye değiştirmedim hiç. Satlarımız aynı ise gecen ötesi 5+0 olman gerekir. 3 gün önde gidiyorsun o zaman.
Benim ultrason da tarih yok ya.
Hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah Tsh değeriniz kaç çıktı merak ettim benim 3 çıktı doktorum normal saydı ama 2.5 olması gerektiğini okuyorum her yerde biraz tedirginim açıkçası doktor size ne dedi ?
Can'ım senin değerler iyiymiş ben baktırdım tsh 23 çıktı çok moralim bozuldu. Sen boşuna üzme kendiniBenim her şeyim normal görünüyor sanki.
Gebelikte olması gereken değerler nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
Normale göre çok daha düzgün sonuçlarım ama olması gereken nedir?
Can'ım senin değerler iyiymiş ben baktırdım tsh 23 çıktı çok moralim bozuldu. Sen boşuna üzme kendini
Yok canım yükselmiş ben zaten ilaç kullanıyorum yetersiz kalmış ilacımtsh 23 nasıl oluyor anlamadım valla.. 2,3 olmasın o ?
Yok canım yükselmiş ben zaten ilaç kullanıyorum yetersiz kalmış ilacım
yarına randevu alsam çok mu erken olur ki? sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
İnşallah düzelir canım 23 fenaymış.Can'ım senin değerler iyiymiş ben baktırdım tsh 23 çıktı çok moralim bozuldu. Sen boşuna üzme kendini
yapma ya ben o kadar yükseldiğini bilmiyordum üzülme ilaçla yeniden kontrol altına alırlar..
bende yarın sabah gidicem bakalım nasıl bir yol izlicek merak ediyorum..