2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar 1. Gebelikte hipertiroid cıkmıştı doğuma kadar ilaç tedavisi gördüm doğumdan sonraki 5. Aydan itibarende hipotirode döndü bir kaç ayda 80 kiloya ulaştım. Son 3 yıldır ilaç kullanmadan tiroidlerim normal calısıyor. Ancak kilolar gitmiyo inşallah bu sefer çıkmaz

trioidli olan hastalar yani benim gibi malesef yemek düzenine ayrıca dikkat etmek gerekio . Bende zaten tatlıdan tiksindim :)) İnşallah böle devam eder gerisi kolay inşllah :):)

Arkadaşlar merhaba, Allah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Bende tüp bebek tedavisiyle yeni hamile olduğumu öğrendim. 4+5 günlüğüm. hiç ama hiç belirtim yok ve boş gebelik fln olmasından çok korkuyorum.sizin belirtileriniz ne zaman başladı ya da hala belirti yaşamayanınız var mı?

ilaç kullanıomusun tsh için ben euturıx kullanıyorum normalde 100alırken kafama göre 0.25 yükselttim . Değerlerim yüksekti . Ama henüz doktora görünmedim . Değerlerin gayet iyi. Gebelik boyunca umarım böyle gider. Zaten endokrine yönlendirirler onlarda ilacı ayarlar.

merhaba benim doktorum da tsh yüksek buldu 3,19 haftaiçi aç gelin düzeltiriz dedi.. yarın için randevu aldım.. yeniden kan testi yapacak herhalde hiç bilmiyorum ne derse ona razı geleceğiz Allaha emanet..

Arkadaşlar merhaba, Allah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Bende tüp bebek tedavisiyle yeni hamile olduğumu öğrendim. 4+5 günlüğüm. hiç ama hiç belirtim yok ve boş gebelik fln olmasından çok korkuyorum.sizin belirtileriniz ne zaman başladı ya da hala belirti yaşamayanınız var mı?

6+1den bildiriyorum bende hala belirti falan yok:KK70:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ptesi oluyor 7+0 bugün 6+1im.
Dr kontrol süresini geçirip tekrar muayene parası için de 10 gün demiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü 7 haftadan erken gidiyor herkes.
Listeyi düzeltirim canım teldeyim şimdi zor olur.

Ben de aynı şeyi düşündüğüm için erken gideyim diyorum zaten. Dr da normalden 2 gün ilerde demişti zaten.
Ptesi oluyor 7+0 bugün 6+1im.
Dr kontrol süresini geçirip tekrar muayene parası için de 10 gün demiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü 7 haftadan erken gidiyor herkes.
Listeyi düzeltirim canım teldeyim şimdi zor olur.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum o nedenle daha erken gideyim diyorum ama bu defa da duyamazsak hemen moralim bozulacak :/ bu arada seninle sat larımız aynı ama senin bdt 2 gün önce görünüyor neden öyle ki? bir de ultrasondaki güne göre 2 gün ileride benim de, yani geçen hafta pzt ultrasonla bakıldı ve 5+3 yazıyor ekran görüntüsünde. Ayy kafam karıştı, acaba yarın bi devlet hastanesine mi gitsem ? :/

6+1den bildiriyorum bende hala belirti falan yok:KK70:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inş hepimiz sağlıkla alalım kollarımıza inşallah.zaten zorluklardan sonra gelen bir kuzu olduğu için etrafta deli gibi dolaşıyorum ben=)ne akıntı be bulantı ne sancı ne göğüs ağrısı hiçbişi olmayınca çok panik oldum. olsada kesin panik olurdum da=)bu sefer de bi aksilik mi var diye dolanırdım.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ben de aynı şeyi düşündüğüm için erken gideyim diyorum zaten. Dr da normalden 2 gün ilerde demişti zaten.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum o nedenle daha erken gideyim diyorum ama bu defa da duyamazsak hemen moralim bozulacak :/ bu arada seninle sat larımız aynı ama senin bdt 2 gün önce görünüyor neden öyle ki? bir de ultrasondaki güne göre 2 gün ileride benim de, yani geçen hafta pzt ultrasonla bakıldı ve 5+3 yazıyor ekran görüntüsünde. Ayy kafam karıştı, acaba yarın bi devlet hastanesine mi gitsem ? :/

Benim bazı hesaplamalarda 8i bazılarında 9u çıkıyor. Hiç 10 çıkmadı. Ben de nasıl olsa o gün doğmaz diye değiştirmedim hiç. Satlarımız aynı ise gecen ötesi 5+0 olman gerekir. 3 gün önde gidiyorsun o zaman.
Benim ultrason da tarih yok ya.

Benim bazı hesaplamalarda 8i bazılarında 9u çıkıyor. Hiç 10 çıkmadı. Ben de nasıl olsa o gün doğmaz diye değiştirmedim hiç. Satlarımız aynı ise gecen ötesi 5+0 olman gerekir. 3 gün önde gidiyorsun o zaman.
Benim ultrason da tarih yok ya.

yarına randevu alsam çok mu erken olur ki? sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah:anneadayı: Tsh değeriniz kaç çıktı merak ettim benim 3 çıktı doktorum normal saydı ama 2.5 olması gerektiğini okuyorum her yerde biraz tedirginim açıkçası doktor size ne dedi ?

Çok teşekkürler sizin de hayırlı olsun 3,19 çıktı benim tsh ım yüksek biraz dedi işte yarın gidicem düzeltiriz dedi valla bende bilmiyorum ne yapacak göreceğim.. galiba ilaç veriyorlarmış..
bu arada kusura bakmayın ben daha yeniyim kulüp de yazınızı geç farketmişim :)

Benim her şeyim normal görünüyor sanki.
Gebelikte olması gereken değerler nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
Normale göre çok daha düzgün sonuçlarım ama olması gereken nedir?
Can'ım senin değerler iyiymiş ben baktırdım tsh 23 çıktı çok moralim bozuldu. Sen boşuna üzme kendini

Yok canım yükselmiş ben zaten ilaç kullanıyorum yetersiz kalmış ilacım

yapma ya ben o kadar yükseldiğini bilmiyordum üzülme ilaçla yeniden kontrol altına alırlar..
bende yarın sabah gidicem bakalım nasıl bir yol izlicek merak ediyorum..

X